Gabriel Island

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Gabriel Island

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Gabriel Island? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Gabriel Island

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 39 omdömen

Mycket trevlig totalupplevelse på Nordöarna !!! Min partner och jag har länge övervägt om vi ska åka till Nordöarna eller de andra mycket populära öarna på östkusten och är till slut mycket glada över att vi bestämde oss för Nordöarna. Det var en väldigt avslappnad dag och du hade tillräckligt med tid för alla aktiviteter. Lunchen ombord var utsökt och omfattande. Naturen på Nordöarna är verkligen vacker. Resan på katamaran med drinkar, trevlig musik och vacker utsikt är verkligen att rekommendera. Snorkling var ok, men vi är vana vid mycket olika haväventyr från Thailand. Vattnet var lite kallt och totalt sett gick allt mycket snabbt. Det är inte där för alla snorkelutrustningar. Därför, om du har din egen, bör du packa upp.

Turnén är definitivt värt det. Guiderna är supervänliga och tar väl hand om gästerna. Tillräckligt med mat och dryck ingår (ingår i priset). De två öarna är vackra, tyvärr går tiden på plats mycket snabbt ... Resorna dit och tillbaka tar cirka 1,5 timmar, på vägen tillbaka är det ett stopp på en trevlig snorkelplats vid Coin de Mire, där det är många olika fiskar och havssköldpaddor att se (fisken matas dock). Om du har problem med vågor bör du ha en resetablett eller liknande i förväg. ta, för katamaranen gungar redan på det öppna havet. Du känner dig fortfarande säker, det kanske bara slår lite i magen. Vi skulle göra turnén igen när som helst, säkert två av de vackraste platserna på och runt Mauritius.

allt var snabbt och smidigt utan stress. Trots lite regn i början håll crew't uppe humöret. Fin snorkling på flat Island samt påvägen tillbaka. generöst med både mat och dryck. Härlig dag!! Tack från Sverige

Mycket trevlig båttur med wind dancer . Personalen var super trevlig och bjöd på riktig God mat . Vi är super nöjda. Om du lider av sjösjuka så ta en tablett innan eftersom det kan gunga lite .

Stor tur. Var mycket trevlig och allt var väl ordnat. Information om miljön var också mycket intressant.