Flygplatsen Barcelona El Prat

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Flygplatsen Barcelona El Prat

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 9 860 omdömen

Hola BCN-kortet fungerade klockrent. Tog oss från flygplatsen till centrala Barcelona enkelt. Klockrent att ta sig runt i staden på kortet. Väldigt prisvärt! Det enda var att jag inte förstod fullt ut vart jag skulle hämta ut det, men frågade informationen på flygplatsen och fick hjälp att hitta. Fanns en GPS i appen som skulle visa vart jag skulle hämta ut det men tyckte inte den hjälpte, kan säkert bero på telefonen. Annars supernöjd!

Jag hade köpt buss biljetterna på deras webbsida några timma innan vi flög för att inte leta efter biljett automaten och spara tid. När vi steg på bussen var det problem med streckkoden och det tog lång tid innan dem kunde registrera biljetten. Man kan köpa buss biljetten direkt på busshålls platsen som kostar €5.90. Resan tog 35 min från flygplatsen till Placa de Catalunya i rusningstrafik.

Fungerade bra men chauffören var inte på plats när vi kom.

Det var sagt att chauffören skulle vänta på oss utanför ankomsthallen med en skylt med mitt namn men det fanns ingen där när vi kom. Vi fick leta och undra om vi stod på fel ställe men till slut dök han upp! Efter det gick allt bra.

Vårt flyg blev försenat, ingen chaufför på plats.

Lite dåligt att ingen fanns på plats som utlovat, onödig oro för oss. Det löste sig efter telefonsamtal till bolaget. Sedan fungerade det utmärkt.

Lätt att hitta och denne har få stop platser., den är bemannat igels dygnet med ca 10 m intervall. Jag rekommendera flygbussen billigt o bra