Lägg till datum

FlyView Paris

FlyView Paris: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Paris Museum, Tours, and Experiences Pass: 2, 4 eller 6 dagar

1. Paris Museum, Tours, and Experiences Pass: 2, 4 eller 6 dagar

Välj mellan ett 2, 3, 4 eller 6 dagars Paris All-Inclusive Pass, bläddra bland de aktiviteter som ingår, gör bokningar där det behövs, och på dagen för ditt besök visar du bara ditt digitala pass på din mobiltelefon för inträde. Så enkelt är det! Du får ett gratis Paris Museum Pass när du köper ett All-Inclusive Pass från Go City. Detta extra extra ger dig gratis inträde till över 50 toppmuseer och monument inklusive Louvren, d'Orsay Museum och Versailles. Du måste se till att du laddar ner det före din resa. Beundra sevärdheterna från floden på en Bateaux Parisiens River Cruise, klättra upp i Eiffeltornet på en guidad tur, prova ett fräckt glas franskt vin, hoppa på hoppa av med en Big Bus Paris Tour i staden och så mycket mer. Ditt pass är giltigt i 2 år från inköpsdatumet och aktiveras först när du besöker din första attraktion - vilket ger dig gott om flexibilitet under din resa. Du har sedan 2, 3, 4 eller 6 dagar i följd på dig att fortsätta använda ditt pass var du vill. Ingår i ditt Paris All-Inclusive Pass - (R) bokningar krävs: Populära aktiviteter - Guidad klättring i Eiffeltornet (2:a våningen) (R) - 1-dagars Big Bus Paris Hop-on Hop-off-tur - Bateaux Parisiens - kryssning på floden Seine - Fransk vinprovning på Les Caves du Louvre (R) - Notre Dame och den arkeologiska kryptupplevelsen (R) Toppmuseer och monument (ingår i Paris Museum Pass) - Louvren (R) - Triumfbågen - Slottet i Versailles (R) - Museet d'Orsay - Orangerie-museet (R) - Saint-Chapelle (R) - Panthéon - Centre Pompidou (R) - Armémuseum - Picasso-museet och mycket mer! Andra rundturer och upplevelser - Tour Montparnasse - Parc Astérix - Montmartre & Sacré Coeur - Rundvandring (R) - Ostprovning på O Chateau - Söta franska crêpes på Bistro Marbeuf - Akvariet i Paris - Fransk apéro i Saint-Germains-des-Prés - FlyOver Paris - upplevelse i virtual reality - Ballon de Paris Generali - Parisisk frukost på Café Louise - Modevisning på Galleries Lafayette (R) - Gourmetchokladmuseet Choco-Story - Paris dolda pärlor i Le Marais - vandringstur (R) - Grévin Paris - Vaxmuseum - PanoraMagique på Disney Village - Dali Paris - Skandaler och kärleksaffärer på Pere Lachaise - Rundvandring (R) - Stadsdelen Montparnasse - Rundvandring (R) - Rundvandring i täckta passager (R) - Rex Studios och eftermiddags Pop Corn - Stade de France rundtur - Emily i Paris: Den inofficiella rundturen av ExperienceFirst - Hur man blir parisare på en timme - Rundvandring i Saint-Germain-Des-Prés - Macaron-paus på morgonen i Montmartre - Paradox Museum Paris - Rundvandring på floden Seine och broarna - Escargot eller löksoppa med ett glas vin och mycket mer! *Besparingar baserade på resplaner på Go Citys webbplats.

Paris: Notre Dame virtuell verklighetstur

2. Paris: Notre Dame virtuell verklighetstur

"Stig in" i Notre Dame i Paris med en virtuell verklighetsupplevelse som får dig att känna att du verkligen var inne i den berömda katedralen före och efter branden. Beundra dess stora centrala långhus, gargoyler, klocktorn och sakristian tack vare det verkliga livet, 360°-bilder filmade före den ökända branden 2019. Upptäck Paris katedrals otroliga historia och få en intim glimt bakom scenen med hjälp av ett virtual reality-headset. Få också se katedralen i dess nuvarande återuppbyggnadstillstånd och stå i epicentrum av den förstörda katedralen, precis på den plats där den flammande spiran föll och kraschade genom valvet. Transporteras genom en unik upplevelse gripande av känslor när du bevittnar den trasiga marmorn och golv beströdda med spillror.

Paris: Flyg över Frankrike Virtual Reality Experience

3. Paris: Flyg över Frankrike Virtual Reality Experience

Från centrala Paris kan du resa över de mest emblematiska och vackra platserna som Frankrike har att erbjuda tack vare en flygsimulator och ett högteknologiskt headset! Tack vare exceptionella flygbilder och spektakulära ögonblick av fri flygning, låter upplevelsen dig återupptäcka de vackraste platserna och landskapen i Frankrike: byn Gordes i hjärtat av Luberon, klostret Mont Saint-Michel, de imponerande klipporna i Etretat, nålarna och glaciärerna på Mont Blanc-rutten... I slutet av en oförglömlig resa, från Normandies havsstänk till Europas tak, kommer du att tillryggalägga mer än 10 000 kilometer utan att lämna Paris!

Paris : Paris dolda pärlor i virtuell verklighet

4. Paris : Paris dolda pärlor i virtuell verklighet

Bli teleporterad på en virtuell resa genom otillgängliga platser i Paris monument i en 360-graders nedsänkningsupplevelse. Tack vare en kombination av virtuell och augmented reality-teknik, upptäck fascinerande berättelser och perspektiv om dessa symboliska platser i ljusets huvudstad. Upptäck maskineriet i Eiffeltornet som installerades på 1800-talet i dess källare, gå till glastaket på Grand Palais, klättra upp till toppen av pilen i Sainte Chapelle, gå ner i Pantheons dolda korridorer för att upptäcka hemligheterna av de stora männen, segla på kanalen som rinner under Bastilletorget och avsluta din resa på Montmartres tak vid solnedgången. Njut av denna fantastiska virtuella resa av känslor, överraskningar och förundran!

Paris: Flyover Paris i VR & Self-Guided City Audio Tour

5. Paris: Flyover Paris i VR & Self-Guided City Audio Tour

Ge dig ut på en uppslukande flygupplevelse över Paris i virtuell verklighet och se stadens mest ikoniska landmärken som Montmartre, Eiffeltornet och Triumfbågen. Efteråt, utforska Paris med en praktisk självguidad vandringstur, med en mängd olika turalternativ tillgängliga. Från virtual reality-terminalen i hjärtat av staden, ge dig av på en spännande flygupplevelse när du upptäcker Paris i VR. Sväva över hustaken och se alla berömda monument som du aldrig har sett dem förut. Beundra 360-graders utsikt över Paris när du flyger som en fågel genom luften. Fortsätt på ditt flygande äventyr när du besöker 7 drömdestinationer runt om i världen. Se internationella landmärken som Kinesiska muren, Victoriafallen och Bajkalsjön. Efter din virtuella verklighetsupplevelse kan du utforska staden i din egen takt med en självguidad ljudtur. Välj en av de 10 tillgängliga rutterna och hör historier och anekdoter från professionella guider och skådespelare.

Paris: Pyramiderna flyger över VR-aktivitet och självguidad stadsrundtur

6. Paris: Pyramiderna flyger över VR-aktivitet och självguidad stadsrundtur

Saqqara, Meidoum och de mytomspunna pyramiderna i Giza är öppna för dig. På plats blir du en upptäcktsresande. Du upptäcker hemligheterna bakom en tusenårig historia som har gett bränsle åt äventyrarnas och arkeologernas drömmar i årtionden. Tack vare virtuell verklighet flyger du över de stora pyramiderna och antar en unik synvinkel för att betrakta de största byggnaderna som människan har byggt. Beundra Cheops, Khepren, Mykerinos och Sfinxen. Du har den unika möjligheten att ta dig in i hjärtat av pyramiderna, dit ingen ännu har kunnat ta sig. Som privilegierad kommer du att kunna utforska hemliga passager, gå genom gallerierna och rummen som skyddar denna eftertraktade grav. Ett nytt och uppslukande sätt att upptäcka rikedomen i dessa monument, möjligheten att lära sig mer om den egyptiska civilisationen, dess riter och seder. Därefter, Promenera mellan Louvren och Notre-Dame för att upptäcka Paris mysterier och legender. Njut av vackra panoramavyer längs Seine samt ett av de charmigaste torgen i Paris. Din enda guide under 1 timme? Din smartphone! Har du någonsin hört talas om spöket i Tuilerierna? Ringer legenden om barberaren och konditorn en klocka? Promenera mellan Louvren och Notre-Dame och njut av vackra panoramavyer längs Seine samt ett av de charmigaste torgen i Paris.

Paris: Seine och Notre-Dame - självguidad rundtur och VR-upplevelse

7. Paris: Seine och Notre-Dame - självguidad rundtur och VR-upplevelse

Upptäck hemligheterna och berättelserna om symboliska platser längs floden Seine som Louvren, Pont-Neuf och Conciergerie med en självguidad audio-vandring på din smartphone. Besök sedan ett virtual reality-center för att se katedralen Notre Dame före branden 2019. Hör berättelser som producerats av professionella guider och skådespelare när du vandrar längs Seine-banterna på din självguidade rundtur. Börja rundturen var du vill och upptäck de dolda mysterierna bakom ikoniska Parisiska landmärken. Hör den skrämmande berättelsen om spöket i Tuilerieträdgården. Ta del av legenden om barberaren och konditorn, som kanske låter en klocka ringa. Promenera mellan Louvren och Notre Dame och njut av vackra panoramavyer längs Seine samt ett av de charmigaste torgen i Paris. Sedan tar du dig till anläggningen för virtuell verklighet i centrala Paris för att förflyttas till Notre-Dame de Paris som den såg ut före branden 2019. Tack vare riktiga 360-bilder filmerade före branden kommer du i virtuell verklighet att upptäcka den otroliga historien bakom denna berömda katedral. Gå bortom andra sidan av stängslet för att se katedralen i sitt nuvarande skick. Låt dig fördjupas i hjärtat av den förstörda strukturen, på exakt den plats där tornspiran kollapsade och slet sig igenom valvet. Du kommer att bli förflyttad till en unik upplevelse som är slående känslomässig.

7 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära FlyView Paris

FlyView Paris: Fler aktiviteter och sevärdheter

FlyView Paris: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.