Välj datum

Frihetsgudinnan

Frihetsgudinnan donerades av Frankrike 1886 och har blivit en symbol för demokrati i USA och resten av världen.

  • Entrébiljetter
  • Guidade turer
  • Vattenaktiviteter
  • Stadskort
  • Äventyr
77 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 5

Frihetsgudinnan: Fler aktiviteter och sevärdheter

Frihetsgudinnan: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Frihetsgudinnan

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 19 900 omdömen

Det var dåligt att biljetterna till de individuellt bokade aktiviteterna inte gick att ta fram i appen. Biljetten är giltig i 9 dagar. Vi sköt tillbaka dagen för besöket. Kunde inte göra annat på grund av reservationer. Efter aktiveringsdagen kunde de reserverade biljetterna inte längre tas fram i appen. Endast i det skickade e-postmeddelandet. Dricks!! Ta alltid en skärmdump av biljetten. Internet är inte alltid tillgängligt.

Fantastiskt värde för pengarna samt 5 * service, vi hade dåligt väder på dagen av Empire State och våra biljetter flyttades utan något krångel, samma sak med Top of the Rock, ett telefonsamtal och allt ändrades. Bokade Lion King-showen och fick 10% rabatt, återigen var fantastiskt, kommer 100% att boka fler resor med detta företag

Vi ser fram emot den här resan,, okänd för oss då tjejen med "Grön Flagg" visade sig vara en lysande, energisk, kunnig och passionerad reseledare. Utan att tveka skulle jag säga att Sara gjorde detta turné ännu mer fantastisk än vi förväntade oss... Tack igen Michael & familj Donegal Irland

Det är inget fel på Circle Line. Du har intressant information om NY och du kan ta fantastiska bilder. Det enda negativa eller en fråga om tur är om du har några typiska turister ombord som beter sig som typiska ego-turister. :-)

Fantastiskt att få se Frihetsgudinnan! Fint museum som ingick i priset. Ellis Island var intressant, missa inte filmen. Bra med audioguide på museet. Ta god tid på er för utflykten.