Barcelona: Aerobús transfer mellan flygplats och centrum

Barcelona: Aerobús transfer mellan flygplats och centrum

Från $7,13 per person

Aerobús är den officiella direktbussen som går mellan de båda terminalerna vid Barcelona-El Prats flygplats och Barcelonas centrum. Resan tar endast 35 korta minuter och bussen stannar vid några väl utvalda platser i Barcelona. Bussarna har gratis wifi.

Om denna aktivitet

Enkel avbokning
Avboka upp till 24 timmar innan aktiviteten och få hela beloppet återbetalat
Covid-19-åtgärder
Speciella hälso- och säkerhetsåtgärder tillämpas. Läs mer
Utskriven voucher eller mobilvoucher accepteras
Visa din voucher på mobil eller papper
Längd 35 minuter
Omedelbar bokningsbekräftelse
Tillgängligt med rullstol

Upplevelse

Höjdpunkter
 • Res med direktbuss till och från Barcelona-El Prats flygplats
 • Åk direkt till din terminal, snabbt och säkert
 • Anpassa bussresan efter dina planer, inte tvärtom, tack vare att bussarna går så ofta
Beskrivning
Direktbussen från Aerobús tar dig från Barcelona-El Prats flygplats till centrala Barcelona på bara 35 minuter. Bussarna går var femte minut, alla dagar om året. Åk mellan någon av flygplatsens två terminaler (T1 eller T2) och centrala Barcelona (Plaça de Catalunya) på ett snabbt, bekvämt och billigt sätt. Direktbussen stannar vid några av stadens viktigaste platser längs vägen: Plaça de Catalunya, Sepúlveda-Urgell, Plaça d'Espanya, Gran Vía-Urgell och Plaça de la Universitat. Bussarna är tillgänglighetsanpassade och är utrustade med ett rymligt bagageutrymme. Bussarna är videoövervakade och under resans gång kan du njuta av GO TV-kanalen med information om Barcelona.
Inkluderar
 • Försäkring
 • Gratis wifi och USB-uttag för att ladda mobilen ombord
 • Gratis karta över Barcelona med fantastiska rabatter till attraktioner, restauranger och museer
  Covid-19-åtgärder

  Den här aktiviteten måste beställas på nätet eftersom biljettkontoret är stängt

  Rådande säkerhetsåtgärder
  • Alla ytor deltagare kommer i kontakt med rengörs regelmässigt
  • Fysisk distansering upprätthålls i fordon
  Deltagarkrav
  • Deltagare måste ha på sig munskydd

  Välj deltagare och datum

  Deltagare

  Datum

  Förberedelse

  Mötesplats

  Mötesplatsen varierar beroende på bokat alternativ.

  Viktig information

  Bra att ta med

  • Munskydd eller annat skyddande material

  Bra att veta

  • Som en del av pågående förebyggande åtgärder mot Covid-19, är busskapaciteten 50 %. Social distansering upprätthålls i fordonet. Endast Terminal 1 förblir öppen och bussen slutar därför inte vid Terminal 2.
  • Frekvensen för den tjänsten är modifierad från kl. 05.00 till kl. 22.25 (från centrum till flygplatsen) och kl. 05.45 till kl. 23.00 (från flygplatsen till centrum) var 25:e minut
  • Barnvagnar och rullstolar kan tas med ombord. Barn under 4 år reser gratis
  • Aerobús är igång 365 dagar om året, alltid med samma schema med avgångar var 5:e eller 10:e minut (inklusive söndagar och helgdagar)
  • Biljetten för returresan kan användas inom 15 dagar
  Kundomdömen

  Samlat omdöme

  4,6 / 5

  baserat på 740 omdömen

  Översikt

  • Transport
   4.6/5
  • Valuta för pengarna
   4,6/5
  • Säkerhet
   4,6/5
  • Service
   4.6/5
  Sortera efter

  Sortera efter

  Jag hade köpt buss biljetterna på deras webbsida några timma innan vi flög för att inte leta efter biljett automaten och spara tid. När vi steg på bussen var det problem med streckkoden och det tog lång tid innan dem kunde registrera biljetten. Man kan köpa buss biljetten direkt på busshålls platsen som kostar €5.90. Resan tog 35 min från flygplatsen till Placa de Catalunya i rusningstrafik.

  Läs mer

  25 januari 2020

  Har aldrig använt Barcelona Aerobus förut. Kommer definitivt att använda dem igen. Enkel onlinebokning, bussar precis utanför terminalen, första buss fylld men nästa buss här på en minut. Sittplatser som hanteras av personalen vid hållplatsen, mat för alla och plats för vårt bagage. Direkt direktstopp till toppen av La Ramblas, men stannar på begäran längs vägen. Vilken fantastisk service och mycket billigare än en taxi. Det är en fast väg till staden, så om det passar din destination så boka det.

  Läs mer

  2 november 2019

  Ett mycket enkelt, prisvärt och bekvämt sätt att komma till och från flygplatsen från centrum. Trots att webbplatsen säger att avgångarna är var 10: e minut, så hamnade vi nästan 30 minuter för att komma in i stadens centrum eftersom det var så upptaget med människor som använder denna busservice. Det skulle ha hjälpt om bussen faktiskt fylldes till kapacitet snarare än att lämna hälften tom. Slutligen kom på en buss för att få höra att den specifika bussen inte hade en maskin för att skanna kupongernas QR-kod så var tvungen att gå av och vänta på nästa som tack och lov hade en skanner. Andra än dessa par problem, mycket glada och skulle använda igen om de någonsin återvänder till området. Skulle förmodligen skriva ut kuponger men för mindre krångel.

  Läs mer

  18 november 2017

  Arrangeras av

  Produkt-ID: 73783