Fort Augustus

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära upplevelser i Fort Augustus

Alla saker att se i Fort Augustus

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Fort Augustus? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Fort Augustus

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 6 920 omdömen

Väldigt fin busstur ! Då det var början av februari så var vädret därefter, blåst snö och regn. Passade ypperligt att tillbringa dagen i en bekväm buss och låta sig guidas runt i höglandet. Vi fick gott om tillfällen att stanna och fota . Chauffören var väldigt duktig på den skotska historien och en väldigt bra historieberättare.

Superrolig dagsaktivitet för en som vill upptäcka Högländerna och Skottland men har begränsat med tid. Vi hade en fantastisk guide som engagerade alla på utflykten med sina historiska berättelser och passande musik. Skulle verkligen rekommendera denna utflykt!

Fantastisk upplevelse! Vår guide Paul var enastående! Han var en både kunnig och rolig berättare. Det vi fick se var både vackert och intressant. Hade velat ha mer tid på vissa ställen men det hinner man inte på en dagstur. Rekommenderar turen varmt!

Collin var våran guide, han förklarade och berättade om Skottlands historia och skojade till det. Bra musik på bussen och en bra tripp. Rekommenderas verkligen att boka denna upplevelsen.

Fullständig dagsutflykt med allt du kan önska av Skottland

Rekommenderar denna busstur ut i högländerna starkt. Härliga historier under resans gång om kärlek, svek, hjälteinsatser och komik. Fina vyer och trevligt destilleri.