Välj datum

Galleria Borghese

  • Entrébiljetter
  • Guidade turer
  • Privata turer
  • Stadskort
26 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 2

Galleria Borghese: Fler aktiviteter och sevärdheter

Galleria Borghese: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Galleria Borghese

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 11 215 omdömen

Roma Pass 48 timmar fungerar utmärkt. GYG-kupongen måste bytas ut mot själva passet på en turistbyrå. Var väldigt lätt. Först var vi förbryllade över hur vi skulle använda tunnelbanan med pappersbiljetten. Det finns ett RFID-chip i biljetten som du håller på den gula pricken vid entrén. Inträde till ett museum ingår. Vi var i Colosseum och med den nödvändiga tilläggsbiljetten, som du bokar via Colosseums officiella hemsida med en specifik ingångstid, gick allt smidigt vid entrén. Du kan förmodligen köpa biljetten gratis vid entrén (online 2 EUR per person). Sammantaget var Roma Pass något billigare än ordinarie pris med en kupongkod på GYG.

Att hämta ut passet var enkelt. Kostnaden var väl värd att köpa eftersom bussar och tunnelbana var så frekventa att vi nådde destinationer utan dröjsmål. På helgen var det trångt på gudstjänsterna men det fanns gott om ståplats. Det enda problemet var att vi inte kunde boka Villa Borghese medan vi var där eftersom det behövde göras 10 dagar i förväg.

Jag använde 48-timmars Roma Pass-kortet och det verkar för mig som att använda det för en av de dyraste aktiviteterna plus en transportresa är ett bra komplement till resten av turerna du gör runt i staden. Allt beror på hur du vill se huvudattraktionerna.

Intressant om du besöker Colosseum och Borghese Gallery eftersom du måste boka i förväg för att undvika köer. Transport ingår om du vill spara tid när du reser till andra besök med förmån av rabatter.

Bästa guiden någonsin!b Han var både underhållande och full av intressanta fakta.