Lägg till datum

FlyView Paris

FlyView Paris: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Paris: Notre Dame Virtual Reality Tour

1. Paris: Notre Dame Virtual Reality Tour

"Stig in" i Notre Dame i Paris med en virtuell verklighetsupplevelse som får dig att känna att du verkligen var inne i den berömda katedralen före och efter branden. Beundra dess stora centrala långhus, gargoyler, klocktorn och sakristian tack vare det verkliga livet, 360°-bilder filmade före den ökända branden 2019. Upptäck Paris katedrals otroliga historia och få en intim glimt bakom scenen med hjälp av ett virtual reality-headset. Få också se katedralen i dess nuvarande återuppbyggnadstillstånd och stå i epicentrum av den förstörda katedralen, precis på den plats där den flammande spiran föll och kraschade genom valvet. Transporteras genom en unik upplevelse gripande av känslor när du bevittnar den trasiga marmorn och golv beströdda med spillror.

Paris: Go City All-Inclusive Pass med 35+ attraktioner

2. Paris: Go City All-Inclusive Pass med 35+ attraktioner

Besök det bästa Paris har att erbjuda och spara upp till 50% * jämfört med att köpa separata attraktionsbiljetter. Välj mellan ett 2, 3, 4 eller 6 dagars Paris All-Inclusive Pass, bläddra bland de inkluderade aktiviteterna, gör bokningar där det behövs och på dagen för ditt besök visar du ditt digitala pass på din mobila enhet för inträde. Så enkelt är det. Beundra sevärdheterna från floden på en Bateaux Parisiens River Cruise, klättra upp i Eiffeltornet på en guidad tur, prova ett fräckt glas franskt vin, hoppa på och av en busstur runt staden och så mycket mer. Välj ett 4- eller 6-dagarspass så får du också ett digitalt Paris Museum Pass, giltigt för inträde till över 50 av stadens bästa museer och landmärken inklusive Louvren, d'Orsay Museum, Versailles och mer. Ditt pass är giltigt i 2 år från inköpsdatumet och aktiveras först när du besöker din första attraktion - vilket ger dig gott om flexibilitet under din resa. Du har sedan 2, 3, 4 eller 6 dagar i rad på dig att fortsätta använda ditt pass där du vill. Ingår i alla varaktigheter av Paris All-Inclusive Pass - (R) bokningar krävs: - Guidad klättring i Eiffeltornet (2: a våningen) (R) - 1-dagars Big Bus Paris Hop-on Hop-off-tur - Bateaux Parisiens - kryssning på floden Seine - Rundtur i Montparnasse - Fransk vinprovning på Les Caves du Louvre (R) - Notre Dame och den arkeologiska kryptupplevelsen (R) - Montmartre & Sacré Coeur - vandringstur (R) - Ostprovning på O Chateau - Mini-workshop om parfym av Fragonard (R) - Söta franska crêpes på Bistro Marbeuf - Champagne Gourmand i Montmartre - Akvarium i Paris - Fransk apéro i Saint-Germains-des-Prés - FlyOver Paris - upplevelse i virtuell verklighet - Ballon de Paris Generali - Parisisk frukost på Café Louise - Modevisning på Galleries Lafayette (R) - Gourmetchokladmuseet Choco-Story - Paris dolda pärlor i Le Marais - vandringstur (R) - Grévin Paris - Vaxmuseum - PanoraMagique på Disney Village - Petit Train de Montmartre - Selfie-tur i Latinkvarteren (R) - Dali Paris - Skandaler och kärleksaffärer på Pere Lachaise - Rundvandring (R) - Montparnasse grannskapsvandring (R) - Rundvandring i täckta passager (R) - Stora kvinnor i historien Walking Tour - Galleries Lafayette guidad kulturarvstur - Rex Studios - Rundtur på Stade de France - Ölprovning och gåvor på Maison BAPBAP - Parc Astérix (öppnar 8 april) - Emily i Paris: Den inofficiella rundturen av ExperienceFirst - Rundvandring i Saint-Germain-Des-Prés - Macaron-paus på morgonen i Montmartre Ingår endast i 4- och 6-dagarspasset Paris All-Inclusive (med Paris Museum Pass): - Louvren (R) - Triumfbågen - Museet d'Orsay - Slottet i Versailles (R) - Orangeriet - Saint-Chapelle (R) - Panthéon - Armémuseum - Centre Pompidou (R) - Picasso-museet - La Conciergerie (R) - Musée Quai Brainly (R) - Paris vetenskapsmuseum - Rodin-museet - Basilikan Katedralen Saint-Dennis och mycket mer! *Besparingar baserade på resplaner på Go Citys webbplats.

Flyg över Paris och andra världsdestinationer i VR

3. Flyg över Paris och andra världsdestinationer i VR

Ta del av den första fördjupande flygupplevelsen i Paris, där besökarna flyger över Paris och dess monument i virtuell verklighet, komplett med riktiga flygupplevelser. Ta dig till avgångshallen för instruktioner om ditt flyg, i starthallen sätter du sedan på dig din jetpack, sätter på dina VR-hörlurar och flyger ut över hustaken i Paris. Ha nöje av en 35 minuters upplevelse (inklusive 20 minuter i virtuell verklighet), filmad med verkliga bilder. Flyg förbi Eiffeltornet, sväva högt över Seine och upptäck Champs-Elysées, Triumfbågen och andra ikoniska monument. Upplev den realistiska känslan av att verkligen flyga genom luften med hjälp av virtual reality-headsets och din jetpack (flygsimulator). Efter denna fantastiska flygning över Paris flyger du över sju drömdestinationer och får 360-graders vyer över bland annat Kinesiska muren, Victoria Falls i Zimbabwe, Angel Falls i Venezuela och Bajkalsjön i Ryssland.

Paris: Flyg över Frankrike Virtual Reality Experience

4. Paris: Flyg över Frankrike Virtual Reality Experience

Från centrala Paris kan du resa över de mest emblematiska och vackra platserna som Frankrike har att erbjuda tack vare en flygsimulator och ett högteknologiskt headset! Tack vare exceptionella flygbilder och spektakulära ögonblick av fri flygning, låter upplevelsen dig återupptäcka de vackraste platserna och landskapen i Frankrike: byn Gordes i hjärtat av Luberon, klostret Mont Saint-Michel, de imponerande klipporna i Etretat, nålarna och glaciärerna på Mont Blanc-rutten... I slutet av en oförglömlig resa, från Normandies havsstänk till Europas tak, kommer du att tillryggalägga mer än 10 000 kilometer utan att lämna Paris!

Paris: Virtual Reality-resa till hjärtat av det antika Egypten

5. Paris: Virtual Reality-resa till hjärtat av det antika Egypten

Utforska det gamla Egyptens största skatter - Pyramiderna i Saqqara, Pyramiden vid Meidoum och naturligtvis Pyramiderna i Giza: världens mest kända pyramider som är registrerade som ett världskulturarv av UNESCO. Väl på plats, upplev äventyret för en upptäcktsresande genom den virtuella verklighetens magi. Du kommer att avslöja den mystiska historien om dessa monument som har format fantasier under årtusenden. Utrustad med ett virtual reality -headset kommer du att flyga över dessa massiva stenblock, sedan gå in i pyramiderna och utforska dolda gallerier och hemliga kammare som används för att skydda heliga mumier av faraoner.

Paris: Flyover Paris i VR & Self-Guided City Audio Tour

6. Paris: Flyover Paris i VR & Self-Guided City Audio Tour

Ge dig ut på en uppslukande flygupplevelse över Paris i virtuell verklighet och se stadens mest ikoniska landmärken som Montmartre, Eiffeltornet och Triumfbågen. Efteråt, utforska Paris med en praktisk självguidad vandringstur, med en mängd olika turalternativ tillgängliga. Från virtual reality-terminalen i hjärtat av staden, ge dig av på en spännande flygupplevelse när du upptäcker Paris i VR. Sväva över hustaken och se alla berömda monument som du aldrig har sett dem förut. Beundra 360-graders utsikt över Paris när du flyger som en fågel genom luften. Fortsätt på ditt flygande äventyr när du besöker 7 drömdestinationer runt om i världen. Se internationella landmärken som Kinesiska muren, Victoriafallen och Bajkalsjön. Efter din virtuella verklighetsupplevelse kan du utforska staden i din egen takt med en självguidad ljudtur. Välj en av de 10 tillgängliga rutterna och hör historier och anekdoter från professionella guider och skådespelare.

Paris: Seine och Notre-Dame - självguidad rundtur och VR-upplevelse

7. Paris: Seine och Notre-Dame - självguidad rundtur och VR-upplevelse

Upptäck hemligheterna och berättelserna om symboliska platser längs floden Seine som Louvren, Pont-Neuf och Conciergerie med en självguidad audio-vandring på din smartphone. Besök sedan ett virtual reality-center för att se katedralen Notre Dame före branden 2019. Hör berättelser som producerats av professionella guider och skådespelare när du vandrar längs Seine-banterna på din självguidade rundtur. Börja rundturen var du vill och upptäck de dolda mysterierna bakom ikoniska Parisiska landmärken. Hör den skrämmande berättelsen om spöket i Tuilerieträdgården. Ta del av legenden om barberaren och konditorn, som kanske låter en klocka ringa. Promenera mellan Louvren och Notre Dame och njut av vackra panoramavyer längs Seine samt ett av de charmigaste torgen i Paris. Sedan tar du dig till anläggningen för virtuell verklighet i centrala Paris för att förflyttas till Notre-Dame de Paris som den såg ut före branden 2019. Tack vare riktiga 360-bilder filmerade före branden kommer du i virtuell verklighet att upptäcka den otroliga historien bakom denna berömda katedral. Gå bortom andra sidan av stängslet för att se katedralen i sitt nuvarande skick. Låt dig fördjupas i hjärtat av den förstörda strukturen, på exakt den plats där tornspiran kollapsade och slet sig igenom valvet. Du kommer att bli förflyttad till en unik upplevelse som är slående känslomässig.

Paris : Paris dolda pärlor i virtuell verklighet

8. Paris : Paris dolda pärlor i virtuell verklighet

Bli teleporterad på en virtuell resa genom otillgängliga platser i Paris monument i en 360-graders nedsänkningsupplevelse. Tack vare en kombination av virtuell och augmented reality-teknik, upptäck fascinerande berättelser och perspektiv om dessa symboliska platser i ljusets huvudstad. Upptäck maskineriet i Eiffeltornet som installerades på 1800-talet i dess källare, gå till glastaket på Grand Palais, klättra upp till toppen av pilen i Sainte Chapelle, gå ner i Pantheons dolda korridorer för att upptäcka hemligheterna av de stora männen, segla på kanalen som rinner under Bastilletorget och avsluta din resa på Montmartres tak vid solnedgången. Njut av denna fantastiska virtuella resa av känslor, överraskningar och förundran!

Paris: Pyramiderna flyger över VR-aktivitet och självguidad stadsrundtur

9. Paris: Pyramiderna flyger över VR-aktivitet och självguidad stadsrundtur

Saqqara, Meidoum och de mytomspunna pyramiderna i Giza är öppna för dig. På plats blir du en upptäcktsresande. Du upptäcker hemligheterna bakom en tusenårig historia som har gett bränsle åt äventyrarnas och arkeologernas drömmar i årtionden. Tack vare virtuell verklighet flyger du över de stora pyramiderna och antar en unik synvinkel för att betrakta de största byggnaderna som människan har byggt. Beundra Cheops, Khepren, Mykerinos och Sfinxen. Du har den unika möjligheten att ta dig in i hjärtat av pyramiderna, dit ingen ännu har kunnat ta sig. Som privilegierad kommer du att kunna utforska hemliga passager, gå genom gallerierna och rummen som skyddar denna eftertraktade grav. Ett nytt och uppslukande sätt att upptäcka rikedomen i dessa monument, möjligheten att lära sig mer om den egyptiska civilisationen, dess riter och seder. Därefter, Promenera mellan Louvren och Notre-Dame för att upptäcka Paris mysterier och legender. Njut av vackra panoramavyer längs Seine samt ett av de charmigaste torgen i Paris. Din enda guide under 1 timme? Din smartphone! Har du någonsin hört talas om spöket i Tuilerierna? Ringer legenden om barberaren och konditorn en klocka? Promenera mellan Louvren och Notre-Dame och njut av vackra panoramavyer längs Seine samt ett av de charmigaste torgen i Paris.

Tillgängliga aktiviteter

9 aktiviteter hittades
Sortera efter:

FlyView Paris: Fler aktiviteter och sevärdheter

FlyView Paris: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.