Lägg till datum

Flygplatsen Barcelona El Prat
Kultur och historia

Kultur och historia

Inga resultat för "Flygplatsen Barcelona El Prat Kultur och historia"

Topprankade aktiviteter i Barcelona

802 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Våra mest rekommenderade Flygplatsen Barcelona El Prat Kultur och historia

Barcelona: "Hola Barcelona" resekort för kollektivtrafik

1. Barcelona: "Hola Barcelona" resekort för kollektivtrafik

Med ett kollektivtrafikkort som erbjuder obegränsade resor i två dagar eller mer tar du dig enkelt runt i Barcelona och det omgivande området och sparar samtidigt tid och pengar. Upptäck Barcelona i din egen takt medan du reser med tunnelbana, bussar och spårvagnar så mycket du vill. Innan du börjar ditt äventyr ska du gå till en turistbyrå och byta ut din voucher. Besök stadens landmärken och monument i din egen takt med ett resekort som är giltigt för ett obegränsat antal resor på tunnelbanan och de bussar som drivs av Transports Metropolitans de Barcelona (TMB),  tåg som drivs av Generalitat samt spårvagn  och Renfe-pendeltåg. En biljett för anslutning till linjen mot Barcelonas flygplats ingår. Ditt resekort gäller för 48, 72, 96 eller 120 timmar i följd efter dagen du validerar kortet (beroende på valt alternativ).

Barcelona: Delad enkelriktad transfer till/från flygplats och stad

2. Barcelona: Delad enkelriktad transfer till/från flygplats och stad

Barcelona Aerobus erbjuder utmärkta transportförbindelser mellan Barcelona El Prat Airport och Barcelona Placa Catalunya med moderna bussar med gratis WiFi, ett mediasystem och luftkonditionering ombord. Undvik besväret med att navigera i kollektivtrafiksystemet före eller efter en lång resa, koppla istället av och njut av utsikten över Barcelona från ditt bekväma säte med extra benutrymme och strömförsörjning i varje säte. Alla bussar är tillgängliga för rullstolar, cyklar och skrymmande bagage. Gå ombord på en modern buss för att lämna dina bekymmer bakom dig och anlända i tid till din destination på flygplatsen eller i staden. Dessutom är husdjur tillåtna så länge de är i lådor eller burar av lämplig storlek och som inte stör andra passagerare. Blinda och döva kan resa med sina ledarhundar.

Barcelona: Privat transfer från/till El Prat Airport (BCN)

3. Barcelona: Privat transfer från/till El Prat Airport (BCN)

Spara tid och slipp bekymmer med en privat transfer mellan Barcelona och El Prat Airport (BCN) i ett bekvämt och modernt fordon. Oavsett affärs- eller nöjesresa, få mer tid för dig själv med en förbokad upphämtning.   Beställ din upphämtning bekvämt och säkert från önskad adress i Barcelona eller aktuell terminal på El Prat-flygplatsen. Din chaufför hjälper dig ta bagaget till fordonet och möter dig på flygplatsen med en välkomstskylt för dig.  Koppla av med att vara säker på att ditt tidsschema håller, chauffören spårar flygen för flygplatsupphämtningar för att garantera en punktlig tjänst oavsett om flyget landar tidigt, sent eller i tid. Glöm inte att ange ditt flygnummer vid bokningen.  Det enda som sedan återstår att göra är att luta sig tillbaka, koppla av och njuta av de utsikter Barcelona har att erbjuda på väg till nästa destination. 

Barcelona: Privat transfer till/från El Prat Airport

4. Barcelona: Privat transfer till/från El Prat Airport

Glöm den långa kön av taxibilar vid din ankomst till Barcelona-El Prat Airport med en exklusiv privat transfer som väntar på dig. Sätt dig bekvämt tillrätta i en ny Sedan eller en bekväm 7-sitsig minivan och låt den professionella föraren ta dig dit medan du njuter av landskapet. Det finns även fordon som är anpassade för rullstolar. Om ditt flyg anländer tidigare eller senare kommer operatören att anpassa upphämtningen till din nya ankomsttid. När du landar har du en timme på dig att träffa chauffören i ankomstområdet. Det kommer att finnas en affisch med ditt namn så att du lätt kan hitta den. Du kommer att få en bekräftelsekupong med ett aktivt telefonnummer för hjälp 24 timmar om dygnet vid eventuella problem. Transfer finns också tillgänglig för avgångsflyg med upphämtning från lobbyn på ditt hotell eller privata boende.

eSIM Europa och Storbritannien för resenärer

5. eSIM Europa och Storbritannien för resenärer

Oavsett om du är en resenär som utforskar Storbritannien eller ger dig ut på ett europeiskt äventyr i flera länder, ser ett eSIM-kort till att du alltid är uppkopplad. Njut av omedelbar mobil leverans och 1- till 30-dagars täckningsalternativ med 500 MB till 10 GB. Detta eSIM-kort är perfekt för moderna resenärer som använder enheter som iPhone eller andra smartphones med stöd för eSIM-funktionen. Njut av bekvämligheten med förbetald täckning på alla större europeiska destinationer med oavbruten uppkoppling och inga överraskningar. Detta eSIM-kort täcker följande platser: Österrike (Österreich) Belgien (Belgien) Bulgarien (Bulgarien) Cypern (Zypern) Kroatien (Kroatien) Danmark (Dänemark) Estland (Estland) Finland (Finnland) Frankrike (Frankreich) Tyskland (Deutschland) Grekland (Griechenland) Ungern (Ungarn) Irland (Irland) Island (Island) Italien (Italien) Lettland (Latvia) Litauen (Litauen) Luxemburg (Luxemburg) Malta Norge (Norwegen) Nederländerna (Niederlande) Polen (Polen) Portugal (Portugal) Slovakien (Slowakei) Slovenien (Slowenien) Spanien (Spanien) Förenade kungariket (Vereinigtes Königreich) Tjeckien (Tschechische Republik) Rumänien (Romania) Sverige (Schweden) Schweiz (Schweiz) Ukraina

Barcelona: 40+ attraktionspass med kollektivtrafikalternativ

6. Barcelona: 40+ attraktionspass med kollektivtrafikalternativ

Utforska Barcelona utan problem med Barcelona City Pass. Detta all-inclusive pass låter dig besöka över 40+ attraktioner, inklusive Crypta Gaudi, Casa Vicens, Casa Batllò, Casa Mila, FC Barcelona museum, Estrella Damm Beer Brewery och njuta av en åktur på Montjuic linbana. Upplev en gratis hamnkryssning för att upptäcka Barcelona från vattnet och se Barcelonas sevärdheter bekvämt med en hop on hop bussresa. Stressa inte när du planerar din resa till Barcelona och lär känna stadens rika historia, kultur och livliga atmosfär genom museer, rundturer och gastronomi. Utforska staden i din egen takt och ta 5 dagar på dig att göra det. Passet inkluderar gratis inträde till de bästa landmärkena, guidade turer och på kvällen kan du ta chansen att gå med i en Sunset Catamaran, Tapas walking Tour eller Paella matlagningskurs. Detta City Pass ger dig den kompletta Barcelona-upplevelsen och du sparar mer än 60 % jämfört med enskilda bokningar. Boka ditt pass för 1 till 5 dagar och valfri din kollektivtrafikbiljett inklusive flygplats. Följande attraktioner ingår: Museer och gallerier: Casa Vicens Magic World Fun Museum Moco Museum Barcelonas vaxmuseum Museu d`Art Contemporani Historiskt museum Katalonien Hash Marihuana Museum Landmärken och monument: Casa Milà - La Pedrera Casa Batlló Casa Amatller Cripta Gaudi Castell del Fels Aktiviteter & fritid Sevärdheter: Poble Espanyol: En spansk by i hjärtat av Barcelona Teleferic de Montjuic Mirador Torre Glòries Mirador de Colom Barcelonas akvarium FC Barcelona uppslukande rundtur Estrella Damm Ölbryggeri El Prat Estrella Damm Antigua Fabrica Gaudi-upplevelse Hop On Hop Off och båtupplevelse: 24 timmars Hop On Hop Off bussbiljett Båttur i den ursprungliga hamnen Katamaran solnedgångstur Guidad tur: Paella matlagningskurs Vandringstur med tapas Guidad cykeltur i Barcelona Barcelonas gotiska gamla stad (på engelska) Upptäck det fascinerande Barri Gòtic (från apr. - nov. på tyska) Vandringstur med Picasso-museet Självguidad krimi-tur: "Mordet vid katedralen" Morgonrundtur i Montserrat Kollektivtrafik: Boka valfri kollektivtrafik i Barcelona inklusive från / till flygplatsen "El Prat" Rabatt partner: 10 % Ät med La Roca Shopping Village Express Dagsutflykt Figurees och Girona de land av Dali Guidad Montserrat Easy Tour Guidad Montserrat Premium-tur Kör mig lyxbilar

Europa eSIM Obegränsad data

7. Europa eSIM Obegränsad data

Håll kontakten med familj och vänner på din resa i Europa med ett eSIM-kort med obegränsad datamängd från ConnectPhone. Surfa på internet med din smartphone oavsett om du befinner dig i Paris, Amsterdam, Barcelona eller någon annanstans i Europa. Välj mellan olika giltighetsalternativ som är utformade för att passa dina behov. Välj 7, 15 eller 30 dagars obegränsad dataplan och köp och ladda sedan ner eSIM-kortet. Aktivera det direkt när du anländer till Europa. Kontakta den tekniska kundtjänsten om du har några problem. Använd höghastighetsdata för att uppdatera sociala medier, ringa videosamtal och mycket mer.

Barcelona: Spanien eller Europa eSIM Roaming Mobil Dataplan

8. Barcelona: Spanien eller Europa eSIM Roaming Mobil Dataplan

Njut av bekvämligheten med ett eSIM med ett snabbt mobilt datanätverk för att hålla kontakten med familj och vänner under din resa till Spanien eller Europa. Skanna en QR-kod för att ansluta till internet utan att behöva köpa ytterligare ett fysiskt SIM-kort. Dra nytta av kundsupport och ett urval av dataplaner. Kontrollera att din enhet är kompatibel med eSIM och att den inte har något operatörslås. Köp sedan eSIM-kortet och få en QR-kod. Anslut till internet med WiFi och skanna sedan koden för att installera eSIM-kortet. Börja använda det direkt för att använda internet på din smartphone eller surfplatta. Dela QR-koden via AirDrop eller skanna den till en annan enhet om du vill. Välj en dataplan för 42 länder om du reser i Europa, eller välj en plan för användning endast i Italien eller Spanien. Kontakta felsökningen om du har några problem. Köp ett annat abonnemang för att fylla på vid behov. De 42 länderna är Österrike, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Island, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Ukraina, Storbritannien, Aaland Islands, Isle of Man, Jersey, Ryska federationen, Guernsey, Liechtenstein, Makedonien, Norge, Serbien, Gibraltar, Turkiet.

Privat transfer från/till kryssningshamnen på Barcelonas (BCN) flygplats

9. Privat transfer från/till kryssningshamnen på Barcelonas (BCN) flygplats

Ta bort stressen när din kryssning till Barcelona börjar eller slutar, och förboka en privat transfer från kryssningsterminalen i Barcelonas hamn till Barcelonas flygplats eller från Barcelonas flygplats till Barcelonas hamn. När ditt fartyg anländer väntar din chaufför redo att eskortera dig till ditt fordon och köra dig till din destination. Tjänsten är tillgänglig 24 timmar om dygnet och inkluderar även babysitsar och stötdämpare utan extra kostnad om det behövs. Luta dig tillbaka och slappna av när du reser med ett fordon i executive class. Kom fram till din slutdestination som en Vip. Allt du behöver bestämma är vilken tid du vill ha upphämtning.

Barcelona: Pocket Wi-Fi uthyrning med hotellleverans

10. Barcelona: Pocket Wi-Fi uthyrning med hotellleverans

Njut av bekvämligheten med en Wifi-enhet med hårt fodral, laddningskabel och väggladdare som levereras till ditt hotell. TravelWifi är en enhet i fickformat som ger dig trådlös internetuppkoppling var du än befinner dig i Spanien. Den är som vilken annan Wifi-hotspot som helst, men den passar perfekt i fickan. Håll kontakten och njut av 10 GB per dag under din resa utan att oroa dig för oväntade datautgifter och obehagliga roamingöverraskningar. TravelWifi skapar en Wifi-hotspot runt dig som kan ansluta upp till 5 personer/enheter samtidigt - perfekt att dela med vänner och familj! Observera att du måste ange hotellinformation, bokningsnamn och incheckningsdatum för TravelWifi-leveransen (om det skiljer sig från de uppgifter som anges i din bokning). Viktig information: Helgleveranser är för närvarande inte tillgängliga; vänligen planera därefter för mottagning på vardagar.

Barcelona

Barcelona

Vanliga frågor om Flygplatsen Barcelona El Prat-Kultur och historia

Vad finns det för andra saker att göra än Flygplatsen Barcelona El Prat-Kultur och historia som är värt att besöka i Barcelona?

Flygplatsen Barcelona El Prat: Fler aktiviteter och sevärdheter

Flygplatsen Barcelona El Prat: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.