Florens
Vinprovning och vingårdsturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Vinprovning och vingårdsturer i Florens

Vad finns det för andra saker att göra än Vinprovning och vingårdsturer som är värt att besöka i Florens?

Vilka Vinprovning och vingårdsturer i Florens vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Florens

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Florens? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Florens

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 6 232 omdömen

En fantastisk dag där det verkligen känns som man fick mycket för pengarna! Tre helt olika vingårdar, mycket mat till lunch, trevlig guide, lagom stor buss, lagom med 12 deltagare. Toscana är fantastisk vackert och bara bussresan till de olika gårdarna är en upplevelse. Andrea var vår chaufför och Lorenzo vår guide - toppen båda två. Kan verkligen rekommendera denna tur! Finns inget vi saknade.

Vi lyckades boka denna turné i sista minuten från Pisa. Reseledare Stephan (min turné var eftermiddagen den 17 maj) var fantastisk. Jag gillar hans sinne för humor och är absolut glad över att bli vägledd av honom. En turné jag starkt kommer att rekommendera och kommer tillbaka igen. Den här gången ska jag turnera i Florens!

Det var en så enkel, trevlig resa för vår grupp på 7. Vi hittade lätt bussarna och reseguiderna, var på en buss med AC i cirka 40 minuter till den första vingården som hade fantastiska viner och snacks och sedan var den andra vacker som väl. Du har också möjlighet att köpa deras produkter.

Min största uppskattning går till professionalismen och den fulla medvetenheten om Costabrino-guiden och vingårdens gästfrihet. Utmärkta produkter, väl värderade och presenterade.

Bästa Italien upplevelsen!! Vår guide Mattia var fantastisk!