Florens
Sightseeing till fots

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Sightseeing till fots i Florens

Vad finns det för andra saker att göra än Sightseeing till fots som är värt att besöka i Florens?

Vilka Sightseeing till fots i Florens vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Florens

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Florens? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Florens

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 11 334 omdömen

Åh min lanta - det här var den bästa dagen någonsin. Chris och Gabrielle var inte bara kunniga utan väldigt roliga. Dagen var äventyrlig, med en underbar vandring och massor av promenader, så klä dig därefter. Varje vy och rolig fakta var värt det. Gjord för både ensamresenärer eller med vänner/partner. Jag var ensamresenär och blev vän med andra ensamresenärer, så bli inte avskräckt om du åker ensam. Jag kände mig mycket välkomnad av guiderna och hade de mest fantastiska vyerna hela dagen lång. Detta var min favoritdag av hela min Italienresa hittills!

Superb guidad rundtur i Cinque Terre, speciellt omnämnande för Alessandro en av guiderna som var fantastisk: även om besöket var planerat på engelska, med tanke på antalet närvarande fransmän, tog han initiativet att ge oss besöket på franska vilket var mycket snällt av honom. De andra två guiderna Chris och Manolo var vänliga och gav goda råd. Vi hade en fantastisk tid, och lunchen var mycket god (bläckfisksallad eller charkuterier och pestopasta eller tomatpasta). Jag rekommenderar starkt denna byrå för turer, du kommer inte att bli besviken

En bra organiserad resa med kunnig trevlig guide. Vi hann besöka alla fem byarna. Vi valde alternativet med vandring mellan två byar som blev en bra upplevelse trots ansträngande i +30C och många branta delar. Vi fick möjlighet till bad under dagen i två av byarna. Båtturen tillbaka till var fantastiskt fin. Det var inte mycket tid i varje enskild by men tillräckligt att få en känsla av platsen, ta foton och äta en glass eller ta ett snabbt bad.

Mycket bra organiserat. Ledarna (med Gabrielle i spetsen) hade full kontroll på resenärerna och var mycket informativa, lyhörda och kommunikativa. Toppendag som avslutades med en båtresa förbi byarna. Man var rejält trött när vi vid 21 tiden var åter med buss i Florens.

Våra guider, Alessandro och Christian gjorde ett utmärkt jobb. De är mycket väldokumenterade och de har fantastiskt bibehållit stämningen i alla skeden av resan. Landskapet är vackert i Cinque Terre. Turnén är mycket välorganiserad.