Saker att göra i
Flúðir

Våra mest rekommenderade saker att göra i Flúðir

Från Reykjavik: Gyllene cirkeln, Kerid och hemliga lagunen

1. Från Reykjavik: Gyllene cirkeln, Kerid och hemliga lagunen

Res iväg på en busstur som tar dig runt Islands legendariska Gyllene cirkel och slappna av i Hemliga lagunens välgörande vatten. Utforska sydvästkusten, inklusive det spektakulära Geysir-området. Se det berömda vattenfallet Gullfoss, vulkanen Kerið och Þingvellir nationalpark. Du hämtas först upp från centrala Reykjavík och dagens första stopp blir sedan Keriðs vulkankrater. Vandra runt toppen av vulkanens krater utmed en lång svindlande vandringsled och gå sedan ner i själva kratern för attt nå sjön i mitten av den. Åk sedan vidare till Hemliga lagunen, där du får 1,5 timme på dig att slappna av i de välgörande termiska vattnen, samtidigt som du får beundra dina lugna omgivningar. Därefter fortsätter du vidare till Strokkurs aktiva varma källa, där vattnet sprutar 30 meter upp i luften var 8:e minut. Åk sedan vidare till Gullfoss vattenfall och känn på den glaciära strömmen Hvítás kraft när den slungar sig ner i en 32 meter djup skreva i marken. Efter stoppet vid Gullfoss besöker du nationalparken Þingvellir, där de nordamerikanska och europeiska kontinentalplattorna separerar med ett fåtal centimeter varje år. År 2004 skrevs Þingvellir in på UNESCO:s världsarvslista.

Island: Entrébiljett till Secret Lagoon Flúðir

2. Island: Entrébiljett till Secret Lagoon Flúðir

"Gamla Laugin" som ursprungligen byggdes år 1891 är Islands första bassäng från de varma källorna. Tillbringa tid i denna avkopplande miljö och känn hur dina bekymmer lättar från dina axlar. En naturlig varm vår ger lagunen 38-39 ° C vatten som bubblar upp från djupt i jorden med en hastighet av 10 liter per sekund, och fyller hela tiden på sig så att det finns en stabil tillförsel av rent vatten i bassängen vid vilken tid som helst så att du kan koppla av så länge du behöver. Njut av helt nya faciliteter på Secret Lagoon, inklusive omklädningsrum, duschar, vilorum, bar och restaurangområde. Beläget på en avlägsen plats i Flúðir är Secret Lagoon bara en timme bort från Geysir, 1 timme och 20 minuter från Reykjavik och 2 timmar från Vik vilket gör det till en fantastisk destination på din resa till Island.

Från Reykjavik: Dagstur Gyllene Cirkeln och Hemliga Lagunen

3. Från Reykjavik: Dagstur Gyllene Cirkeln och Hemliga Lagunen

Dra iväg på en resa som kombinerar den populäraste rundturen på Island, Gyllene cirkeln, med en av de mest avkopplande platserna, Hemliga lagunen. Denna andlöst spännande rundtur tar dig på en underbar resa genom Islands otroliga och orörda skönhet och slutar på det typiska isländska sättet, i en geotermisk bassäng. Den Gyllene cirkeln har några av landets mest spektakulära naturliga attraktioner. Besök nationalparken Þingvellir, där Islands urgamla parlament föddes och där landets bländande tektoniska plattor kan ses. Bevittna ett av Islands mest kraftfulla vattenfall vid Gullfoss, och i Geysir-området kan du se (och lukta) en varm källas utbrott och andra geotermiska fenomen. Efter en dag med spännande sightseeing varva ner vid Hemliga lagunen, den geotermiska bassängen får sitt vatten från en varm källa och har fantastiska vyer av det omgivande landskapet. Rundturerna i området Golden Circle och att bada i Hemliga lagunen är ett utmärkt sätt att uppleva Islands naturliga underverk och skapa varaktiga minnen av en extraordinär plats.

Island: Komplett självguidad audioguide över ön

4. Island: Komplett självguidad audioguide över ön

Utforska Island med hjälp av vår audioguide (talad av en riktig person) och lär dig mer om vad som gör ön speciell på över 340 stopp! GPS-utlöst smartphone-app för att få information längs vägen. Viktigt! Efter bokningen får du ett separat e-postmeddelande från oss med instruktioner om hur du installerar appen och guiden! Du kan ignorera "biljett"-mejlet från Get Your Guide. Kontrollera också din skräppostmapp för vårt e-postmeddelande och kontakta oss om något inte fungerar! Med dessa instruktioner kan du ladda ner appen och installera audioguiden. Guiden kan laddas ner för offline-användning och den kan användas så många gånger du vill (på 1 telefon). Med Islands kompletta ljudguide får du all den information som en guide annars skulle ge dig. Med hjälp av GPS känner appen igen var du befinner dig på din rundresa och ger dig spännande information på rätt ställen. Så inget står i vägen för din individuella hyrbilstur. Din digitala reseguide till Island för hela ön av eld och is! Denna ljudguide erbjuder mer än 340 stationer (7,5 timmars speltid) med information om land, folk och sevärdheter i alla delar av landet. Och allt är inläst av en riktig person. Guiden omfattar inte bara ringvägen och den gyllene cirkeln utan även halvöarna Reykjanes och Snaefellsnes, Västmannaöarna, öst- och västfjordarna och det vilda isländska höglandet.

Från Reykjavík: Gyllene cirkeln & Hemliga lagunen på dagstur

5. Från Reykjavík: Gyllene cirkeln & Hemliga lagunen på dagstur

Utforska sevärdheterna under denna bussresa på Gyllene cirkeln. Välj mellan att möta din guide i Reykjavík eller att bli upphämtad direkt från ditt boende. Se toppsevärdheter som nationalparken Þingvellir, gejsern Strokkur och vattenfallet Gullfoss. Res från Reykjavik till de naturliga undren i Þingvellirs nationalpark och upptäck platsen för det gamla parlamentet utomhus som fanns från 930 e.Kr. till 1793. Förundras över riftdalen, platsen där de två kontinentalplattorna driver isär, och Islands största sjö vid Thingvallavatn. Fortsätt till den berömda gejsern vid Strokkur, där ångande vatten sprutar upp mot himlen med några minuters mellanrum. Titta på vattenfallet Gullfoss spektakulära kaskader. Slappna av med ett dopp i det geotermiska varma vattnet i Hemliga lagunen eller strosa längs en vandringsled för att komma närmare en gejser som har utbrott var femte minut. Återvänd till din mötesplats eller ditt boende i Reykjavík vid rundturens slut.

Reykjavik: Gyllene Cirkeln Island Självkörande Audio Tour

6. Reykjavik: Gyllene Cirkeln Island Självkörande Audio Tour

Börja med att ladda ner appen Action Tour Guide, som kommer att fungera som din personliga reseguide, ljudguide och karta. Köp en rundtur per bil, inte per person. Alla lyssnar tillsammans! Obs: Denna 153 mil långa rundtur täcker de viktigaste delarna av Island på 3-6 timmar. Möt hjältar, skurkar och magi på denna självguidade rundtur på Island med start i Reykjavik. Med appen som ljudguide besöker du vackra naturliga platser som ett vattenfall, geotermiska bad och en utbrottande geyser - allt genomsyrat av landets livliga historia av makt och magi. Starta i huvudstaden Reykjavik och kör ut till öns landsbygdsprakt, medan du lär dig om de ursprungliga invånarna på Island och hur de konfronterade vikingarnas ankomst. Bli bekant med berömda mytologiska figurer som Odin, Thor och Loki. Det första stora landmärket du når är Helgufoss, en kort vandring som leder till ett glittrande vattenfall. Samtidigt lär du dig om isländsk kultur - från Nobelpristagare till poesi till dans och mer! Näst reser du till Vinaskógur, känd som "vänskapsskogen", där många världsledare och dignitärer har besökt för att plantera ett träd. . Från det är det vidare till Thingvellir National Park, med underbara vandringar, bra fiske och snorklingsmöjligheter - och det enorma vattenfallet Oxararfoss. Fortsätt på kommer du att lära dig om Aurora Borealis, fakta och fiktion som den har inspirerat. De geotermiska baden ger en välkommen, fridfull blötläggning om du behöver en paus från enheten. Nästa upp är några av Islands främsta attraktioner: en enorm geyser som du nästan garanterat ser utbrott, Gullfoss, ett tornande vattenfall som når över 100 fot i höjd, och Secret Lagoon, Islands äldsta naturliga pool, följt av en unik växthusrestaurang! . Din rutt tar dig bredvid Skálhol, ett viktigt religiöst centrum som går helt tillbaka till år 1106 och sedan förbi den unika Sólheimar Ecovillage. Slutligen kommer du till Kerid-kratern och lär dig om Islands vilda vulkaniska historia. Turnén avslutas bortom denna krater, strax utanför Reykjavik.

Från Reykjavik: Hemliga lagunen och snöskotertur

7. Från Reykjavik: Hemliga lagunen och snöskotertur

Upplev Islands naturliga underverk när du glider över orörda vita snöfält på en skotertur. Efter din spännande utomhusupplevelse kan du luta dig tillbaka och koppla av i en naturlig varm källa och återfå din kraft. Känn dig som en äkta islänning på denna utomhusutflykt. Kör genom området Geysir Hot Spring med sina kokande lergropar och sprutande varma källor. Gå sedan rakt mot Langjökullglaciären för en skotertur över Europas näst största glaciär. Slutligen stannar du nära den lilla byn Flúðir. Sänk ner dig i en hemlig utomhuslagun, en naturlig varm källa, för ett lyxigt bad som får dig att glömma alla bekymmer.

Gyllene Cirkeln och Hemliga Lagunen i liten grupp

8. Gyllene Cirkeln och Hemliga Lagunen i liten grupp

Vi hämtar dig på ditt hotell och reser sedan i en liten grupp för att beundra de geotermiska landskapen vid Islands gyllene cirkel. Gå på en naturvandring i nationalparken Þingvellir, där de amerikanska och eurasiska tektoniska plattorna håller på att glida isär. Fortsätt till det spektakulära vattenfallet Gullfoss vid floden Hvítá, som matas av Langjökulls glaciär. Fortsätt till de varma källorna i Geysir och titta förundrat på Strokkur-gejsern som får utbrott var 3:e till 8:e minut. Lunchpaus på en av de många restaurangerna i området. Avsluta turen med att varva ner i Secret Lagoons terapeutiska vatten - den äldsta geotermiska poolen på Island.

Från Reykjavík: Gyllene Cirkeln & Hemliga Lagunen

9. Från Reykjavík: Gyllene Cirkeln & Hemliga Lagunen

Upplev Islands gyllene cirkel på en avslappnad guidad busstur från Reykjavik. Utforska nationalparken Thingvellir, beundra vattenfallet Gullfoss och se Strokkur-gejsern. Koppla av på vikingavis i det varma vattnet i en naturlig varm källa. Dra nytta av upphämtning på ditt boende i Reykjavik. Beundra landskapet på den natursköna bilturen till Thingvellir, platsen för världens första parlament, som sammanträdde utomhus årligen från 930 e.Kr. fram till 1798. Åk till ett av Europas största vattenfall och Islands stolthet, det vackra Gullfoss. I det geotermiska fältet Haukadalur kommer du att kunna stå nära den sprutande geysern Strokkur. Ta dig till det populära geotermiska vattnet i Secret Lagoon, njut av det varma avkopplande vattnet medan du beundrar utsikten över landskapet. Har möjlighet att köpa en drink medan du blötlägger. Återvänd till ditt boende i Nice vid utflyktens slut.

Från Reykjavík: Dagstur Gyllene Cirkeln, Friðheimar & Lagunen

10. Från Reykjavík: Dagstur Gyllene Cirkeln, Friðheimar & Lagunen

Bege dig till Strokkur-gejsern, Thingvellir nationalpark och Gullfoss vattenfall på en dagsutflykt från Reykjavík. Besök en lokal gård och ta ett dopp i den varma källan Secret Lagoon, inträdesbiljetter ingår. Upplev alla naturfenomen i den gyllene cirkeln på en och samma dag. Det första stoppet är nationalparken Thingvellir, där parlamentet grundades år 930 e.Kr. Sug in historien och de unika vyerna när du vandrar mellan nordamerikanska och europeiska tektoniska plattor. Då är det dags att ge sig ut på vägen igen till Langjökull Geyser. Den här gejsern har varit inaktiv under en längre tid, men Strokkur (precis bredvid) får utbrott var 5-8 minut, så var redo för kameran. Fortsätt resan till det gyllene vattenfallet. Vattenfallet ligger i Hvítá-kanjonen och störtar ner i en 32 meter djup skreva. Från parkeringsplatsen är det också möjligt att gå hela vägen ner till fallet (10 minuters promenad). Slutet av dagen kan du bege dig till Friðheimar tomatgård för lunch (kostnader ingår inte). Den har gott om geotermiskt vatten som ger värme till växthusen där de odlar tomater. Gå runt i växthuset och smaka på deras berömda tomatsoppa. Det sista stoppet är Secret Lagoon, den äldsta naturliga simbassängen på Island. Poolen värms upp med geotermisk energi och är en naturlig resurs av varmt vatten som kommer från de varma källorna. Det är ett perfekt sätt att avsluta den här turen, att koppla av i varmt vatten medan man njuter av den oändliga utsikten över naturen.

Alla aktiviteter

Våra mest rekommenderade saker att göra i Flúðir

Från Reykjavik: Gyllene cirkeln, Kerid och hemliga lagunen

Från Reykjavik: Gyllene cirkeln, Kerid och hemliga lagunen

Res iväg på en busstur som tar dig runt Islands legendariska Gyllene cirkel och slappna av i Hemliga lagunens välgörande vatten. Utforska sydvästkusten, inklusive det spektakulära Geysir-området. Se det berömda vattenfallet Gullfoss, vulkanen Kerið och Þingvellir nationalpark. Du hämtas först upp från centrala Reykjavík och dagens första stopp blir sedan Keriðs vulkankrater. Vandra runt toppen av vulkanens krater utmed en lång svindlande vandringsled och gå sedan ner i själva kratern för attt nå sjön i mitten av den. Åk sedan vidare till Hemliga lagunen, där du får 1,5 timme på dig att slappna av i de välgörande termiska vattnen, samtidigt som du får beundra dina lugna omgivningar. Därefter fortsätter du vidare till Strokkurs aktiva varma källa, där vattnet sprutar 30 meter upp i luften var 8:e minut. Åk sedan vidare till Gullfoss vattenfall och känn på den glaciära strömmen Hvítás kraft när den slungar sig ner i en 32 meter djup skreva i marken. Efter stoppet vid Gullfoss besöker du nationalparken Þingvellir, där de nordamerikanska och europeiska kontinentalplattorna separerar med ett fåtal centimeter varje år. År 2004 skrevs Þingvellir in på UNESCO:s världsarvslista.

Island: Entrébiljett till Secret Lagoon Flúðir

Island: Entrébiljett till Secret Lagoon Flúðir

"Gamla Laugin" som ursprungligen byggdes år 1891 är Islands första bassäng från de varma källorna. Tillbringa tid i denna avkopplande miljö och känn hur dina bekymmer lättar från dina axlar. En naturlig varm vår ger lagunen 38-39 ° C vatten som bubblar upp från djupt i jorden med en hastighet av 10 liter per sekund, och fyller hela tiden på sig så att det finns en stabil tillförsel av rent vatten i bassängen vid vilken tid som helst så att du kan koppla av så länge du behöver. Njut av helt nya faciliteter på Secret Lagoon, inklusive omklädningsrum, duschar, vilorum, bar och restaurangområde. Beläget på en avlägsen plats i Flúðir är Secret Lagoon bara en timme bort från Geysir, 1 timme och 20 minuter från Reykjavik och 2 timmar från Vik vilket gör det till en fantastisk destination på din resa till Island.

Från Reykjavik: Dagstur Gyllene Cirkeln och Hemliga Lagunen

Från Reykjavik: Dagstur Gyllene Cirkeln och Hemliga Lagunen

Dra iväg på en resa som kombinerar den populäraste rundturen på Island, Gyllene cirkeln, med en av de mest avkopplande platserna, Hemliga lagunen. Denna andlöst spännande rundtur tar dig på en underbar resa genom Islands otroliga och orörda skönhet och slutar på det typiska isländska sättet, i en geotermisk bassäng. Den Gyllene cirkeln har några av landets mest spektakulära naturliga attraktioner. Besök nationalparken Þingvellir, där Islands urgamla parlament föddes och där landets bländande tektoniska plattor kan ses. Bevittna ett av Islands mest kraftfulla vattenfall vid Gullfoss, och i Geysir-området kan du se (och lukta) en varm källas utbrott och andra geotermiska fenomen. Efter en dag med spännande sightseeing varva ner vid Hemliga lagunen, den geotermiska bassängen får sitt vatten från en varm källa och har fantastiska vyer av det omgivande landskapet. Rundturerna i området Golden Circle och att bada i Hemliga lagunen är ett utmärkt sätt att uppleva Islands naturliga underverk och skapa varaktiga minnen av en extraordinär plats.

Island: Komplett självguidad audioguide över ön

Island: Komplett självguidad audioguide över ön

Utforska Island med hjälp av vår audioguide (talad av en riktig person) och lär dig mer om vad som gör ön speciell på över 340 stopp! GPS-utlöst smartphone-app för att få information längs vägen. Viktigt! Efter bokningen får du ett separat e-postmeddelande från oss med instruktioner om hur du installerar appen och guiden! Du kan ignorera "biljett"-mejlet från Get Your Guide. Kontrollera också din skräppostmapp för vårt e-postmeddelande och kontakta oss om något inte fungerar! Med dessa instruktioner kan du ladda ner appen och installera audioguiden. Guiden kan laddas ner för offline-användning och den kan användas så många gånger du vill (på 1 telefon). Med Islands kompletta ljudguide får du all den information som en guide annars skulle ge dig. Med hjälp av GPS känner appen igen var du befinner dig på din rundresa och ger dig spännande information på rätt ställen. Så inget står i vägen för din individuella hyrbilstur. Din digitala reseguide till Island för hela ön av eld och is! Denna ljudguide erbjuder mer än 340 stationer (7,5 timmars speltid) med information om land, folk och sevärdheter i alla delar av landet. Och allt är inläst av en riktig person. Guiden omfattar inte bara ringvägen och den gyllene cirkeln utan även halvöarna Reykjanes och Snaefellsnes, Västmannaöarna, öst- och västfjordarna och det vilda isländska höglandet.

Från Reykjavík: Gyllene cirkeln & Hemliga lagunen på dagstur

Från Reykjavík: Gyllene cirkeln & Hemliga lagunen på dagstur

Utforska sevärdheterna under denna bussresa på Gyllene cirkeln. Välj mellan att möta din guide i Reykjavík eller att bli upphämtad direkt från ditt boende. Se toppsevärdheter som nationalparken Þingvellir, gejsern Strokkur och vattenfallet Gullfoss. Res från Reykjavik till de naturliga undren i Þingvellirs nationalpark och upptäck platsen för det gamla parlamentet utomhus som fanns från 930 e.Kr. till 1793. Förundras över riftdalen, platsen där de två kontinentalplattorna driver isär, och Islands största sjö vid Thingvallavatn. Fortsätt till den berömda gejsern vid Strokkur, där ångande vatten sprutar upp mot himlen med några minuters mellanrum. Titta på vattenfallet Gullfoss spektakulära kaskader. Slappna av med ett dopp i det geotermiska varma vattnet i Hemliga lagunen eller strosa längs en vandringsled för att komma närmare en gejser som har utbrott var femte minut. Återvänd till din mötesplats eller ditt boende i Reykjavík vid rundturens slut.

Reykjavik: Gyllene Cirkeln Island Självkörande Audio Tour

Reykjavik: Gyllene Cirkeln Island Självkörande Audio Tour

Börja med att ladda ner appen Action Tour Guide, som kommer att fungera som din personliga reseguide, ljudguide och karta. Köp en rundtur per bil, inte per person. Alla lyssnar tillsammans! Obs: Denna 153 mil långa rundtur täcker de viktigaste delarna av Island på 3-6 timmar. Möt hjältar, skurkar och magi på denna självguidade rundtur på Island med start i Reykjavik. Med appen som ljudguide besöker du vackra naturliga platser som ett vattenfall, geotermiska bad och en utbrottande geyser - allt genomsyrat av landets livliga historia av makt och magi. Starta i huvudstaden Reykjavik och kör ut till öns landsbygdsprakt, medan du lär dig om de ursprungliga invånarna på Island och hur de konfronterade vikingarnas ankomst. Bli bekant med berömda mytologiska figurer som Odin, Thor och Loki. Det första stora landmärket du når är Helgufoss, en kort vandring som leder till ett glittrande vattenfall. Samtidigt lär du dig om isländsk kultur - från Nobelpristagare till poesi till dans och mer! Näst reser du till Vinaskógur, känd som "vänskapsskogen", där många världsledare och dignitärer har besökt för att plantera ett träd. . Från det är det vidare till Thingvellir National Park, med underbara vandringar, bra fiske och snorklingsmöjligheter - och det enorma vattenfallet Oxararfoss. Fortsätt på kommer du att lära dig om Aurora Borealis, fakta och fiktion som den har inspirerat. De geotermiska baden ger en välkommen, fridfull blötläggning om du behöver en paus från enheten. Nästa upp är några av Islands främsta attraktioner: en enorm geyser som du nästan garanterat ser utbrott, Gullfoss, ett tornande vattenfall som når över 100 fot i höjd, och Secret Lagoon, Islands äldsta naturliga pool, följt av en unik växthusrestaurang! . Din rutt tar dig bredvid Skálhol, ett viktigt religiöst centrum som går helt tillbaka till år 1106 och sedan förbi den unika Sólheimar Ecovillage. Slutligen kommer du till Kerid-kratern och lär dig om Islands vilda vulkaniska historia. Turnén avslutas bortom denna krater, strax utanför Reykjavik.

Från Reykjavik: Hemliga lagunen och snöskotertur

Från Reykjavik: Hemliga lagunen och snöskotertur

Upplev Islands naturliga underverk när du glider över orörda vita snöfält på en skotertur. Efter din spännande utomhusupplevelse kan du luta dig tillbaka och koppla av i en naturlig varm källa och återfå din kraft. Känn dig som en äkta islänning på denna utomhusutflykt. Kör genom området Geysir Hot Spring med sina kokande lergropar och sprutande varma källor. Gå sedan rakt mot Langjökullglaciären för en skotertur över Europas näst största glaciär. Slutligen stannar du nära den lilla byn Flúðir. Sänk ner dig i en hemlig utomhuslagun, en naturlig varm källa, för ett lyxigt bad som får dig att glömma alla bekymmer.

Gyllene Cirkeln och Hemliga Lagunen i liten grupp

Gyllene Cirkeln och Hemliga Lagunen i liten grupp

Vi hämtar dig på ditt hotell och reser sedan i en liten grupp för att beundra de geotermiska landskapen vid Islands gyllene cirkel. Gå på en naturvandring i nationalparken Þingvellir, där de amerikanska och eurasiska tektoniska plattorna håller på att glida isär. Fortsätt till det spektakulära vattenfallet Gullfoss vid floden Hvítá, som matas av Langjökulls glaciär. Fortsätt till de varma källorna i Geysir och titta förundrat på Strokkur-gejsern som får utbrott var 3:e till 8:e minut. Lunchpaus på en av de många restaurangerna i området. Avsluta turen med att varva ner i Secret Lagoons terapeutiska vatten - den äldsta geotermiska poolen på Island.

Från Reykjavík: Gyllene Cirkeln & Hemliga Lagunen

Från Reykjavík: Gyllene Cirkeln & Hemliga Lagunen

Upplev Islands gyllene cirkel på en avslappnad guidad busstur från Reykjavik. Utforska nationalparken Thingvellir, beundra vattenfallet Gullfoss och se Strokkur-gejsern. Koppla av på vikingavis i det varma vattnet i en naturlig varm källa. Dra nytta av upphämtning på ditt boende i Reykjavik. Beundra landskapet på den natursköna bilturen till Thingvellir, platsen för världens första parlament, som sammanträdde utomhus årligen från 930 e.Kr. fram till 1798. Åk till ett av Europas största vattenfall och Islands stolthet, det vackra Gullfoss. I det geotermiska fältet Haukadalur kommer du att kunna stå nära den sprutande geysern Strokkur. Ta dig till det populära geotermiska vattnet i Secret Lagoon, njut av det varma avkopplande vattnet medan du beundrar utsikten över landskapet. Har möjlighet att köpa en drink medan du blötlägger. Återvänd till ditt boende i Nice vid utflyktens slut.

Från Reykjavík: Dagstur Gyllene Cirkeln, Friðheimar & Lagunen

Från Reykjavík: Dagstur Gyllene Cirkeln, Friðheimar & Lagunen

Bege dig till Strokkur-gejsern, Thingvellir nationalpark och Gullfoss vattenfall på en dagsutflykt från Reykjavík. Besök en lokal gård och ta ett dopp i den varma källan Secret Lagoon, inträdesbiljetter ingår. Upplev alla naturfenomen i den gyllene cirkeln på en och samma dag. Det första stoppet är nationalparken Thingvellir, där parlamentet grundades år 930 e.Kr. Sug in historien och de unika vyerna när du vandrar mellan nordamerikanska och europeiska tektoniska plattor. Då är det dags att ge sig ut på vägen igen till Langjökull Geyser. Den här gejsern har varit inaktiv under en längre tid, men Strokkur (precis bredvid) får utbrott var 5-8 minut, så var redo för kameran. Fortsätt resan till det gyllene vattenfallet. Vattenfallet ligger i Hvítá-kanjonen och störtar ner i en 32 meter djup skreva. Från parkeringsplatsen är det också möjligt att gå hela vägen ner till fallet (10 minuters promenad). Slutet av dagen kan du bege dig till Friðheimar tomatgård för lunch (kostnader ingår inte). Den har gott om geotermiskt vatten som ger värme till växthusen där de odlar tomater. Gå runt i växthuset och smaka på deras berömda tomatsoppa. Det sista stoppet är Secret Lagoon, den äldsta naturliga simbassängen på Island. Poolen värms upp med geotermisk energi och är en naturlig resurs av varmt vatten som kommer från de varma källorna. Det är ett perfekt sätt att avsluta den här turen, att koppla av i varmt vatten medan man njuter av den oändliga utsikten över naturen.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Flúðir

De mest populära sevärdheterna i Flúðir

Att göra i Flúðir

Städer i Island

Flúðir: Fler aktiviteter och sevärdheter

Flúðir: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Flúðir

Samlat omdöme

4.7
(3 620 recensioner)

det var vår tur att vi bokade från Get your Guide och fick service av Bus Travel Island. Jag vill tacka vår guide Just Dave och vår kapten Kettlebell och kära säl, det är 2 veckor efter att jag recenserar men kommer aldrig att glömma upplevelsen jag fick av dessa killar. Fick veta mer om Island, det är förr-nutid. en sak som är unik med Dave är att han också var en resenär som älskade platsen nu han lämnade sitt eget land bara för att beundra och utforska mer om Island. En lokal kommer alltid att säga bra saker om sin plats, men en resenär kommer att visa dig vad han tyckte mest om när han faktiskt var en resenär. Till och med vår kapten sjöng och spelade gitarr och delade med sig av sin kunskap som är en sällsynt sak 10/10

En upplevelse att göra på Island! Enligt min mening är Secret Lagoon en bra mellanväg för att inte betala för mycket men ändå njuta av upplevelsen av isländska varma bad. Det var inte så trångt när vi gick. Reglerna är mycket väl förklarade och allt är väldigt välorganiserat, vilket bara lämnar utrymme för förnimmelser och upptäckten av simning i -5°! Lokalerna är mycket rena och väl underhållna! Var dock försiktig, anläggningen kräver en nakendusch innan du går in i lagunen av hälsoskäl, och det finns inga privata stugor, så du måste göra det på isländskt sätt!

Njöt så mycket av denna lagun, jag trodde att det skulle bli kallt men efter att ha kommit upp ur det mycket varma vattnet gjorde det inte det och värt vartenda öre. Detta är en bra timme från Reykjavík men en fantastisk upplevelse

Det var en härlig känsla i en fantastisk miljö! Det var helt enkelt vackert! Vi kommer definitivt tillbaka på vår nästa resa till Island!

avgången som inte var garanterad i tid...en timme försenad