Välj datum

Frihetsgudinnan

Frihetsgudinnan donerades av Frankrike 1886 och har blivit en symbol för demokrati i USA och resten av världen.

  • Inträdesbiljetter
  • Guidade turer
  • Vattenaktiviteter
  • Äventyr
  • Stadskort
71 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 71

Alla saker att se i Frihetsgudinnan

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Frihetsgudinnan? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Frihetsgudinnan

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 17 928 omdömen

Det har varit jättebra! Sanningen är att vi har sparat och vi har inte saknat någonting. Du måste bara vara medveten om var du ska gå och boka innan du anländer. Vi stod inte i långa köer eftersom jag alltid var uppmärksam på att fråga vart jag skulle gå. Så jag slipper onödiga bråk. Jag rekommenderar det starkt till de som inte vill missa något och även vill spara på köpet av attraktioner.

Vårt flyg sköts tillbaka en halvtimme med kort varsel. Så vänligen kolla e-postmeddelanden kvällen innan (vilket tack och lov att vi gjorde). Inga problem. Allt fungerade perfekt på plats och flygningen var en fantastisk upplevelse! Och något annat: piloten var född i Tyrolen. Efter att alla passagerare talade tyska förklarade han allt på tyska.

Vilken cool upplevelse detta är!! Man ser New York från en helt annan sida. Piloten indikerar väl vilka sevärdheter du ser under åkturen. Det är också enkelt att ta bilder och filma från helikoptern. Personalen var mycket trevliga människor som ville göra mycket för dig. Det var väl tillrättalagt och det fanns plats att fota framför helikoptern.

Personalen var alla mycket vänliga. Flyget i sig var mega och definitivt värt det. Du får inte ta egna bilder framför helikoptern, bara de som du kan köpa senare kommer att tas. Platser i helikoptern kommer att tilldelas.

Superhärlig utflykt. Så bra audioguidning när vi gick runt på ön. Trevlig personal på ön dessutom och toppgod glass.