Florida
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bästsäljare

Florida: Upplevelser

Se alla upplevelser i Florida

Vad besökare tycker om Florida

Härligt ställe och bra valmöjligheter Potter bäst tyckte vi

Det var två härliga och intensiva dagar . Vi uppskattade mest 3D- turerna med Harry Potter, Jimmy Fallon och spindelmannen mest, bra mat, även för allergiker. Mycket annat fint och intressant . Vi hade kanske kunnat vara längre, men man kan inte hinna med allt. Vi kommer gärna tillbaka fler gånger om vi kan. Harry Pottersvärld kändes bra och kändes igen från filmerna det var bra och fint. Mycket att fota för fotointresserade. Vi tittade på Harry filmerna efteråt och kände igen mycket från besöket på Universal studios. Bra affärer med mycket köpvärt och ok priser.

Universal Orlando Resort - för invånare i USA/Kanada Omdöme från: Anonym, 2017-07-31

Ta chansen och se Kennedy Space center om du kan

Helt fantastisk upplevelse! Vi var två vuxna och en 8 åring. Vi fick alla ut massor och lärde oss nya saker. Välordnat, mycket informativt och ett minne för resten av livet. Det gick att köpa mat på flera ställen och det fanns något för alla, hamburgare, pizza, sallad och smörgåsar mm. Ta ordentligt med tid, vi var där i sex timmar men hann ändå inte att se allt.

Kennedy Space Center: Biljett med köföreträde Omdöme från: Minna, 2017-07-04

En trevlig upplevelse...att se allt på nära håll

Onlinebokning ger en bred bild av vad respektive biljett innehåller. När du löser in din reservation i kassan har du ingen aning om vad du har inträde till om du inte håller i minnet vad du beställt.

Från Orlando: Kennedy Space Center med transport Omdöme från: Anonym, 2016-11-09

Från bokning till genomförandet var det en bra upplevelse!

Fungerade bra från att boka aktiviteten på nätet till genomförandet och därtill en bra knutpunkt där samtliga linjer inkl båtturen startade/stannade!

Otrolig upplevelse....många minnesvärda avtryck

Vilken dag...så mycket roligt. Många olika typer av aktiviteter o upplevelser vilket blir en bra kombination. Plus för alla toaletter o matplatser.

Universal Orlando Resort - för invånare i USA/Kanada Omdöme från: Ann-Christin, 2018-08-07