Fuerteventura
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Köp din biljett nu

Fuerteventura: Upplevelser

Se alla upplevelser i Fuerteventura

Vad besökare tycker om Fuerteventura

Helt otroligt, kunde inte vara gladare nu när min dröm har gått i uppfyllelse , att få se så många delfiner så nära precis vid båten var magiskt!!! Och som grädden på moset hade vi en toppen trevlig och proffsig kapten, och en underbar chaufför som hämtade och lämnade oss och berättade om fuerteventura medans vi åkte, toppklass på hela upplevelsen!!!

Vill du uppleva någonting riktigt roligt, gillar du att äventyra så är det här perfekt, de håller sig till exakt 3 timmar och man får verkligen vad man betalar för. Jag blev imponerad av den service personalen ger. Och sen fotografen förtjänar ett köp av foton och videos om ditt äventyr så köp det också!! Tack dune buggy exkursion team

Fuerteventura: Tretimmarstur i sandloppa Omdöme från: Reda, 2020-01-09

En underbar vandring med bästa guiden. Christina är engagerad och kunnig. En tur som sträcker sig utanför de vanliga turiststråken. Trevligt besök på den lilla vingården med tapas och vin. Kan verkligen rekommenderas.

Fuerteventura: Vulkanvandring och vinprovning Omdöme från: Ingrid, 2019-12-08

Vi hade en fin dag på ön lite för molnigt just den dagen. Enda krånglet, båtpersonalen hade svårt att förstå att vouchern gällde för tre personer men det löste sej med lite swengliska.

En mycket trevlig och lättvandrad tur med en fantastisk lunch. Tyvärr var vandringen i ravinen begränsad med anledning av en filminspelning.

Fuerteventura: Vandring längs vild kust och legender Omdöme från: Ingrid, 2019-12-04