Florens
Sightseeing till fots

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Sightseeing till fots i Florens

Vad finns det för andra saker att göra än Sightseeing till fots som är värt att besöka i Florens?

Alla saker att se i Florens

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Florens? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Florens

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 11 334 omdömen

Vi hade ett fantastiskt reseguidsnamn Mano, som beskrev och förklarade all historia för alla tre öarna vi utforskar. Han tog ytterligare tid att svara på alla frågor vi hade. Det var ett nöje att ha någon som Mano att visa oss runt och även rekommenderat oss lite vin vi köpte. Han var mycket väluppfostrad och mycket artig. Vi kommer definitivt att rekommendera denna reseguide för andra turister att använda och utforska. Tack så mycket. Bra tid och pengar. PS vi kommer från USA, från Albuquerque, New-Mexico.

If you want to have a very well organised tour, maximise time, get well informed and genuinely cared from the very first minute of this beautiful and long day, this is the tour! We had a marvellous day and our guides Alessandro, Sara and bus driver Antonio went out of their way to make it a very memorable one. Super impressed by the team and grateful for lovely experiences at Cinque Terre. Mille grazie ❤️

Initierad guide som pratade mycket god engelska. Vi hade turen att bara vara två personer i gruppen så det blev i praktiken en privat guidad tur. Två timmar var tillräckligt för att hinna med de viktigaste konstverken, och ungefär vad man orkar ta in. Det kostar en slant med guide men värt varenda öre då man får en betydligt bättre förståelse för konstverken.

Chris var fantastisk! Han var entusiastisk, organiserad och gav oss individanpassade rekommendationer så att vi kunde få den bästa resan för vår familj. Det var helt underbart och hans rekommendationer var underbara! Det var en av de bästa dagarna i mitt liv och jag är så tacksam för upplevelsen. Jag rekommenderar verkligen!!!!

Mycket intressant resa ledd av professionella guider med levande känslor och vyer. Tiden i varje by är ganska kort, särskilt den efter vandringen. Så få den att räknas. Men totalt sett var det en underbar dag som avslutades med en trevlig båttur. PS Hoppa inte över vandringen - det kommer att bli utmanande, men det är värt det.