Florens
Vinprovning och vingårdsturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Florens

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Florens? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Florens

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 6 232 omdömen

Fantastisk upplevelse. Det första stoppet, en mindre familje-vingård,Sant Appiano, var supercharmigt. Ägaren var väldigt informativ & vi lärde oss mycket. Det andra stoppet, även det ett familjeföretag var 300 år gammalt, Cantine 2 super Toscans. Lärde oss mycket där också med vilka chiantis som smakas bäst med div.tilltugg. Mycket underhållande ägare som visste hur man höll publiken i sin hand. Området i Toscana var bedövande vackert & det var ännu mer vackert än vad kunde föreställa oss. Vår guide Valtina var suverän med många härliga historier om det fiorintiska folket, men även mkt kunnig om chiant vinet & hur det framställs. Vi är supernöjda med allt den turen

Bra turné med intressant information. Vår guide Valentina skapade en bra stämning och busschauffören Antonio körde säkert och mycket bekvämt i det kuperade området. Provningarna var välorganiserade och vinet var riktigt bra!

Det var en bra dag. Vår guide "Valentina" var verkligen väldigt personlig och berättade mycket. Det var väldigt avslappnat.

Väldigt trevlig guide och väldigt rolig upplevelse. Supersmidigt och bra på alla sätt!

Bra guide och vin. Spännande att se 2 mycket olika vingårdar. Trevlig atmosfär