Lägg till datum

Fotografiska New York

Fotografiska New York: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

NYC: Fotografiska Museum Ticket med valfri drink

1. NYC: Fotografiska Museum Ticket med valfri drink

Boka din entrébiljett till Fotografiska New York och njut av fotografi i världsklass. Fotografiska ligger i en historisk byggnad i Flatiron District i Midtown och här kan du njuta av den livliga atmosfären när du utforskar utställningsgallerierna, dricker cocktails och lyssnar på musik. Få en autentisk, lokal New York-upplevelse när du upptäcker museet som 2021-22 utsågs till vinnare av "Årets bästa nya kulturdestination i Nordamerika" av Leading Culture Destinations Awards. Fotografiska New York är stadens nya moderna museum för fotografi, konst och kultur. Det är en destination för att upptäcka fotografi i världsklass, eklektiska liveevenemang, förhöjd mat och dryck och överraskande nya perspektiv. Den livliga atmosfären på Fotografiska liknar inget annat museum i New York - vi har öppet sent varje kväll, musik spelas på alla våningsplan och du kan smutta på allt från kaffe till cocktails i hela museet och inne i utställningsgallerierna. Med uppdraget att inspirera till en mer medveten värld genom fotografi, konst och kultur producerar Fotografiska ett helt museum med enastående specialutställningar som roterar säsongsvis och spänner över olika genrer i inkluderande miljöer. Förutom museets utställningar kan du njuta av de liveevenemang som ofta hålls i Loft på översta våningen, unika detaljhandelsskatter i The Shop, upphöjd middag i restaurang Veronika, tillsammans med cafédrycker och cocktails från Lobby Bar & Cafe, Bar Veronika och The Chapel Bar. Med en dedikerad internationell community och platser i Stockholm, New York City, Berlin och Tallinn - och med en ny plats som snart öppnar i Shanghai - är Fotografiska den främsta globala samlingsplatsen för fotografi och kultur. Särskilda utställningar: - "Terry O'Neill: STARS" till och med den 16 september 2023. Rocklegender, Hollywoodstjärnor och sporthjältar. Globala kändisar från 1900-talet som har poserat för denna fotoikons kamera. - "Prix Pictet: FIRE" till och med den 16 september 2023. Verk av 13 fotografer från 11 länder som är nominerade till årets Prix Pictet-pris. - "Lyssna tills du hör: For Freedoms x Fotografiska" till och med 22 oktober 2023. Fotografiska samarbetar med For Freedoms och sex konstnärer som tillsammans skapar ett utforskande forum för besökare att överväga "visuellt lyssnande". - "Best is Show: Pets in Contemporary Photography" från 22 september 2023 till januari 2024. Utforska den roll som våra lurviga (och fjädrande) vänner har spelat i kulturen genom 24 globala fotografers perspektiv. - "Frank Ockenfels 3: Introspektion" från 27 oktober 2024 till mars 2024. Ockenfels söker det som avviker från normen, från det förväntade eller uppenbara.

NYC: Hop-On Hop-Off-tur med uppgradering av attraktioner

2. NYC: Hop-On Hop-Off-tur med uppgradering av attraktioner

Downtown Loop är ett utmärkt sätt att utforska Lower Manhattan, inklusive populära stadsdelar som Flatiron District, Union Square, Little Italy, Chinatown, Soho & NoHo, Greenwich Village & East Village, Chelsea och Financial District. Vandra runt Wall St. för att se den ökända börsen och Charging Bull, ät dig igenom Little Italy och Chinatown och shoppa tills du stupar i alla de exklusiva butikerna som SoHo är känt för! För att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt äventyr ingår antingen ett eller tre valfria attraktionstillägg i ditt paket! Du behöver inte välja i förväg - du kan bestämma när du åker. Välj bland de allra bästa attraktionerna i NYC, inklusive: - Eskorterad 5 timmars rundtur på Manhattan - The Edge - Museet på Broadway - Armband till Luna Park hela dagen - Amerikanska museet för naturhistoria - Observatoriet One World - Rise NY - Clipper City dagtid segling med Manhattan med segling - NY Aquarium - Museum för modern konst - Whitney-museet för amerikansk konst - Guggenheim-museet - New Yorks botaniska trädgård - Rundtur i St Patrick's Cathedral - Guldpass - Inträde till SpyScape - Fotografiska New York - Cykeluthyrning hela dagen med Bike Rent NYC - Circle Line Liberty Midtown-kryssning Efter den första inlösningen förfaller paketet inom 14 dagar.

NYC: Guidad Hop On Hop Off-buss med två sevärdheter

3. NYC: Guidad Hop On Hop Off-buss med två sevärdheter

Downtown Loop är ett utmärkt sätt att utforska Lower Manhattan, inklusive populära stadsdelar som Flatiron District, Union Square, Little Italy, Chinatown, Soho & NoHo, Greenwich Village & East Village, Chelsea och Financial District. Vandra runt Wall St. för att se den ökända börsen och Charging Bull, ät dig igenom Little Italy och Chinatown och shoppa tills du stupar i alla de exklusiva butikerna som SoHo är känt för! Avsluta din sightseeingupplevelse med att besöka några av de största attraktionerna i New York - One World Observatory och Fotografiska NY. Observatoriet One World One World Observatory är den helt nya attraktionen som kröner One World Trade Center, västra halvklotets högsta byggnad. När du åker med Sky Pod-hissen får du på mindre än 60 sekunder uppleva en uppslukande time-lapse-berättelse från golv till tak om NYC:s 500-åriga utveckling. Efter den inspirerande audiovisuella showen i SEE FOREVER THEATER™ går ni vidare till det huvudsakliga 360-graders observationsområdet på 100:e våningen där ni under en klar dag kan se 80 km bortom NY:s ikoniska landmärken, broar och vattenvägar. Gå sedan upp på SKY PORTAL, en 14 fot hög glasskiva, och se vad som händer på gatorna bokstavligen under dina fötter. En våning upp finns ett kafé, en bar och en fin restaurang där du kan njuta av en drink eller en måltid medan du tittar ner på en liten frihetsgudinna. Plats: 275 Fulton Street, New York, NY 10007 Visa upp din e-biljett i besökscentret Main Lobby för att få din nästa tillgängliga tidsbestämda biljett. Öppet: 10:00 till 18:00 dagligen Fotografiska NY Fotografiska New York är den nya destinationen för fotografi och kultur, belägen i en värdefull kulturmärkt byggnad i NYC:s Flatiron District. Museet erbjuder en oväntad blandning av konst i världsklass, levande kulturprogram, exceptionella restauranger, musik, nattliv och kuraterad detaljhandel. Fotografiska New York har öppet 7 dagar i veckan, från 9 till 23 på söndag till onsdag och från 9 till midnatt på torsdag, fredag och lördag. Fotografiska grundades 2010 i Stockholm och har som mål att inspirera till en mer medveten värld genom fotografiets kraft. Museet producerar ett brett utbud av roterande utställningar med världens främsta fotografer - både världsberömda konstnärer och stigande stjärnor. Genrerna inkluderar koncept, landskap, porträtt, dokumentär och mycket mer. Utställningarna byts ut ofta så det finns alltid något nytt att uppleva. Fotografiska New York har samarbetat med den prisbelönte restauratören Stephen Starr och den hyllade designstudion Roman & Williams för att skapa stadens hetaste restaurang, Veronika, och V at Fotografiska, en speak-easy cocktail lounge belägen i en mästerligt restaurerad katedral. Visa upp din e-biljett i huvudbiljettkassan. Sön till ons kl. 9-11, tors till lör kl. 9-24

Tillgängliga aktiviteter

3 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Fotografiska New York: Fler aktiviteter och sevärdheter

Fotografiska New York: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.