Upplevelser i
Fort Myers

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Fort Myers

Vad är de bästa upplevelserna i Fort Myers den här veckan?

Vilka aktiviteter i Fort Myers har infört ytterligare covid-19-åtgärder?

Alla saker att se i Fort Myers

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Fort Myers? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Fort Myers

Samlat omdöme

4.8 / 5

baserat på 383 omdömen

En upplevelse utöver det vanliga, går inte att jämföra med utflykterna med de motordrivna träskbåtarna. Så mycket fåglar vi såg. några alligatorer, även alligatorungar, sköldpaddor mm. Det som inte ger utflykten full poäng (men jag ger den full pott i stjärnor, vilket den förtjänar) var guidens jakt på några orkidéer som blommade, detta hade han hört av en annan guide och det händer tydligen inte så ofta. Givetvis så hittade vi även en blomma som blommade :)

Vi hade en fantastisk kajaktur med Don! Han har stor kunskap om Big Cypress National Park och floran och faunan. Vi hade turen att hitta sällsynta orkidéer, mindre alligatorer och sköldpaddor. Körningen genom mangrovetunnlarna är imponerande.

Jättetrevli kajaktur!

Jag och min fru bestämde oss för denna eko-kajak-tur och bättre sätt att uppleva everglades med alligatorer, orkidéer och fåglar kan man inte tänka sig! Lättpaddlat och mysigt!

Great guide and great tour. With the canoes we got really close to the animals. Highly recommended, highligt of my Miami holiday!!

En helt underbar paddeltur men med för många alligatorer

Kunnig guide som blev helt förskräckt när en alligator hoppade i vattnet vid döttrarnas kajak.