Upplevelser i
Frankfurt

Med sina skyskrapor och gamla stadsdel blandar detta finansnav 'big business' med kultur och tradition.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Frankfurt

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Frankfurt? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Frankfurt

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 2 965 omdömen

Läs beskrivningen noggrant. Jag gjorde den här resan under lågsäsong när turbåtarna i Mellersta Rhen inte går så med hjälp av ett reseföretag försäkrade jag att jag hade en plats på en av de få båtarna som gick. Busstransporten gjorde att jag kunde se allt, vilket från ett tåg inte är möjligt på grund av tunnlar och hastighet. Ja, du kan göra det billigare, ja det finns en del upprepningar upp och ner på vägen, men landskapet gjorde det värt det. Vår guide Michael var supervänlig och berättade massor av dåliga skämt om sin fru (som inte var där för att försvara sig) men du vet typen, bara rulla med den så kommer du att ha kul. Jag dricker inte alkohol så vinprovningen gick förlorad för mig men andra verkade njuta av det.

Magisk privat tur till makalösa miljöer!

En exklusiv privat tur i en ny fin Mercedes men en väldig vänlig chaufför och guide. Miljöerna var fantastiska! Burg eltz var ännu mäktigare än på bild. Jag hade önskat lite mer tid vid själva slottet då vi inte hann gå runt i omgivningen och se så mycket av den vackra naturen. Mist två timmar hade varit önskvärt! Vi åkte genom små pittoreska byar och vackra vinodlingar. Middagen var på en restaurang med detaljerad inredning likt en galen konstnär, väldigt roligt! Maten var inte höjdpunkten. Vi fick bra service och se mycket fint på resan.

Det var en trevlig kryssning, men jag tyckte att volymen på berättaren var väldigt låg eftersom den ibland uppslukades av bakgrundsljudet och man kunde inte höra allt. Besättningen var mycket trevlig och hjälpsam. Men jag hade också en känsla av att hygienföreskrifterna inte genomfördes. Det var inte alla som bar mask när de gick runt och några lämnade inte in en färdig lapp. Men det var en upplevelse som var riktigt bra med det fina vädret.

Det var min andra resa med ballongen och det var lite mer spännande än den första. Anledningen till detta var att det blåste lite mer idag än förra hösten och ballongen var därför lite "sluttande". Sammantaget var det dock en fantastisk resa med en magnifik utsikt över Berlin.

Underbar utsikt! Gillade verkligen det med min bästa vän!