FlyView Paris

Paris kommer att vara värdstad för de olympiska och paralympiska spelen från 26 juli till 8 september. Av säkerhetsskäl kommer avgränsningar att finnas på plats runt attraktioner under denna period.

FlyView Paris: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Paris Pass + Paris Museum Pass: Inträde till 90+ attraktioner

Paris Pass + Paris Museum Pass: Inträde till 90+ attraktioner

Välj mellan ett 2-, 3-, 4- eller 6-dagarspass och få två pass i ett - Go City's All-Inclusive Paris Pass® OCH Paris Museum Pass. Beundra sevärdheterna från floden på en Bateaux Parisiens River Cruise, klättra upp i Eiffeltornet på en guidad tur, prova ett fräckt glas franskt vin, hop-on hop-off med en Big Bus Paris Tour i staden och så mycket mer. Dessutom, med Paris Museum Pass, får du gratis inträde till över 50 toppmuseer och monument, inklusive Louvren, d'Orsay Museum och Versailles. Ditt pass är giltigt i 2 år från inköpsdatumet och aktiveras endast när du besöker din första attraktion - vilket ger dig mycket flexibilitet under din resa. Du har sedan 2, 3, 4 eller 6 dagar i följd på dig att besöka det bästa av Paris. Toppattraktioner inkluderar - (R) bokningar krävs: - Louvren Museum (R) - 1-dagars Big Bus Paris Hop-on Hop-off-buss - Bateaux Parisiens - kryssning på floden Seine - Guidad klättring i Eiffeltornet (R) - Croque Monsieur & Champagne Cocktail vid Seine - Upplevelse av Notre Dame och den arkeologiska kryptan (R) - Parisisk frukost på Café Louise - Rundvandring i Montparnasse - Fransk vinprovning på Les Caves du Louvre (R) - Triumfbågen - Slottet i Versailles (R) - d'Orsay-museet - Aquarium de Paris - Champagne Gourmand i Montmartre - Saint-Chapelle (R) - och mycket mer! Ladda ner Go City-appen eller använd den digitala guideboken för att bläddra bland de inkluderade aktiviteterna, gör reservationer där det behövs och på dagen för ditt besök visar du bara ditt digitala pass på din mobiltelefon för inträde. Så enkelt är det! *Besparingar baserade på resplaner på Go Citys webbplats.

Paris: Flyg över Paris och världen i virtuell verklighet

Paris: Flyg över Paris och världen i virtuell verklighet

Ta del av den första fördjupande flygupplevelsen i Paris, där besökarna flyger över Paris och dess monument i virtuell verklighet, komplett med riktiga flygupplevelser. Ta dig till avgångshallen för instruktioner om ditt flyg, i starthallen sätter du sedan på dig din jetpack, sätter på dina VR-hörlurar och flyger ut över hustaken i Paris. Ha nöje av en 35 minuters upplevelse (inklusive 20 minuter i virtuell verklighet), filmad med verkliga bilder. Flyg förbi Eiffeltornet, sväva högt över Seine och upptäck Champs-Elysées, Triumfbågen och andra ikoniska monument. Upplev den realistiska känslan av att verkligen flyga genom luften med hjälp av virtual reality-headsets och din jetpack (flygsimulator). Efter denna fantastiska flygning över Paris flyger du över sju drömdestinationer och får 360-graders vyer över bland annat Kinesiska muren, Victoria Falls i Zimbabwe, Angel Falls i Venezuela och Bajkalsjön i Ryssland.

Paris: Notre Dame virtuell verklighetstur

Paris: Notre Dame virtuell verklighetstur

"Stig in" i Notre Dame i Paris med en virtuell verklighetsupplevelse som får dig att känna att du verkligen var inne i den berömda katedralen före och efter branden. Beundra dess stora centrala långhus, gargoyler, klocktorn och sakristian tack vare det verkliga livet, 360°-bilder filmade före den ökända branden 2019. Upptäck Paris katedrals otroliga historia och få en intim glimt bakom scenen med hjälp av ett virtual reality-headset. Få också se katedralen i dess nuvarande återuppbyggnadstillstånd och stå i epicentrum av den förstörda katedralen, precis på den plats där den flammande spiran föll och kraschade genom valvet. Transporteras genom en unik upplevelse gripande av känslor när du bevittnar den trasiga marmorn och golv beströdda med spillror.

Paris: Virtual Reality-resa till hjärtat av det antika Egypten

Paris: Virtual Reality-resa till hjärtat av det antika Egypten

Utforska det gamla Egyptens största skatter - Pyramiderna i Saqqara, Pyramiden vid Meidoum och naturligtvis Pyramiderna i Giza: världens mest kända pyramider som är registrerade som ett världskulturarv av UNESCO. Väl på plats, upplev äventyret för en upptäcktsresande genom den virtuella verklighetens magi. Du kommer att avslöja den mystiska historien om dessa monument som har format fantasier under årtusenden. Utrustad med ett virtual reality -headset kommer du att flyga över dessa massiva stenblock, sedan gå in i pyramiderna och utforska dolda gallerier och hemliga kammare som används för att skydda heliga mumier av faraoner.

Paris : Paris dolda pärlor i virtuell verklighet

Paris : Paris dolda pärlor i virtuell verklighet

Bli teleporterad på en virtuell resa genom otillgängliga platser i Paris monument i en 360-graders nedsänkningsupplevelse. Tack vare en kombination av virtuell och augmented reality-teknik, upptäck fascinerande berättelser och perspektiv om dessa symboliska platser i ljusets huvudstad. Upptäck maskineriet i Eiffeltornet som installerades på 1800-talet i dess källare, gå till glastaket på Grand Palais, klättra upp till toppen av pilen i Sainte Chapelle, gå ner i Pantheons dolda korridorer för att upptäcka hemligheterna av de stora männen, segla på kanalen som rinner under Bastilletorget och avsluta din resa på Montmartres tak vid solnedgången. Njut av denna fantastiska virtuella resa av känslor, överraskningar och förundran!

Paris: Flyover Paris i VR & Self-Guided City Audio Tour

Paris: Flyover Paris i VR & Self-Guided City Audio Tour

Ge dig ut på en uppslukande flygupplevelse över Paris i virtuell verklighet och se stadens mest ikoniska landmärken som Montmartre, Eiffeltornet och Triumfbågen. Efteråt, utforska Paris med en praktisk självguidad vandringstur, med en mängd olika turalternativ tillgängliga. Från virtual reality-terminalen i hjärtat av staden, ge dig av på en spännande flygupplevelse när du upptäcker Paris i VR. Sväva över hustaken och se alla berömda monument som du aldrig har sett dem förut. Beundra 360-graders utsikt över Paris när du flyger som en fågel genom luften. Fortsätt på ditt flygande äventyr när du besöker 7 drömdestinationer runt om i världen. Se internationella landmärken som Kinesiska muren, Victoriafallen och Bajkalsjön. Efter din virtuella verklighetsupplevelse kan du utforska staden i din egen takt med en självguidad ljudtur. Välj en av de 10 tillgängliga rutterna och hör historier och anekdoter från professionella guider och skådespelare.

Paris: Pyramiderna flyger över VR-aktivitet och självguidad stadsrundtur

Paris: Pyramiderna flyger över VR-aktivitet och självguidad stadsrundtur

Saqqara, Meidoum och de mytomspunna pyramiderna i Giza är öppna för dig. På plats blir du en upptäcktsresande. Du upptäcker hemligheterna bakom en tusenårig historia som har gett bränsle åt äventyrarnas och arkeologernas drömmar i årtionden. Tack vare virtuell verklighet flyger du över de stora pyramiderna och antar en unik synvinkel för att betrakta de största byggnaderna som människan har byggt. Beundra Cheops, Khepren, Mykerinos och Sfinxen. Du har den unika möjligheten att ta dig in i hjärtat av pyramiderna, dit ingen ännu har kunnat ta sig. Som privilegierad kommer du att kunna utforska hemliga passager, gå genom gallerierna och rummen som skyddar denna eftertraktade grav. Ett nytt och uppslukande sätt att upptäcka rikedomen i dessa monument, möjligheten att lära sig mer om den egyptiska civilisationen, dess riter och seder. Därefter, Promenera mellan Louvren och Notre-Dame för att upptäcka Paris mysterier och legender. Njut av vackra panoramavyer längs Seine samt ett av de charmigaste torgen i Paris. Din enda guide under 1 timme? Din smartphone! Har du någonsin hört talas om spöket i Tuilerierna? Ringer legenden om barberaren och konditorn en klocka? Promenera mellan Louvren och Notre-Dame och njut av vackra panoramavyer längs Seine samt ett av de charmigaste torgen i Paris.

Paris: Seine och Notre-Dame - självguidad rundtur och VR-upplevelse

Paris: Seine och Notre-Dame - självguidad rundtur och VR-upplevelse

Upptäck hemligheterna och berättelserna om symboliska platser längs floden Seine som Louvren, Pont-Neuf och Conciergerie med en självguidad audio-vandring på din smartphone. Besök sedan ett virtual reality-center för att se katedralen Notre Dame före branden 2019. Hör berättelser som producerats av professionella guider och skådespelare när du vandrar längs Seine-banterna på din självguidade rundtur. Börja rundturen var du vill och upptäck de dolda mysterierna bakom ikoniska Parisiska landmärken. Hör den skrämmande berättelsen om spöket i Tuilerieträdgården. Ta del av legenden om barberaren och konditorn, som kanske låter en klocka ringa. Promenera mellan Louvren och Notre Dame och njut av vackra panoramavyer längs Seine samt ett av de charmigaste torgen i Paris. Sedan tar du dig till anläggningen för virtuell verklighet i centrala Paris för att förflyttas till Notre-Dame de Paris som den såg ut före branden 2019. Tack vare riktiga 360-bilder filmerade före branden kommer du i virtuell verklighet att upptäcka den otroliga historien bakom denna berömda katedral. Gå bortom andra sidan av stängslet för att se katedralen i sitt nuvarande skick. Låt dig fördjupas i hjärtat av den förstörda strukturen, på exakt den plats där tornspiran kollapsade och slet sig igenom valvet. Du kommer att bli förflyttad till en unik upplevelse som är slående känslomässig.

9 aktiviteter hittades

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Topprankade aktiviteter i Paris

811 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Andra alternativ som kan passa dig

Toppsevärdheter nära FlyView Paris

FlyView Paris: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Paris Pass + Paris Museum Pass: Inträde till 90+ attraktioner

Paris Pass + Paris Museum Pass: Inträde till 90+ attraktioner

Välj mellan ett 2-, 3-, 4- eller 6-dagarspass och få två pass i ett - Go City's All-Inclusive Paris Pass® OCH Paris Museum Pass. Beundra sevärdheterna från floden på en Bateaux Parisiens River Cruise, klättra upp i Eiffeltornet på en guidad tur, prova ett fräckt glas franskt vin, hop-on hop-off med en Big Bus Paris Tour i staden och så mycket mer. Dessutom, med Paris Museum Pass, får du gratis inträde till över 50 toppmuseer och monument, inklusive Louvren, d'Orsay Museum och Versailles. Ditt pass är giltigt i 2 år från inköpsdatumet och aktiveras endast när du besöker din första attraktion - vilket ger dig mycket flexibilitet under din resa. Du har sedan 2, 3, 4 eller 6 dagar i följd på dig att besöka det bästa av Paris. Toppattraktioner inkluderar - (R) bokningar krävs: - Louvren Museum (R) - 1-dagars Big Bus Paris Hop-on Hop-off-buss - Bateaux Parisiens - kryssning på floden Seine - Guidad klättring i Eiffeltornet (R) - Croque Monsieur & Champagne Cocktail vid Seine - Upplevelse av Notre Dame och den arkeologiska kryptan (R) - Parisisk frukost på Café Louise - Rundvandring i Montparnasse - Fransk vinprovning på Les Caves du Louvre (R) - Triumfbågen - Slottet i Versailles (R) - d'Orsay-museet - Aquarium de Paris - Champagne Gourmand i Montmartre - Saint-Chapelle (R) - och mycket mer! Ladda ner Go City-appen eller använd den digitala guideboken för att bläddra bland de inkluderade aktiviteterna, gör reservationer där det behövs och på dagen för ditt besök visar du bara ditt digitala pass på din mobiltelefon för inträde. Så enkelt är det! *Besparingar baserade på resplaner på Go Citys webbplats.

Paris: Flyg över Paris och världen i virtuell verklighet

Paris: Flyg över Paris och världen i virtuell verklighet

Ta del av den första fördjupande flygupplevelsen i Paris, där besökarna flyger över Paris och dess monument i virtuell verklighet, komplett med riktiga flygupplevelser. Ta dig till avgångshallen för instruktioner om ditt flyg, i starthallen sätter du sedan på dig din jetpack, sätter på dina VR-hörlurar och flyger ut över hustaken i Paris. Ha nöje av en 35 minuters upplevelse (inklusive 20 minuter i virtuell verklighet), filmad med verkliga bilder. Flyg förbi Eiffeltornet, sväva högt över Seine och upptäck Champs-Elysées, Triumfbågen och andra ikoniska monument. Upplev den realistiska känslan av att verkligen flyga genom luften med hjälp av virtual reality-headsets och din jetpack (flygsimulator). Efter denna fantastiska flygning över Paris flyger du över sju drömdestinationer och får 360-graders vyer över bland annat Kinesiska muren, Victoria Falls i Zimbabwe, Angel Falls i Venezuela och Bajkalsjön i Ryssland.

Paris: Notre Dame virtuell verklighetstur

Paris: Notre Dame virtuell verklighetstur

"Stig in" i Notre Dame i Paris med en virtuell verklighetsupplevelse som får dig att känna att du verkligen var inne i den berömda katedralen före och efter branden. Beundra dess stora centrala långhus, gargoyler, klocktorn och sakristian tack vare det verkliga livet, 360°-bilder filmade före den ökända branden 2019. Upptäck Paris katedrals otroliga historia och få en intim glimt bakom scenen med hjälp av ett virtual reality-headset. Få också se katedralen i dess nuvarande återuppbyggnadstillstånd och stå i epicentrum av den förstörda katedralen, precis på den plats där den flammande spiran föll och kraschade genom valvet. Transporteras genom en unik upplevelse gripande av känslor när du bevittnar den trasiga marmorn och golv beströdda med spillror.

Paris: Virtual Reality-resa till hjärtat av det antika Egypten

Paris: Virtual Reality-resa till hjärtat av det antika Egypten

Utforska det gamla Egyptens största skatter - Pyramiderna i Saqqara, Pyramiden vid Meidoum och naturligtvis Pyramiderna i Giza: världens mest kända pyramider som är registrerade som ett världskulturarv av UNESCO. Väl på plats, upplev äventyret för en upptäcktsresande genom den virtuella verklighetens magi. Du kommer att avslöja den mystiska historien om dessa monument som har format fantasier under årtusenden. Utrustad med ett virtual reality -headset kommer du att flyga över dessa massiva stenblock, sedan gå in i pyramiderna och utforska dolda gallerier och hemliga kammare som används för att skydda heliga mumier av faraoner.

Paris : Paris dolda pärlor i virtuell verklighet

Paris : Paris dolda pärlor i virtuell verklighet

Bli teleporterad på en virtuell resa genom otillgängliga platser i Paris monument i en 360-graders nedsänkningsupplevelse. Tack vare en kombination av virtuell och augmented reality-teknik, upptäck fascinerande berättelser och perspektiv om dessa symboliska platser i ljusets huvudstad. Upptäck maskineriet i Eiffeltornet som installerades på 1800-talet i dess källare, gå till glastaket på Grand Palais, klättra upp till toppen av pilen i Sainte Chapelle, gå ner i Pantheons dolda korridorer för att upptäcka hemligheterna av de stora männen, segla på kanalen som rinner under Bastilletorget och avsluta din resa på Montmartres tak vid solnedgången. Njut av denna fantastiska virtuella resa av känslor, överraskningar och förundran!

Paris: Flyover Paris i VR & Self-Guided City Audio Tour

Paris: Flyover Paris i VR & Self-Guided City Audio Tour

Ge dig ut på en uppslukande flygupplevelse över Paris i virtuell verklighet och se stadens mest ikoniska landmärken som Montmartre, Eiffeltornet och Triumfbågen. Efteråt, utforska Paris med en praktisk självguidad vandringstur, med en mängd olika turalternativ tillgängliga. Från virtual reality-terminalen i hjärtat av staden, ge dig av på en spännande flygupplevelse när du upptäcker Paris i VR. Sväva över hustaken och se alla berömda monument som du aldrig har sett dem förut. Beundra 360-graders utsikt över Paris när du flyger som en fågel genom luften. Fortsätt på ditt flygande äventyr när du besöker 7 drömdestinationer runt om i världen. Se internationella landmärken som Kinesiska muren, Victoriafallen och Bajkalsjön. Efter din virtuella verklighetsupplevelse kan du utforska staden i din egen takt med en självguidad ljudtur. Välj en av de 10 tillgängliga rutterna och hör historier och anekdoter från professionella guider och skådespelare.

Paris: Pyramiderna flyger över VR-aktivitet och självguidad stadsrundtur

Paris: Pyramiderna flyger över VR-aktivitet och självguidad stadsrundtur

Saqqara, Meidoum och de mytomspunna pyramiderna i Giza är öppna för dig. På plats blir du en upptäcktsresande. Du upptäcker hemligheterna bakom en tusenårig historia som har gett bränsle åt äventyrarnas och arkeologernas drömmar i årtionden. Tack vare virtuell verklighet flyger du över de stora pyramiderna och antar en unik synvinkel för att betrakta de största byggnaderna som människan har byggt. Beundra Cheops, Khepren, Mykerinos och Sfinxen. Du har den unika möjligheten att ta dig in i hjärtat av pyramiderna, dit ingen ännu har kunnat ta sig. Som privilegierad kommer du att kunna utforska hemliga passager, gå genom gallerierna och rummen som skyddar denna eftertraktade grav. Ett nytt och uppslukande sätt att upptäcka rikedomen i dessa monument, möjligheten att lära sig mer om den egyptiska civilisationen, dess riter och seder. Därefter, Promenera mellan Louvren och Notre-Dame för att upptäcka Paris mysterier och legender. Njut av vackra panoramavyer längs Seine samt ett av de charmigaste torgen i Paris. Din enda guide under 1 timme? Din smartphone! Har du någonsin hört talas om spöket i Tuilerierna? Ringer legenden om barberaren och konditorn en klocka? Promenera mellan Louvren och Notre-Dame och njut av vackra panoramavyer längs Seine samt ett av de charmigaste torgen i Paris.

Paris: Seine och Notre-Dame - självguidad rundtur och VR-upplevelse

Paris: Seine och Notre-Dame - självguidad rundtur och VR-upplevelse

Upptäck hemligheterna och berättelserna om symboliska platser längs floden Seine som Louvren, Pont-Neuf och Conciergerie med en självguidad audio-vandring på din smartphone. Besök sedan ett virtual reality-center för att se katedralen Notre Dame före branden 2019. Hör berättelser som producerats av professionella guider och skådespelare när du vandrar längs Seine-banterna på din självguidade rundtur. Börja rundturen var du vill och upptäck de dolda mysterierna bakom ikoniska Parisiska landmärken. Hör den skrämmande berättelsen om spöket i Tuilerieträdgården. Ta del av legenden om barberaren och konditorn, som kanske låter en klocka ringa. Promenera mellan Louvren och Notre Dame och njut av vackra panoramavyer längs Seine samt ett av de charmigaste torgen i Paris. Sedan tar du dig till anläggningen för virtuell verklighet i centrala Paris för att förflyttas till Notre-Dame de Paris som den såg ut före branden 2019. Tack vare riktiga 360-bilder filmerade före branden kommer du i virtuell verklighet att upptäcka den otroliga historien bakom denna berömda katedral. Gå bortom andra sidan av stängslet för att se katedralen i sitt nuvarande skick. Låt dig fördjupas i hjärtat av den förstörda strukturen, på exakt den plats där tornspiran kollapsade och slet sig igenom valvet. Du kommer att bli förflyttad till en unik upplevelse som är slående känslomässig.

De mest populära sevärdheterna i Paris

Att göra i FlyView Paris

Städer i Frankrike

FlyView Paris: Fler aktiviteter och sevärdheter

FlyView Paris: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om FlyView Paris

Samlat omdöme

4.3
(552 recensioner)