Fuji


Vad besökare tycker om Fuji

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 2 313 omdömen

Skönt med lite natur efter många dagar i Tokyo !

Trevlig omväxlande tur men tyvärr fick vi ej se Fujis topp. Det är endast ca 100 dagar om året som toppen är synlig. Varmt och fuktigt väder. Resten av turen hade härligt sommarväder. Hakonekryssning var trevlig. Tyvärr är stoppen lite korta, hade gärna stannat lite längre. Lunchen var väldigt god, men vi hade gärna suttit och njutit lite längre. Kul att få åka Shinkansen/ Bullet train tillbaka till Tokyo. Tåget tog 30 min. De som tog bussen hem skulle räkna med ca 3 timmar.

Kontakten med företaget har fungerat perfekt. Det var en mycket trevlig och bra planerad dag. Många intryck och upplevelser. Vädret och berget visade sig från sina allra bästa sidor. Den förbokade lunchen var utmärkt!

Fantastiskt resa där vi fick se det mäktiga mount Fuji från flera platser. Bra lunchbuffé som ingick, bekväm buss och den trevliga och underhållande guiden Yoshi gjorde resan extra trivsam

upplevelsen var fantastiskt. Hela resan var väldigt kul och platserna man besökte var otroligt fint, jag skulle lätt rekommendera denna resan till mina vänner eller familj.