Lägg till datum

Fort St Angelo, Birgu

Fort St Angelo, Birgu: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från Sliema: Kryssa runt i Maltas hamnar och vikar

1. Från Sliema: Kryssa runt i Maltas hamnar och vikar

Denna 90-minuters natursköna kryssning är den perfekta introduktionen till Valletta, Maltas huvudstad, och dess omgivningar. Njut av en naturskön kryssning runt Maltas två naturhamnar, den majestätiska Valletta Grand Harbour och Marsamxett Harbour. Sätt segel från Sliema Ferries och njut av utsikten över några av Maltas mest ikoniska landmärken. Koppla av medan du kryssar förbi imponerande hamnar, historiska befästningar, olika bäckar, de berömda "tre befästa städerna" Vittoriosa, Cospicua och Senglea, livliga varv, marinor, bastioner och mycket mer. Lyssna på ljudkommentaren för att ta del av Vallettas och dess omgivande platsers historia. Tack vare de många bäckarna runt Valletta kan du njuta av unika vyer över staden utan de stora folkmassorna. Kryssningen varar i ca 90 minuter.

Malta Discount Card upp till 50% rabatt över hela Malta & Gozo

2. Malta Discount Card upp till 50% rabatt över hela Malta & Gozo

Njut av exklusiva rabatter på upp till 50 % över hela Malta och Gozo. Få ut det mesta av din upplevelse på Malta genom att lösa in kortet på olika ställen. Njut av 50% rabatt på inträdesavgifter till kända attraktioner och museer, inklusive Hagar Qim Temples, Valletta museer, Ggantija Temples, Fort St Angelo, St Paul's Catacombs, Mediterraneo Marine Park, The Limestone heritage park och trädgårdar, Malta 5D, Playmobile FunPark, The Mdina Experience och The Malta Experience bland andra. Följ med på fascinerande rundturer med 30% rabatt, t.ex. Malta Sightseeing Hop-On Hop-Off Bus Tours, Vintage Bus Tour till Vittoriosa, Cospicua & Senglea och Gozo Tour. Fördjupa dig i de maltesiska öarnas skönhet. Dra nytta av 35% rabatt på båtturer, inklusive Comino & Blue Lagoon Cruise, Round Malta Cruise, Gozo & Comino Blue Lagoon Cruise och Traditional 2 Harbours Day Cruise, bland andra. Upplev det kristallklara vattnet och de fantastiska kusterna. Ät gott med 50% eller 25% rabatt på matnotan på restauranger som Ta'Kris Restaurant i Sliema (hemlagad maltesisk mat), Cafe Carravagio (bästa läge framför St John's Cathedral), Rusty Spoon Gastro Pub, Penny Black Bar och Il-Logga Restaurant i Gozo, för att nämna några. Skäm bort dina smaklökar utan att det kostar skjortan. Förutom dessa otroliga rabatter erbjuder Malta Discount Card också besparingar på cykelturer, jeepsafari, vandringsturer, havskajakpaddling, båt- och jetskiuthyrning och avkopplande spaupplevelser. Ditt Malta Discount Card levereras bekvämt till ditt hotell på Malta, redo för dig att hämta i receptionen. Upplev det bästa av Malta och Gozo samtidigt som du får betydande besparingar med Malta Discount Card. Missa inte denna möjlighet att förgylla din semester och skapa bestående minnen!

Från Sliema: Kryssning runt Maltas hamnar och vikar

3. Från Sliema: Kryssning runt Maltas hamnar och vikar

Njut av en fullständig hamnkryssning, med avgång från Sliema färja, färjor 4, kryssa runt de största naturliga hamnarna på Malta och i Medelhavet, Marsamxett Harbour och Valletta Grand Harbour, inklusive yacht marinor, varv, bastioner, fort och befästningar, och de berömda 3 städerna (Vittoriosa, Senglea och Cospicua). Vi kryssar in i vikarna i dessa fantastiska hamnar och passagerarna får uppleva den bästa havsutsikten från våra båtar. Vår kommentar ombord kommer att utveckla historien om de två hamnarna på engelska.

3 städer: Privat Insider Walking Tour med licensierad guide

4. 3 städer: Privat Insider Walking Tour med licensierad guide

Upptäck Maltas "tre städer", en trio av byar som har bevarats under hundratals år, på en guidad tur. Följ med en liten grupp och utforska byarna, med särskilt fokus på Vittoriosa. Gå genom de gamla gatorna för att se befästningarna som byggdes av riddare och njut av utsikten över hamnen. Med en guide utforskar du området till fots och får veta mer om riddarna och deras historiska styre längs vägen. Lär dig mer om arvet från Johanniterriddarna på Malta Njut av närbilder av hamnbäckarna på en "dghajsa"-kryssning Hitta utsiktspunkter för foton som kan vara svåra att hitta ensam Besök Senglea Garden för en svepande utsikt över Grand Harbour Bekräftelse kommer att erhållas vid bokningstillfället De flesta resenärer kan delta Denna upplevelse kräver bra väder. Om den ställs in på grund av dåligt väder kommer du att erbjudas ett annat datum eller full återbetalning Detta är en privat tur/aktivitet. Endast din grupp kommer att delta

Malta: Tre städers vandringstur inkl inkvisitorernas palats

5. Malta: Tre städers vandringstur inkl inkvisitorernas palats

Upptäck den historiska staden Vittoriosa på en guidad stadsvandring. Utforska de labyrintliknande gatorna i Collacchio, se stadsporten Couvre Porte och beundra landmärken som inkvisitorns palats (entrébiljett ingår), Fort St. Angelo och St Lawrence Church. Möt din guide i centrala Vittoriosa bredvid Frihetsmonumentet, eller Birgu som det kallas av lokalbefolkningen. Efter att ha lärt dig lite om staden, en befäst hamnstad som är känd som en av Maltas historiska "tre städer", ger du dig ut på en vandringstur bland stadens höjdpunkter. Strosa runt på de labyrintliknande gatorna i Collacchio, Vittoriosas medeltida kvarter, se stadsporten "Couvre Porte" och beundra historiska landmärken som den dominikanska Bebådelsekyrkan, inkvisitorns palats (entrébiljetter ingår) och Casa Collacchio. Lär dig mer om stadens fascinerande historia under andra världskriget när du promenerar genom Victory Square och beundra sedan utsikten över Grand Harbour från Vittoriosa Waterfront. Längs vägen kan du stanna till och ta bilder av viktiga sevärdheter som Medeltida hus, Saint Lawrence kyrka, Bödelns hus, Biskopens palats och så vidare.

3 Cities - Guidad tur i Birgu på engelska - franska - tyska

6. 3 Cities - Guidad tur i Birgu på engelska - franska - tyska

Om det någonsin har funnits en plats som har undgått utvecklingen och lyckats behålla sin ursprungliga karaktär, så är det Birgu. Birgu är en liten hamnstad med en rik historia. Ge dig ut på en 2 timmars guidad rundvandring för att upptäcka denna unika karaktär med hjälp av en expertguide. Möt din guide i närheten av färjans kajplats i Cospicua. Lyssna på en fascinerande introduktion till de tre städernas historia, känd som den maltesiska historiens vagga. Fortsätt sedan till fots mot stadens 3 portar, passera massiva murar och kom fram till centrum av sjöfartsstaden. Din guide kommer att leda gruppen till det historiska centrumet som kallas Collachio, som var huvudkvarter för riddarna av Malta innan den nya staden Valletta byggdes. Här vandrar du genom vackra gränder längs riddarernas auberges, inkvisitorernas palats och genom den berömda Grand Harbour, som historiskt sett har gett skydd åt den som hade kontroll över de maltesiska öarna. På vägen kommer din guide att ge fascinerande inblickar i stadens historia, historien om Malta och riddarlegenderna, medan du insuper områdets oöverträffade skönhet.

Kryssning i hamnen i Sliema

7. Kryssning i hamnen i Sliema

Utforska den fantastiska skönheten och den rika historien i Vallettas Grand Harbor på en privat båttur. Med avgång från Sliema ger du dig ut på ett naturskönt äventyr och passerar kända landmärken som Fort Manoel, Fort St Angelo, Barrakka Gardens och krigsmonumentet Siege Bell. Segla genom Ta' Xbiex, Marsamxett Harbor, Valletta Waterfront, Grand Harbor, Vittoriosa Waterfront & Birgu Waterfront och njut av de pittoreska landskapen och panoramautsikten. Fördjupa dig i de fängslande berättelserna och insikterna som din erfarna kapten delar med sig av när du kryssar längs hamnen. Förundras över de imponerande befästningarna och upptäck de dolda skatterna i Maltas arkitektoniska underverk. Denna privata tur utlovar en oförglömlig upplevelse och ger dig möjlighet att utforska den historiska hamnen i din egen takt. Missa inte detta exklusiva tillfälle att upptäcka den förtrollande Grand Harbor. Boka din privata rundtur i Vallettas hamn nu och förbered dig på att bli fängslad av skönheten och lockelsen i Maltas rika maritima arv.

9 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Fort St Angelo, Birgu: Fler aktiviteter och sevärdheter

Fort St Angelo, Birgu: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Fort St Angelo, Birgu

Samlat omdöme

4.7
(3 recensioner)

Detta kort är definitivt fördelaktigt för alla som är på ön längre än 5 dagar och gör mycket på egen hand! Men när det kommer till restauranger måste man leta för mycket för att hitta en som är med och som vill gå till samma ställe oftare. Vi spenderade 40 € för 2 personer och sparade sedan lite, men speciellt med båtturer måste du först hitta rätt leverantör och sedan ibland även boka biljetter online i förväg. Så användbar, men….