Galleria dell'Accademia

Bokad mer än 900 gånger förra veckan

Galleria dell'Accademia
216 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Toppsevärdheter nära Galleria dell'Accademia

Galleria dell'Accademia: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Florens: Michelangelos David Skip-the-Line inträdesbiljett

Florens: Michelangelos David Skip-the-Line inträdesbiljett

Upplev Michelangelos David med en skip-the-line-entrébiljett till Accademia Gallery Museum. Utforska denna pärla i Florens med tillgång till alla delar av museet. Detta museum innehåller fler skulpturer av Michelangelo än någon annanstans i världen. Efter att ha hoppat över biljettköerna kan du börja utforska mästerverk som skapats av konstnärer som levde och arbetade i Florens under renässansen, inklusive Botticelli, Filippino Lippi, Pietro Perugino, Paolo Uccello och många andra. Om du väljer alternativet med audioguide kan du koppla in hörlurarna och lära dig mer om museets höjdpunkter medan du utforskar. Fortsätt till de fyra fångarna och San Matteo i Michelangelos hall, ett imponerande rum som domineras av David. Gå till museet för musikinstrument, där du kan beundra pianot som är känt som det äldsta piano som finns i världen tillsammans med den ovärderliga Viola Stradivari, skapad för storprinsen Ferdinando Medici. Innan du avslutar ditt besök bör du se den renoverade Gipsoteca Bartolini, ett showroom med skulpturer och byster med anknytning till skulptören Lorenzo Bartolini.

Florens: Tidsbestämd entré till Michelangelos staty David

Florens: Tidsbestämd entré till Michelangelos staty David

Upptäck världsberömda målningar, skulpturer och gobelänger med denna tidsbestämda biljett till Accademia-galleriet i Florens.Se ikoniska verk av Michelangelo som "Fångarna", "Matteus" och David-statyn. Se verk av andra kända mästare som Bartolini.  Beundra den 5,17 meter höga marmorstatyn som föreställer den bibliska hjälten David, ett populärt ämne inom florentinsk konst. Statyn kom snart att symbolisera försvaret av de medborgerliga friheter som förkroppsligades av republiken Florens, en självständig stadsstat hotad från alla sidor av mäktigare rivaliserande stater och familjen Medicis herravälde.    I de angränsande rummen, som var en del av två före detta kloster, samlas viktiga konstverk från designakademin, konstakademin och undertryckta kloster.  Galleriet har nyligen berikats ytterligare med den viktiga samlingen av gamla musikaliska instrument från Conservatorio di Musica Luigi Cherubini.

Florens: Accademia Gallery Priority Entry Ticket med eBook

Florens: Accademia Gallery Priority Entry Ticket med eBook

Ta vara på din tid i Florens med en tidsbestämd entrébiljett till Accademia Gallery. Beundra en av världens mest berömda skulpturer, Michelangelos David, och se några av skulptörens andra verk. Utforska galleriet med en användbar guide i pdf-format. Hoppa över de långa köerna och gå in i galleriet via en separat ingång. Din reserverade biljett gör att du kan hoppa över biljettkontoret och undvika oro för om biljetter kommer att finnas tillgängliga eller inte. Besök huvudhallen för att se Michelangelos staty av David och några av hans oavslutade verk som fortfarande bär hans mejselmärken. Upptäck Gipsoteca som innehåller original gipsmodeller gjorda av florentinska skulptörer från 1800-talet. Se originalinstrument som tillhörde Medici, inklusive 3 som tillverkades av Stradivarius. Utforska sedan museets målningsgallerier och se mästerverk av medeltida och renässansmålare. Gå upp till översta våningen för att beundra enorma medeltida altartavlor innan du avslutar ditt besök.

Florens: Michelangelos David Priority Ticket & Audio App

Florens: Michelangelos David Priority Ticket & Audio App

Dra nytta av vår prioriterade biljett, du har rätt att komma in på ditt valda datum och tid och du hoppar över kön för att köpa biljetten genom att träffa vår värd framför museet med din biljett redo för dig. Våra italiensk- och engelsktalande värdar kommer att introducera dig till säkerhetskontrollen. Dagen före ditt besök får du ett WhatsApp-meddelande med en påminnelse om mötesplatsen och instruktioner för att ladda ner vår inkluderade Mobile Audio Application på dina enheter; glöm inte att ladda din telefon och ta med dina egna hörlurar. Anslut nu hörlurarna till din enhet och njut av vår exklusiva ljudguide för mobilapplikationer för att upptäcka genialiteten hos den största konstnären genom tiderna, Michelangelo, genom hans många skulpturer på det omistliga Accademia Gallery of Art. Här kan du beundra Michelangelos David i original och se hur hans ansiktsuttryck förändras när du går genom rummet. Förundras över detaljerna och den elegans som mejslats in i ett enda stycke marmor, och ta själv reda på varför David har fängslat generationer över hela världen. David föreställer en biblisk hjälte som vinner över Goliat och symboliserar försvaret av medborgerliga fri- och rättigheter i republiken Florens, en självständig stad under medeltiden och renässansen. Dessutom kan du uppleva andra skulpturer som Michelangelo har snidat, till exempel Prigioni (Fångar). Dessa förvridna kroppar var avsedda för påven Julius II:s grav, men graven blev aldrig färdigställd. Utforska museet vidare och se statyer och målningar av andra renässanskonstnärer som Andrea Orcagna, Taddeo Gaddi, Domenico Ghirlandaio, Filippino Lippi och Sandro Botticelli. Du kan också besöka det rum som är tillägnat samlingen av gamla musikinstrument från Cherubini-konservatoriet, avdelningen för musikinstrument. I samlingen ingår en violin av Antonio Stradivarius som tillhör Medicean Quintet. Ta chansen att få en komplett upplevelse av Michelangelos Davids hus och boka ditt besök hos oss!

Florens: Accademia Gallery guidad tur

Florens: Accademia Gallery guidad tur

Fördjupa dig i Italiens fascinerande historia, som den berättas av dess fascinerande konst. Följ med på en guidad rundtur i Accademia Gallery i Florens och lär dig allt om konstnärerna bakom varje verk. Se Michelangelos världsberömda David med egna ögon. Möt din guide och gå direkt in i Accademia Gallery utan att vänta i kö. Börja din insiktsfulla promenad genom den otroliga samlingen och upptäck majestätiska målningar av Filippino Lippi, Domenico Ghirlandaio och mer. Hör hemliga berättelser om konstverken och konstnärerna i galleriet, samt gamla historier om den mäktiga familjen Medici. Förstå varför renässansen föddes i Florens och varför denna familj var så viktig för Michelangelo. Och, naturligtvis, kom nära den gigantiska David.

Florens: Michelangelos David Priority Ticket och Audio App

Florens: Michelangelos David Priority Ticket och Audio App

Träffa en av aktivitetsleverantörens representanter och byt ut din voucher mot en inträdesbiljett. Hoppa över kön till biljettkassan och gå in genom en särskild ingång. I huvudsalen kan du beundra Michelangelos ikoniska staty av David och några av hans ofullständiga verk som också visar hans otroliga sniderifärdigheter. Gå vidare till Gipsoteca och se originalmodeller i gips av florentinska skulptörer från 1800-talet. Du kan också titta på originalinstrument från Medicis samling, inklusive 3 av Stradivarius. Fortsätt till museets målningsgallerier och se konstverk av medeltids- och renässanskonstnärer. Slutligen, gå till översta våningen för att se imponerande medeltida altartavlor.

Florens: Accademia Gallery Tour med Skip-the-Line-biljetter

Florens: Accademia Gallery Tour med Skip-the-Line-biljetter

Michelangelos staty David slog alla rekord redan under renässansen och fortsätter att förvåna konstälskare än idag. Följ med oss på denna extraordinära upplevelse och lär dig allt om hur den kolossala statyn skapades. Lyssna på den fantastiska berättelsen medan du utforskar salarna i Accademia Gallery. Njut av alla fördelar med en liten grupp med en expertguide och lär dig mer om den florentinska renässansen och skulpturkonsten. Ta med dig fantastiska berättelser hem och skapa bestående minnen av detta möte med ett konstnärligt geni under ditt besök i Florens. Förutom David kan du se andra verk av Michelangelo, inklusive oavslutade verk i den spektakulära hallen. Efter rundturen kan du utforska galleriet i din egen takt. Se den fina samlingen av medeltida och renässansmålningar, inklusive verk av Botticelli. Njut av den utsökta samlingen av musikinstrument från 1600-talet som inkluderar ovärderliga Stradivarius violin, altfiol och cello tillverkade för Medici-dynastins hov.

Florens: Inträdesbiljett till Accademia-galleriet och David Tour

Florens: Inträdesbiljett till Accademia-galleriet och David Tour

Besök ett av de mest berömda och populära italienska museerna, Accademia Gallery, i en liten grupp med högst 10 till 15 gäster. Fördjupa dig i en intim och varm konstnärlig atmosfär med en engelsktalande expertguide som tar dig tillbaka i tiden och väcker konstverken till liv. Lär dig mer om konstverkens ursprung, konstnärerna som skapade dem och få inblick i hur historiens största konstnärer levde. Förundras över den mest berömda statyn på jorden, David, och ta ett foto till ditt semesteralbum. Njut av lyxen med en liten grupp, vilket innebär att din guide kan anpassa turen så att den passar dina behov och ger dig en bättre förståelse för de konstverk som du är mest intresserad av.

Florens: Uffizi Gallery, David & Accademia Smågruppstur

Florens: Uffizi Gallery, David & Accademia Smågruppstur

Upptäck de mest besökta museerna i Florens tillsammans med en professionell guide. Tillsammans kommer ni att beundra utställningens viktigaste verk samtidigt som ni uppskattar den italienska renässansens konst. Din guide tar dig genom den prioriterade ingången till båda gallerierna utan att behöva vänta i de långa köerna. Under hela din upplevelse kommer din guide att finnas till hands för att förklara de viktigaste konstverken som finns på museerna. Det första stoppet blir ett besök på Uffizi-galleriet med sina bildsamlingar och mästerverk av renässansens konstnärer och huvudpersoner som Michelangelo, Giotto, Botticelli, Caravaggio, Leonardo da Vinci och många andra. Senare tar guiden dig till Accademia Gallery för att upptäcka den mest kända florentinska symbolen: Michelangelos David. Galleriet är en av de platser som har flest skulpturer av Michelangelo, och här kan du också beundra museet för musikinstrument, samlingen av målningar med gyllene bakgrund och Sala dei Prigioni med skulpturer som designats för påven Julius II.

Florens: Skip-the-Line Accademia guidad tur

Florens: Skip-the-Line Accademia guidad tur

Du kan njuta av Florens berömda Accademia. Ta en rundtur i galleriet för att se den enastående samlingen av gotiska målningar, renässansmålningar och andra konstverk. Besök Michelangelos berömda David-staty. Se ytterligare berömda verk av den store konstnären som Fångarna, liksom andra mästerverk av renässanskonst. Hör informativa kommentarer från din sakkunniga engelsktalande guide, som ger varje verk nytt liv med insideshistorier om en av världens största konstnärer.

Galleria dell'Accademia: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Florens: Michelangelos David Skip-the-Line inträdesbiljett

Florens: Michelangelos David Skip-the-Line inträdesbiljett

Upplev Michelangelos David med en skip-the-line-entrébiljett till Accademia Gallery Museum. Utforska denna pärla i Florens med tillgång till alla delar av museet. Detta museum innehåller fler skulpturer av Michelangelo än någon annanstans i världen. Efter att ha hoppat över biljettköerna kan du börja utforska mästerverk som skapats av konstnärer som levde och arbetade i Florens under renässansen, inklusive Botticelli, Filippino Lippi, Pietro Perugino, Paolo Uccello och många andra. Om du väljer alternativet med audioguide kan du koppla in hörlurarna och lära dig mer om museets höjdpunkter medan du utforskar. Fortsätt till de fyra fångarna och San Matteo i Michelangelos hall, ett imponerande rum som domineras av David. Gå till museet för musikinstrument, där du kan beundra pianot som är känt som det äldsta piano som finns i världen tillsammans med den ovärderliga Viola Stradivari, skapad för storprinsen Ferdinando Medici. Innan du avslutar ditt besök bör du se den renoverade Gipsoteca Bartolini, ett showroom med skulpturer och byster med anknytning till skulptören Lorenzo Bartolini.

Florens: Tidsbestämd entré till Michelangelos staty David

Florens: Tidsbestämd entré till Michelangelos staty David

Upptäck världsberömda målningar, skulpturer och gobelänger med denna tidsbestämda biljett till Accademia-galleriet i Florens.Se ikoniska verk av Michelangelo som "Fångarna", "Matteus" och David-statyn. Se verk av andra kända mästare som Bartolini.  Beundra den 5,17 meter höga marmorstatyn som föreställer den bibliska hjälten David, ett populärt ämne inom florentinsk konst. Statyn kom snart att symbolisera försvaret av de medborgerliga friheter som förkroppsligades av republiken Florens, en självständig stadsstat hotad från alla sidor av mäktigare rivaliserande stater och familjen Medicis herravälde.    I de angränsande rummen, som var en del av två före detta kloster, samlas viktiga konstverk från designakademin, konstakademin och undertryckta kloster.  Galleriet har nyligen berikats ytterligare med den viktiga samlingen av gamla musikaliska instrument från Conservatorio di Musica Luigi Cherubini.

Florens: Accademia Gallery Priority Entry Ticket med eBook

Florens: Accademia Gallery Priority Entry Ticket med eBook

Ta vara på din tid i Florens med en tidsbestämd entrébiljett till Accademia Gallery. Beundra en av världens mest berömda skulpturer, Michelangelos David, och se några av skulptörens andra verk. Utforska galleriet med en användbar guide i pdf-format. Hoppa över de långa köerna och gå in i galleriet via en separat ingång. Din reserverade biljett gör att du kan hoppa över biljettkontoret och undvika oro för om biljetter kommer att finnas tillgängliga eller inte. Besök huvudhallen för att se Michelangelos staty av David och några av hans oavslutade verk som fortfarande bär hans mejselmärken. Upptäck Gipsoteca som innehåller original gipsmodeller gjorda av florentinska skulptörer från 1800-talet. Se originalinstrument som tillhörde Medici, inklusive 3 som tillverkades av Stradivarius. Utforska sedan museets målningsgallerier och se mästerverk av medeltida och renässansmålare. Gå upp till översta våningen för att beundra enorma medeltida altartavlor innan du avslutar ditt besök.

Florens: Michelangelos David Priority Ticket & Audio App

Florens: Michelangelos David Priority Ticket & Audio App

Dra nytta av vår prioriterade biljett, du har rätt att komma in på ditt valda datum och tid och du hoppar över kön för att köpa biljetten genom att träffa vår värd framför museet med din biljett redo för dig. Våra italiensk- och engelsktalande värdar kommer att introducera dig till säkerhetskontrollen. Dagen före ditt besök får du ett WhatsApp-meddelande med en påminnelse om mötesplatsen och instruktioner för att ladda ner vår inkluderade Mobile Audio Application på dina enheter; glöm inte att ladda din telefon och ta med dina egna hörlurar. Anslut nu hörlurarna till din enhet och njut av vår exklusiva ljudguide för mobilapplikationer för att upptäcka genialiteten hos den största konstnären genom tiderna, Michelangelo, genom hans många skulpturer på det omistliga Accademia Gallery of Art. Här kan du beundra Michelangelos David i original och se hur hans ansiktsuttryck förändras när du går genom rummet. Förundras över detaljerna och den elegans som mejslats in i ett enda stycke marmor, och ta själv reda på varför David har fängslat generationer över hela världen. David föreställer en biblisk hjälte som vinner över Goliat och symboliserar försvaret av medborgerliga fri- och rättigheter i republiken Florens, en självständig stad under medeltiden och renässansen. Dessutom kan du uppleva andra skulpturer som Michelangelo har snidat, till exempel Prigioni (Fångar). Dessa förvridna kroppar var avsedda för påven Julius II:s grav, men graven blev aldrig färdigställd. Utforska museet vidare och se statyer och målningar av andra renässanskonstnärer som Andrea Orcagna, Taddeo Gaddi, Domenico Ghirlandaio, Filippino Lippi och Sandro Botticelli. Du kan också besöka det rum som är tillägnat samlingen av gamla musikinstrument från Cherubini-konservatoriet, avdelningen för musikinstrument. I samlingen ingår en violin av Antonio Stradivarius som tillhör Medicean Quintet. Ta chansen att få en komplett upplevelse av Michelangelos Davids hus och boka ditt besök hos oss!

Florens: Accademia Gallery guidad tur

Florens: Accademia Gallery guidad tur

Fördjupa dig i Italiens fascinerande historia, som den berättas av dess fascinerande konst. Följ med på en guidad rundtur i Accademia Gallery i Florens och lär dig allt om konstnärerna bakom varje verk. Se Michelangelos världsberömda David med egna ögon. Möt din guide och gå direkt in i Accademia Gallery utan att vänta i kö. Börja din insiktsfulla promenad genom den otroliga samlingen och upptäck majestätiska målningar av Filippino Lippi, Domenico Ghirlandaio och mer. Hör hemliga berättelser om konstverken och konstnärerna i galleriet, samt gamla historier om den mäktiga familjen Medici. Förstå varför renässansen föddes i Florens och varför denna familj var så viktig för Michelangelo. Och, naturligtvis, kom nära den gigantiska David.

Florens: Michelangelos David Priority Ticket och Audio App

Florens: Michelangelos David Priority Ticket och Audio App

Träffa en av aktivitetsleverantörens representanter och byt ut din voucher mot en inträdesbiljett. Hoppa över kön till biljettkassan och gå in genom en särskild ingång. I huvudsalen kan du beundra Michelangelos ikoniska staty av David och några av hans ofullständiga verk som också visar hans otroliga sniderifärdigheter. Gå vidare till Gipsoteca och se originalmodeller i gips av florentinska skulptörer från 1800-talet. Du kan också titta på originalinstrument från Medicis samling, inklusive 3 av Stradivarius. Fortsätt till museets målningsgallerier och se konstverk av medeltids- och renässanskonstnärer. Slutligen, gå till översta våningen för att se imponerande medeltida altartavlor.

Florens: Accademia Gallery Tour med Skip-the-Line-biljetter

Florens: Accademia Gallery Tour med Skip-the-Line-biljetter

Michelangelos staty David slog alla rekord redan under renässansen och fortsätter att förvåna konstälskare än idag. Följ med oss på denna extraordinära upplevelse och lär dig allt om hur den kolossala statyn skapades. Lyssna på den fantastiska berättelsen medan du utforskar salarna i Accademia Gallery. Njut av alla fördelar med en liten grupp med en expertguide och lär dig mer om den florentinska renässansen och skulpturkonsten. Ta med dig fantastiska berättelser hem och skapa bestående minnen av detta möte med ett konstnärligt geni under ditt besök i Florens. Förutom David kan du se andra verk av Michelangelo, inklusive oavslutade verk i den spektakulära hallen. Efter rundturen kan du utforska galleriet i din egen takt. Se den fina samlingen av medeltida och renässansmålningar, inklusive verk av Botticelli. Njut av den utsökta samlingen av musikinstrument från 1600-talet som inkluderar ovärderliga Stradivarius violin, altfiol och cello tillverkade för Medici-dynastins hov.

Florens: Inträdesbiljett till Accademia-galleriet och David Tour

Florens: Inträdesbiljett till Accademia-galleriet och David Tour

Besök ett av de mest berömda och populära italienska museerna, Accademia Gallery, i en liten grupp med högst 10 till 15 gäster. Fördjupa dig i en intim och varm konstnärlig atmosfär med en engelsktalande expertguide som tar dig tillbaka i tiden och väcker konstverken till liv. Lär dig mer om konstverkens ursprung, konstnärerna som skapade dem och få inblick i hur historiens största konstnärer levde. Förundras över den mest berömda statyn på jorden, David, och ta ett foto till ditt semesteralbum. Njut av lyxen med en liten grupp, vilket innebär att din guide kan anpassa turen så att den passar dina behov och ger dig en bättre förståelse för de konstverk som du är mest intresserad av.

Florens: Uffizi Gallery, David & Accademia Smågruppstur

Florens: Uffizi Gallery, David & Accademia Smågruppstur

Upptäck de mest besökta museerna i Florens tillsammans med en professionell guide. Tillsammans kommer ni att beundra utställningens viktigaste verk samtidigt som ni uppskattar den italienska renässansens konst. Din guide tar dig genom den prioriterade ingången till båda gallerierna utan att behöva vänta i de långa köerna. Under hela din upplevelse kommer din guide att finnas till hands för att förklara de viktigaste konstverken som finns på museerna. Det första stoppet blir ett besök på Uffizi-galleriet med sina bildsamlingar och mästerverk av renässansens konstnärer och huvudpersoner som Michelangelo, Giotto, Botticelli, Caravaggio, Leonardo da Vinci och många andra. Senare tar guiden dig till Accademia Gallery för att upptäcka den mest kända florentinska symbolen: Michelangelos David. Galleriet är en av de platser som har flest skulpturer av Michelangelo, och här kan du också beundra museet för musikinstrument, samlingen av målningar med gyllene bakgrund och Sala dei Prigioni med skulpturer som designats för påven Julius II.

Florens: Skip-the-Line Accademia guidad tur

Florens: Skip-the-Line Accademia guidad tur

Du kan njuta av Florens berömda Accademia. Ta en rundtur i galleriet för att se den enastående samlingen av gotiska målningar, renässansmålningar och andra konstverk. Besök Michelangelos berömda David-staty. Se ytterligare berömda verk av den store konstnären som Fångarna, liksom andra mästerverk av renässanskonst. Hör informativa kommentarer från din sakkunniga engelsktalande guide, som ger varje verk nytt liv med insideshistorier om en av världens största konstnärer.

De mest populära sevärdheterna i Florens

Att göra i Galleria dell'Accademia

Städer i Italien

Galleria dell'Accademia: Fler aktiviteter och sevärdheter

Galleria dell'Accademia: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Galleria dell'Accademia

Samlat omdöme

4.6
(13 971 recensioner)

Min upplevelse på museet var utmärkt, men problemet var inte att fredagen den 22 hade jag min bokning, när jag kom dit sa de till mig att det var en demonstration och att de var tvungna att stänga tidigt. Jag förstod problemet, jag försökte nå kundsupport via chatten, de sa att de skulle nå ut, det gjorde de aldrig. Jag gick idag söndagen den 24 december och pratade med personalen på museet som de gav mig entrén.

Glad att jag fick den här biljetten i sista minuten eftersom den var slutsåld på huvudwebbplatsen. Betala en premie men värt besöket. Gå och se den ursprungliga David-statyn och andra fantastiska målningar. Stannade en timme plus, tror inte att du behöver mer tid här. Dessutom låter de dig inte ta in vattenflaskor, var tvungen att slänga min 🥲 Annars, gå bara om du vill se David. Han är huvudattraktionen

Att köpa museibiljetter med det här alternativet gör inträdet mycket enklare för dig. I vårt fall träffade vi personen som hade biljetterna till oss och detta gjorde att vi kunde komma in snabbare. Det betyder inte att du hoppar över säkerhetslinjerna, men det betyder att processen snabbas upp. Jag skulle använda det igen nästa gång jag vill komma in på akademin.

Detta företag var mycket lätt att använda. Allt vi gjorde var att träffa en representant som väntade utanför, gav oss våra biljetter och vi hoppade över kön. Min flickvän och jag hade en fantastisk upplevelse och vi rekommenderar starkt om du vill se museet på din egen fritid utan en stor grupp och guide

De tidsinställda biljetterna gör processen skenbar. Du kan röra dig genom galleriet i din egen takt.