Våra mest rekommenderade saker att göra i Fort-de-France

Martinique: Privat skräddarsydd tur med transfer

1. Martinique: Privat skräddarsydd tur med transfer

Vi hämtar dig där du vill för att börja din 5 timmar långa privata rundtur på Martinique. Vi kommer att sätta upp en resväg för dig, enligt vad du vill göra eller vad du vill se. Du kan upptäcka den svarta sandstranden i Le Carbet, ruinerna av staden St Pierre som förstördes av vulkanen, se ett vattenfall, slappna av på en vit sandstrand, smaka på vår lokala fantastiska rom och så vidare! Vår professionella reseledare låter dig upptäcka ön på det sätt du vill. Njut av din tur, ta god tid på dig! Exempel på resväg: Tur1: Tur: Balata kyrka, Balata trädgård (jardin de balata), Alma floden, Saut Gendarme vattenfallet, St Pierre ruinerna, Le Carbet stranden, Depaz rom destilleriet. Tur2: Tegelbyn (Village de la poterie), Anses d'Arlet-stranden, diamantklippan, minnesmärke för slaveriet i Cap 110, Trois Rivieres rombryggeri. Tour3: Ett rombryggeri, Les Salines-stranden. Tour4: Clément, destilleriet St James, Ste Maries grav.

Fort-de-France: Höjdpunkter Outdoor Escape Game

2. Fort-de-France: Höjdpunkter Outdoor Escape Game

Fort-de-France och dess otroliga mångfald av landskap: strand, park, monument, marknad, shoppingcenter... Ha kul med att svara på gåtor och sporta. Råd från vänner: spela inte spelet på eftermiddagen, det är alldeles för varmt! Om du gör det, se till att utrusta dig med en hatt, solkräm och en flaska vatten. Ha kul på upptäcktsfärden! Appen ger dig exakta vägbeskrivningar genom staden. Spela i din egen takt. Ta gärna en paus och utforska omgivningen när du vill. När du har bokat spelet får du ett e-postmeddelande med instruktioner om hur du spelar. För större grupper kan en person köpa tillgång för hela gruppen genom att välja antalet personer i gruppen. Alla gruppmedlemmar kommer att kunna spela stadsspelet på sin smartphone. Alternativt kan varje person köpa sin egen voucher. Ni kan spela som en grupp och lösa ledtrådarna tillsammans medan ni promenerar, eller så kan ni dela upp er i mindre grupper/team och tävla mot de andra. Varje person kan också

Naturskön rundtur på en tropisk ö

3. Naturskön rundtur på en tropisk ö

Efter att du har hämtats vid din kryssningsterminal åker du på en rundtur som blandar lokal historia med lokala drycker. Ditt första stopp blir Balata-kyrkan, där du inte ska bli förvånad om skönheten i den vita kupolen ser bekant ut, eftersom det är en kopia av Sacred Heart i Paris. Det blir sedan dags att gå vidare till ett rombryggeri där du inte bara kommer att besöka, utan också njuta av en romprovning på Martinique. Efter det beger du dig till St Pierre, den karibiska motsvarigheten till Pompeji. År 1902 dödades mer än 30 000 människor vid utbrottet av Mount Pelee. Museet där återupplivar katastrofen och berättar historien om en fånge som lyckades undkomma döden i lava. Slutligen finns det lite mer historia att hämta i Le Carbet. Det är en liten fiskeby som blev berömd 1502 när Christopher Columbus anlände.

Lägg till datum

Saker att göra i
Fort-de-France

Fort-de-France

Utforska i närheten av Fort-de-France

Utforska alla

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Fort-de-France

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Fort-de-France?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Fort-de-France:

Fort-de-France: Fler aktiviteter och sevärdheter

Fort-de-France: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.