Saker att göra Florida

Nöjesparker, fantastiska stränder och fängslande museer – i Sunshine State handlar allt om att ha roligt.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Florida

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Florida?

Florida: Fler aktiviteter och sevärdheter

Florida: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Florida

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 19 629 omdömen

Mycket trevligt och välorganiserat som vanligt i USA. Lite 'prosopopoeia och patriotisk stolthet, men det finns. Simuleringen av rymdresor var vacker, vi gjorde två av fyra. Matdelen är definitivt negativ, med knappa och mycket berusade förslag; speciellt med anställda som inte är särskilt tillgängliga för kostbehov som till exempel de som beror på allergier. Många av livsmedelsarbetarna såg ut som om de var förstummade, väldigt annorlunda än sina kollegor i affärslokalen. Alla andra är bra. Ej att förglömma.

otroliga parker som blandar spänningsturer och 3D-attraktioner. det finns få attraktioner för de minsta. Vi sov på ett av hotellen i parken, så vi hade obegränsat antal pass till attraktioner som ingår i priset (hoppa över kö): viktigt att göra så många attraktioner som möjligt i händelse av starka influenser, även om priset är orimligt ( cirka 100 euro per person och dag).

Jag var i Miami och jag ville göra något annorlunda! Detta var en fantastisk upplevelse, särskilt eftersom de ger dig möjlighet att släppa av dig på Miami beach och åka tillbaka med dem senare samma dag. Jag hade önskat att de skulle förklara lite bättre på appen hur hela planen är, det verkade lite förvirrande men överlag var det bra, jag rekommenderar det starkt.

I början verkar det lite som en lekplats för astronauter men sedan när du blir bekant kan du se storleken på vektorerna som har skjutits upp, rymdfärjan, de olika uppdragen etc ... turnén utanför i de operativa delarna till och med om med bussen utan att kunna kliva av var fortfarande spännande

Helt underbart. Fick se ett antal vilda krokodiler under båtturen. Sedan var de intressant att få höra all fakta efteråt.