Florida

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Florida

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 15 071 omdömen

Väldigt roligt med båten och se några krokodiler. Skulle jag gjort annorlunda skulle jag tagit en längre tur. Mycket bra guide som var både mycket rolig och informativ. Kul show med en person som lekte med alligatorer i en inhängnad efteråt också!

Bra guide/chaufför som berättade väldigt mycket om Miami med omnejd när vi åkte. Guiden på åkturen var helt ok. Efterföljande uppvisning/guide var också väldigt intressant. Vi gillade dock inte på det sätt den större alligatorn uppvisades.

Toppen utflykt. Missa dock inte att ringa och resavera eran plats på bussen. Vi missade denna detalj i bokningsmailet. Men som tur va så hade vi en toppen hjälp av Patricia som fixade så vi kunde åka på utflykten.

Vi hade tur att få se en raketuppskjutning. Det var spännande och intressant. Bussturen var bra och det var smart att göra den så snabbt som möjligt när man kommer dit pga långa köer.

Turen med träskbåten var mycket bra. Showen med alligatorerna var mindre bra. Matstället som busschafförer lovordade var en riktig vägsylta, ät inte där.