Fort Augustus
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära sevärdheter i Fort Augustus

Se alla upplevelser i Fort Augustus

Vad besökare tycker om Fort Augustus

Det var en fantastiskt fin och härlig tur med en kunnig och bra guide.

Bussturen var dock i längsta laget men jag förstår att det tar så lång tid om man ska hinna upp till Loch Ness från Edinburgh. Det skulle ha varit bättre om det hade gått att stanna lite längre på stoppen, nu blev det stressigt och vi han knappt se de fina byarna. Bussen var ganska fin men när man ska åka så långt så satt vi trångt och obekvämt. Busschauffören körde också väldigt snabbt på de smala och slingriga vägarna (och guidade samtidigt) så det kändes osäkert. Det verkar dock som att alla körde väldigt snabbt så det var nog inte bara vår chaufför (Yvonne). Det var dock en väldigt fin tur i ett härligt landskap och med bra och rolig guidning.

Väl värd dagstur till Skottska Högländerna inklusive Loch Ness

Under denna bussresa får man möjlighet att uppleva det fantastiskt vackra bergslandskapet i Skottska Höglandet, se slott och om man har tur möta "Nessie" :-). Turen är ca 12 timmar lång (så ta med ät- och drickbart, då lunchtiden kan bli kort), men samtidigt flyger restiden under guidens underhållande musik och historieberättande. Jag kan verkligen rekommendera denna dagstur.

Två mycket innehållsrika dagar med en kunnig och underhållande guide

Ett perfekt sett att se Skottland på endast två dagar. Bekvämt att inte behöva köra utan bara att luta sig tillbaka och njuta av det vackra landskapet, många sevärdheter, tillsammans med vår underhållande och kunnig guide Jude. Vilken historieberättare! Turen anpassades efter våra önskemål och väder med stor flexibilitet.

Riktigt intressant och rolig dagstur med vackra utsikter!

Resan var över förväntan, utsikterna över högländerna var helt magnifik. Vi gjorde stopp vid Glencoe, Ben Nevis och ett stopp för att titta på håriga kor. Den lilla byn Fort Augustus vid Loch Ness och whiskydestilleriet Deanston var också höjdpunkter på resan. Ryan var en rolig och kunnig guide med glimten i ögat!

Härliga Skottland under en intensiv 12-timmars tur

Intensiv men fantastisk upplevelse! Snabba stopp för toabesök och lunch. Man får se underbara vyer och erhålla förträfflig guidning. Åk denna om ni vill se lite mer av det skotska landskapet och se om ni har turen att få en glimt av Nessie. Kan verkligen rekommenderas!