Välj datum

Saker att göra Frankfurt

Med sina skyskrapor och gamla stadsdel blandar detta finansnav 'big business' med kultur och tradition.

Tillgängliga aktiviteter

  • Utforska staden
  • Frankfurt på hjul
  • Urbana äventyr och spel
  • Dagsutflykter från Frankfurt
  • Museer med mera
100 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 7

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Frankfurt

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Frankfurt?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Frankfurt:

Vilka är de bästa dagsturerna från Frankfurt?

De bästa dagsturerna från Frankfurt:

Rothenburg ob der Tauber

Frankfurt: Fler aktiviteter och sevärdheter

Frankfurt: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Frankfurt

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 4 781 omdömen

Lätt att ta sig till om man parkerar på Römerparkeringen (kunde inte ta allmänna bilar med min mamma) Resan var mycket intressant, med fantastiskt väder. Det är galet hur annorlunda det är i Frankfurt - å ena sidan uppströms och i jämförelse nedströms - en gång vackert, en gång övervägande industri- och bostadsområde med höghus Mycket informativa meddelanden Mycket hjälpsam och vänlig personal En mycket lyckad utflykt som är värd besväret

Var väldigt bra, mycket olika information gav en heltäckande bild av staden som belystes på så många olika sätt. Det var fantastiskt att informationen via hörlurar alltid kom på ett sätt som matchade de sevärdheter vi hade passerat. Skulle göra detta igen och igen, var informativt och riktigt roligt. Rytmen i nedförsbackarna var också bra.

En mycket trevlig resa upp och ner för floden, med det härliga soliga vädret gjorde det för en mycket avkopplande 2 timmar. Gott om plats på båten, god mat och trevlig besättning. Fantastisk utsikt över Frankfurts skyline med bra kommentarer på engelska och tyska. Vi är värda att ta den här resan.

Upplevelsen var utmärkt. Turnén var på mitt språk. Föraren var riktigt trevlig och informativ mycket hjälpsam. Jag rekommenderade denna hop on hop off-bussen till alla som vill upptäcka Frankfurts skönhet utan att behöva köra runt.

Det var precis grejen för vår multi-generations resegrupp! Busschaufförerna var supertrevliga och hade också användbara off-topic tips och vänliga goda humörord. Vi njöt av det.