Florens
Natur och äventyr

Natur och äventyr
98 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Våra mest rekommenderade Florens Natur och äventyr

Florens: Skip-The-Line Uffizi Gallery Tidsbestämd inträdesbiljett

Florens: Skip-The-Line Uffizi Gallery Tidsbestämd inträdesbiljett

Upptäck mästerverk på ett av Italiens (och världens) största konstmuseer och få tillgång till det världsberömda Uffizi-galleriet i Florens utan att behöva stå i kö. Se italiensk renässanskonst av några av de största konstnärerna genom tiderna. Se målningar av Michelangelo, da Vinci, Rafael, Giotto, Cimabue, Masaccio och fler. Gå till galleriets mest kända rum för att se den fantastiska samlingen av Botticellis målningar. Beundra hans "Primavera" och "Venus födelse" och reflektera över hans framställning av gudinnans födelse när hon träder fram ur havets skum. Slipp besväret och stressen i organiserade grupprundturer och utforska i din egen takt. Du kan stanna inne på museet så länge du vill. Om du vill se mer fantastisk konst kan du lägga till inträdesbiljetter med köföreträde till Pitti-palatset och Boboli-trädgårdarna till din resa genom att välja alternativet. Efter att ha besökt Uffizierna kan du besöka palatset och trädgårdarna i valfri ordning under de kommande fem dagarna.

Florens: Michelangelos David Skip-the-Line inträdesbiljett

Florens: Michelangelos David Skip-the-Line inträdesbiljett

Upplev Michelangelos David med en skip-the-line-entrébiljett till Accademia Gallery Museum. Utforska denna pärla i Florens med tillgång till alla delar av museet. Detta museum innehåller fler skulpturer av Michelangelo än någon annanstans i världen. Efter att ha hoppat över biljettköerna kan du börja utforska mästerverk som skapats av konstnärer som levde och arbetade i Florens under renässansen, inklusive Botticelli, Filippino Lippi, Pietro Perugino, Paolo Uccello och många andra. Om du väljer alternativet med audioguide kan du koppla in hörlurarna och lära dig mer om museets höjdpunkter medan du utforskar. Fortsätt till de fyra fångarna och San Matteo i Michelangelos hall, ett imponerande rum som domineras av David. Gå till museet för musikinstrument, där du kan beundra pianot som är känt som det äldsta piano som finns i världen tillsammans med den ovärderliga Viola Stradivari, skapad för storprinsen Ferdinando Medici. Innan du avslutar ditt besök bör du se den renoverade Gipsoteca Bartolini, ett showroom med skulpturer och byster med anknytning till skulptören Lorenzo Bartolini.

Florens: Inträdesbiljett till Leonardo Interactive Museum

Florens: Inträdesbiljett till Leonardo Interactive Museum

Om du vill uppleva något helt nytt, är nyfiken på Leonardo da Vinci och vill besöka ett väldigt unikt museum måste du uppleva Leonardo Interactive Museum. Bege dig ut på en resa som låter dig upptäcka hans fantastiska värld - det största geniet genom tiderna - och prova på några av de vackra maskiner han skapade i sina anteckningar. Museet har varit öppet i över 20 år här i Florens centrum och passar för alla över sju eller åtta år. Här blir besökaren protagonisten i sin egen fantastiska historia. Upplevelsen är interaktiv på riktigt, med intressanta, roliga och stimulerande utställningar. Utforska Leonardos viktigaste uppfinningar, med hans studier i teknik, fysik, anatomi och måleri. Du får även upptäcka hur många av hans designer är förvånansvärt relevanta än idag, över 500 år senare. Inne på museet kan du prova på tanken, katapulten, spiralskruven, vertialskruven, hydralsågen, tryckpressen och många andra fascinerande maskiner och mekanismer som har skapats utefter ritningarna han lämnade efter sig i sina berömda böcker. Biljetter till museet säljs endast online för att undvika långa köer på plats. Välj själv vilken tid och dag du vill besöka museet på.

Florens: Tidsbestämd entré till Michelangelos staty David

Florens: Tidsbestämd entré till Michelangelos staty David

Upptäck världsberömda målningar, skulpturer och gobelänger med denna tidsbestämda biljett till Accademia-galleriet i Florens.Se ikoniska verk av Michelangelo som "Fångarna", "Matteus" och David-statyn. Se verk av andra kända mästare som Bartolini.  Beundra den 5,17 meter höga marmorstatyn som föreställer den bibliska hjälten David, ett populärt ämne inom florentinsk konst. Statyn kom snart att symbolisera försvaret av de medborgerliga friheter som förkroppsligades av republiken Florens, en självständig stadsstat hotad från alla sidor av mäktigare rivaliserande stater och familjen Medicis herravälde.    I de angränsande rummen, som var en del av två före detta kloster, samlas viktiga konstverk från designakademin, konstakademin och undertryckta kloster.  Galleriet har nyligen berikats ytterligare med den viktiga samlingen av gamla musikaliska instrument från Conservatorio di Musica Luigi Cherubini.

Florens: Chiantis vingårdar med mat och vinprovning

Florens: Chiantis vingårdar med mat och vinprovning

Efter att ha träffat din guide och gått ombord på bussen kör du till Chianti-regionen. På väg till den första vingården kommer din guide att dela intressanta fakta och kuriosa om de landmärken du kommer att se längs vägen. Ni anländer till dagens första "cantina" där ni välkomnas av vinmakarna. Efter att ha lyssnat på en kort introduktion om vingårdens historia och de typer av vin som görs där, får du följa med på en guidad tur i lokalerna och de närliggande vingårdarna. Lär dig allt om vinframställningsprocessen, de material som används för att tillverka faten och vad som krävs för att klassificeras som en "Chianti Classico". Sedan börjar din första provsmakning av 3-4 olika viner. Du kommer att få en förklaring till vart och ett av de viner som du smakar, samt några tips om hur du kan njuta av vinet och förstå dess kvaliteter. Vinerna kommer att åtföljas av lokala snacks som produceras i regionen, till exempel ost, bröd, olivolja och salami. Hoppa på bussen igen och fortsätt äventyret till den andra vingården. På vägen stannar ni till vid en utsiktsplats för att se en fantastisk panoramautsikt över Chianti Hills. På den andra vingården får du lära dig allt om deras produktionsmetoder, vad som är unikt med deras viner och hur vädret kan påverka druvorna. Utforska anläggningarna under en kort guidad tur och promenera genom vingårdarna. Sedan kan du prova upp till 3 viner medan den lokala karismatiska vinproducenten berättar om de olika vinernas särdrag. Efter lite ledig tid, för att njuta av den vackra omgivningen och ta några fantastiska bilder, åker du tillbaka till Florens i din bekväma fullt utrustade GT-buss.

Florens: Katedralen & Brunelleschis kupol Biljett- och ljudapp

Florens: Katedralen & Brunelleschis kupol Biljett- och ljudapp

Ge dig ut på en berikande tredagarsresa genom Florens med vårt exklusiva pass, som ger dig tillgång till Brunelleschis kupol, det utsmyckade baptisteriet, den majestätiska katedralen, museet Opera del Duomo och det ikoniska Giotto-klocktornet. Fördjupa dig i stadens rika historia, konst och arkitektoniska underverk när du utforskar dessa berömda landmärken, som alla erbjuder en unik inblick i Florens kulturella arv och konstnärliga mästerskap. Besökarna kan fördjupa sig i den hisnande utsikten från toppen av Brunelleschis kupol och fördjupa sig i den historiska betydelsen, allt kompletterat med vår audioguide som skapats av passionerade konsthistoriker. Dagen före besöket får du ett WhatsApp-meddelande med en påminnelse om mötesplatsen och instruktioner för att ladda ner vår medföljande mobila ljudapplikation på dina enheter; glöm inte att ladda din telefon och ta med hörlurar. På dagen för besöket i Brunelleschis kupol, före klättringen, om du har en ryggsäck, använd den kostnadsfria bagageförvaringen eftersom du inte är tillåten att gå in med små eller stora väskor. För den oförglömliga klättringen till Brunelleschis kupol ber vi besökare att hålla sig till sin schemalagda tid och dag enligt deras bokning för att säkerställa en sömlös och trevlig upplevelse. Men med bekvämligheten av vårt tredagarspass väntar resten av den fängslande anläggningen - inklusive Baptisteriet, katedralen, Opera del Duomo Museum och Giotto Bell Tower - på att utforskas på din fritid inom 72-timmarsfönstret, vilket ger flexibilitet och gott om tid att njuta av varje magnifik plats. Under ditt besök bör du notera att dopkapellet håller på att restaurera mosaikerna i valvet, vilket ger besökarna möjlighet att bevittna den berömda italienska renoveringskonsten och visa upp landets berömda och fascinerande restaureringsarbete.

Florens: Reserverad inträdesbiljett till Bobolis trädgårdar

Florens: Reserverad inträdesbiljett till Bobolis trädgårdar

Trädgårdarna sträcker sig över ett stort område och bildar ett friluftsmuseum med antika och renässansstatyer, grottor och stora fontäner.Genom att utforska dess många och varierande gångar kan man framkalla en känsla för livet i hovet. Grotta del Buontalenti är en konstgjord grotta fylld med falska stalaktiter och stalagmiter, med statyer av får, herdar och romerska gudinnor. Grottan ligger nära ingången till Boboliträdgården och i slutet av Vasarikorridoren. 

Florens: Uffizi Priority Ticket med Masterpieces Audio App

Florens: Uffizi Priority Ticket med Masterpieces Audio App

Undvik de långa köerna och gå in i Uffizi Gallery i Florens och gå in snabbt med denna snabbbiljett. Njut av besöket i din egen takt tack vare vårt exklusiva ljudinnehåll som skapats av våra konsthistoriker; dagen före ditt besök får du ett WhatsApp-meddelande med en påminnelse om mötesplatsen och instruktioner för att ladda ner vår mobila ljudapplikation på dina enheter; glöm inte att ladda din telefon och ta med dina egna hörlurar. På besöksdagen möter du en medarbetare från den lokala partnern framför entrén, under Benvenuto Cellini-statyn längs Loggia, för att ta emot din biljett och gå igenom den obligatoriska säkerhetskön, så är du inne. Njut av bekvämligheten att slippa både kön för att köpa biljetter och kön för att hämta ut biljetter. Utforska sedan ett av Europas äldsta museer med hjälp av vår flerspråkiga mobila ljudguideapplikation. Följ med på en resa genom konsthistorien från medeltiden till den italienska renässansen. Förundras över mästerverk som Botticellis "Venus födelse", Leonardos "Bebådelsen" eller Caravaggios "Medusa" och den enda målning som Michelangelo gjort på trä. Galleriet har en ovärderlig samling av antika statyer och byster från familjen Medici, som pryder korridorerna och består av antika romerska kopior av förlorade grekiska skulpturer. Vi ser fram emot att få förundra dig med denna upplevelse!

Florens: Accademia Gallery Priority Entry Ticket med eBook

Florens: Accademia Gallery Priority Entry Ticket med eBook

Ta vara på din tid i Florens med en tidsbestämd entrébiljett till Accademia Gallery. Beundra en av världens mest berömda skulpturer, Michelangelos David, och se några av skulptörens andra verk. Utforska galleriet med en användbar guide i pdf-format. Hoppa över de långa köerna och gå in i galleriet via en separat ingång. Din reserverade biljett gör att du kan hoppa över biljettkontoret och undvika oro för om biljetter kommer att finnas tillgängliga eller inte. Besök huvudhallen för att se Michelangelos staty av David och några av hans oavslutade verk som fortfarande bär hans mejselmärken. Upptäck Gipsoteca som innehåller original gipsmodeller gjorda av florentinska skulptörer från 1800-talet. Se originalinstrument som tillhörde Medici, inklusive 3 som tillverkades av Stradivarius. Utforska sedan museets målningsgallerier och se mästerverk av medeltida och renässansmålare. Gå upp till översta våningen för att beundra enorma medeltida altartavlor innan du avslutar ditt besök.

Florens: Michelangelos David Priority Ticket & Audio App

Florens: Michelangelos David Priority Ticket & Audio App

Dra nytta av vår prioriterade biljett, du har rätt att komma in på ditt valda datum och tid och du hoppar över kön för att köpa biljetten genom att träffa vår värd framför museet med din biljett redo för dig. Våra italiensk- och engelsktalande värdar kommer att introducera dig till säkerhetskontrollen. Dagen före ditt besök får du ett WhatsApp-meddelande med en påminnelse om mötesplatsen och instruktioner för att ladda ner vår inkluderade Mobile Audio Application på dina enheter; glöm inte att ladda din telefon och ta med dina egna hörlurar. Anslut nu hörlurarna till din enhet och njut av vår exklusiva ljudguide för mobilapplikationer för att upptäcka genialiteten hos den största konstnären genom tiderna, Michelangelo, genom hans många skulpturer på det omistliga Accademia Gallery of Art. Här kan du beundra Michelangelos David i original och se hur hans ansiktsuttryck förändras när du går genom rummet. Förundras över detaljerna och den elegans som mejslats in i ett enda stycke marmor, och ta själv reda på varför David har fängslat generationer över hela världen. David föreställer en biblisk hjälte som vinner över Goliat och symboliserar försvaret av medborgerliga fri- och rättigheter i republiken Florens, en självständig stad under medeltiden och renässansen. Dessutom kan du uppleva andra skulpturer som Michelangelo har snidat, till exempel Prigioni (Fångar). Dessa förvridna kroppar var avsedda för påven Julius II:s grav, men graven blev aldrig färdigställd. Utforska museet vidare och se statyer och målningar av andra renässanskonstnärer som Andrea Orcagna, Taddeo Gaddi, Domenico Ghirlandaio, Filippino Lippi och Sandro Botticelli. Du kan också besöka det rum som är tillägnat samlingen av gamla musikinstrument från Cherubini-konservatoriet, avdelningen för musikinstrument. I samlingen ingår en violin av Antonio Stradivarius som tillhör Medicean Quintet. Ta chansen att få en komplett upplevelse av Michelangelos Davids hus och boka ditt besök hos oss!

Immersion-upplevelser

Florens

Florens

Våra mest rekommenderade Florens Natur och äventyr

Florens: Skip-The-Line Uffizi Gallery Tidsbestämd inträdesbiljett

Florens: Skip-The-Line Uffizi Gallery Tidsbestämd inträdesbiljett

Upptäck mästerverk på ett av Italiens (och världens) största konstmuseer och få tillgång till det världsberömda Uffizi-galleriet i Florens utan att behöva stå i kö. Se italiensk renässanskonst av några av de största konstnärerna genom tiderna. Se målningar av Michelangelo, da Vinci, Rafael, Giotto, Cimabue, Masaccio och fler. Gå till galleriets mest kända rum för att se den fantastiska samlingen av Botticellis målningar. Beundra hans "Primavera" och "Venus födelse" och reflektera över hans framställning av gudinnans födelse när hon träder fram ur havets skum. Slipp besväret och stressen i organiserade grupprundturer och utforska i din egen takt. Du kan stanna inne på museet så länge du vill. Om du vill se mer fantastisk konst kan du lägga till inträdesbiljetter med köföreträde till Pitti-palatset och Boboli-trädgårdarna till din resa genom att välja alternativet. Efter att ha besökt Uffizierna kan du besöka palatset och trädgårdarna i valfri ordning under de kommande fem dagarna.

Florens: Michelangelos David Skip-the-Line inträdesbiljett

Florens: Michelangelos David Skip-the-Line inträdesbiljett

Upplev Michelangelos David med en skip-the-line-entrébiljett till Accademia Gallery Museum. Utforska denna pärla i Florens med tillgång till alla delar av museet. Detta museum innehåller fler skulpturer av Michelangelo än någon annanstans i världen. Efter att ha hoppat över biljettköerna kan du börja utforska mästerverk som skapats av konstnärer som levde och arbetade i Florens under renässansen, inklusive Botticelli, Filippino Lippi, Pietro Perugino, Paolo Uccello och många andra. Om du väljer alternativet med audioguide kan du koppla in hörlurarna och lära dig mer om museets höjdpunkter medan du utforskar. Fortsätt till de fyra fångarna och San Matteo i Michelangelos hall, ett imponerande rum som domineras av David. Gå till museet för musikinstrument, där du kan beundra pianot som är känt som det äldsta piano som finns i världen tillsammans med den ovärderliga Viola Stradivari, skapad för storprinsen Ferdinando Medici. Innan du avslutar ditt besök bör du se den renoverade Gipsoteca Bartolini, ett showroom med skulpturer och byster med anknytning till skulptören Lorenzo Bartolini.

Florens: Inträdesbiljett till Leonardo Interactive Museum

Florens: Inträdesbiljett till Leonardo Interactive Museum

Om du vill uppleva något helt nytt, är nyfiken på Leonardo da Vinci och vill besöka ett väldigt unikt museum måste du uppleva Leonardo Interactive Museum. Bege dig ut på en resa som låter dig upptäcka hans fantastiska värld - det största geniet genom tiderna - och prova på några av de vackra maskiner han skapade i sina anteckningar. Museet har varit öppet i över 20 år här i Florens centrum och passar för alla över sju eller åtta år. Här blir besökaren protagonisten i sin egen fantastiska historia. Upplevelsen är interaktiv på riktigt, med intressanta, roliga och stimulerande utställningar. Utforska Leonardos viktigaste uppfinningar, med hans studier i teknik, fysik, anatomi och måleri. Du får även upptäcka hur många av hans designer är förvånansvärt relevanta än idag, över 500 år senare. Inne på museet kan du prova på tanken, katapulten, spiralskruven, vertialskruven, hydralsågen, tryckpressen och många andra fascinerande maskiner och mekanismer som har skapats utefter ritningarna han lämnade efter sig i sina berömda böcker. Biljetter till museet säljs endast online för att undvika långa köer på plats. Välj själv vilken tid och dag du vill besöka museet på.

Florens: Tidsbestämd entré till Michelangelos staty David

Florens: Tidsbestämd entré till Michelangelos staty David

Upptäck världsberömda målningar, skulpturer och gobelänger med denna tidsbestämda biljett till Accademia-galleriet i Florens.Se ikoniska verk av Michelangelo som "Fångarna", "Matteus" och David-statyn. Se verk av andra kända mästare som Bartolini.  Beundra den 5,17 meter höga marmorstatyn som föreställer den bibliska hjälten David, ett populärt ämne inom florentinsk konst. Statyn kom snart att symbolisera försvaret av de medborgerliga friheter som förkroppsligades av republiken Florens, en självständig stadsstat hotad från alla sidor av mäktigare rivaliserande stater och familjen Medicis herravälde.    I de angränsande rummen, som var en del av två före detta kloster, samlas viktiga konstverk från designakademin, konstakademin och undertryckta kloster.  Galleriet har nyligen berikats ytterligare med den viktiga samlingen av gamla musikaliska instrument från Conservatorio di Musica Luigi Cherubini.

Florens: Chiantis vingårdar med mat och vinprovning

Florens: Chiantis vingårdar med mat och vinprovning

Efter att ha träffat din guide och gått ombord på bussen kör du till Chianti-regionen. På väg till den första vingården kommer din guide att dela intressanta fakta och kuriosa om de landmärken du kommer att se längs vägen. Ni anländer till dagens första "cantina" där ni välkomnas av vinmakarna. Efter att ha lyssnat på en kort introduktion om vingårdens historia och de typer av vin som görs där, får du följa med på en guidad tur i lokalerna och de närliggande vingårdarna. Lär dig allt om vinframställningsprocessen, de material som används för att tillverka faten och vad som krävs för att klassificeras som en "Chianti Classico". Sedan börjar din första provsmakning av 3-4 olika viner. Du kommer att få en förklaring till vart och ett av de viner som du smakar, samt några tips om hur du kan njuta av vinet och förstå dess kvaliteter. Vinerna kommer att åtföljas av lokala snacks som produceras i regionen, till exempel ost, bröd, olivolja och salami. Hoppa på bussen igen och fortsätt äventyret till den andra vingården. På vägen stannar ni till vid en utsiktsplats för att se en fantastisk panoramautsikt över Chianti Hills. På den andra vingården får du lära dig allt om deras produktionsmetoder, vad som är unikt med deras viner och hur vädret kan påverka druvorna. Utforska anläggningarna under en kort guidad tur och promenera genom vingårdarna. Sedan kan du prova upp till 3 viner medan den lokala karismatiska vinproducenten berättar om de olika vinernas särdrag. Efter lite ledig tid, för att njuta av den vackra omgivningen och ta några fantastiska bilder, åker du tillbaka till Florens i din bekväma fullt utrustade GT-buss.

Florens: Katedralen & Brunelleschis kupol Biljett- och ljudapp

Florens: Katedralen & Brunelleschis kupol Biljett- och ljudapp

Ge dig ut på en berikande tredagarsresa genom Florens med vårt exklusiva pass, som ger dig tillgång till Brunelleschis kupol, det utsmyckade baptisteriet, den majestätiska katedralen, museet Opera del Duomo och det ikoniska Giotto-klocktornet. Fördjupa dig i stadens rika historia, konst och arkitektoniska underverk när du utforskar dessa berömda landmärken, som alla erbjuder en unik inblick i Florens kulturella arv och konstnärliga mästerskap. Besökarna kan fördjupa sig i den hisnande utsikten från toppen av Brunelleschis kupol och fördjupa sig i den historiska betydelsen, allt kompletterat med vår audioguide som skapats av passionerade konsthistoriker. Dagen före besöket får du ett WhatsApp-meddelande med en påminnelse om mötesplatsen och instruktioner för att ladda ner vår medföljande mobila ljudapplikation på dina enheter; glöm inte att ladda din telefon och ta med hörlurar. På dagen för besöket i Brunelleschis kupol, före klättringen, om du har en ryggsäck, använd den kostnadsfria bagageförvaringen eftersom du inte är tillåten att gå in med små eller stora väskor. För den oförglömliga klättringen till Brunelleschis kupol ber vi besökare att hålla sig till sin schemalagda tid och dag enligt deras bokning för att säkerställa en sömlös och trevlig upplevelse. Men med bekvämligheten av vårt tredagarspass väntar resten av den fängslande anläggningen - inklusive Baptisteriet, katedralen, Opera del Duomo Museum och Giotto Bell Tower - på att utforskas på din fritid inom 72-timmarsfönstret, vilket ger flexibilitet och gott om tid att njuta av varje magnifik plats. Under ditt besök bör du notera att dopkapellet håller på att restaurera mosaikerna i valvet, vilket ger besökarna möjlighet att bevittna den berömda italienska renoveringskonsten och visa upp landets berömda och fascinerande restaureringsarbete.

Florens: Reserverad inträdesbiljett till Bobolis trädgårdar

Florens: Reserverad inträdesbiljett till Bobolis trädgårdar

Trädgårdarna sträcker sig över ett stort område och bildar ett friluftsmuseum med antika och renässansstatyer, grottor och stora fontäner.Genom att utforska dess många och varierande gångar kan man framkalla en känsla för livet i hovet. Grotta del Buontalenti är en konstgjord grotta fylld med falska stalaktiter och stalagmiter, med statyer av får, herdar och romerska gudinnor. Grottan ligger nära ingången till Boboliträdgården och i slutet av Vasarikorridoren. 

Florens: Uffizi Priority Ticket med Masterpieces Audio App

Florens: Uffizi Priority Ticket med Masterpieces Audio App

Undvik de långa köerna och gå in i Uffizi Gallery i Florens och gå in snabbt med denna snabbbiljett. Njut av besöket i din egen takt tack vare vårt exklusiva ljudinnehåll som skapats av våra konsthistoriker; dagen före ditt besök får du ett WhatsApp-meddelande med en påminnelse om mötesplatsen och instruktioner för att ladda ner vår mobila ljudapplikation på dina enheter; glöm inte att ladda din telefon och ta med dina egna hörlurar. På besöksdagen möter du en medarbetare från den lokala partnern framför entrén, under Benvenuto Cellini-statyn längs Loggia, för att ta emot din biljett och gå igenom den obligatoriska säkerhetskön, så är du inne. Njut av bekvämligheten att slippa både kön för att köpa biljetter och kön för att hämta ut biljetter. Utforska sedan ett av Europas äldsta museer med hjälp av vår flerspråkiga mobila ljudguideapplikation. Följ med på en resa genom konsthistorien från medeltiden till den italienska renässansen. Förundras över mästerverk som Botticellis "Venus födelse", Leonardos "Bebådelsen" eller Caravaggios "Medusa" och den enda målning som Michelangelo gjort på trä. Galleriet har en ovärderlig samling av antika statyer och byster från familjen Medici, som pryder korridorerna och består av antika romerska kopior av förlorade grekiska skulpturer. Vi ser fram emot att få förundra dig med denna upplevelse!

Florens: Accademia Gallery Priority Entry Ticket med eBook

Florens: Accademia Gallery Priority Entry Ticket med eBook

Ta vara på din tid i Florens med en tidsbestämd entrébiljett till Accademia Gallery. Beundra en av världens mest berömda skulpturer, Michelangelos David, och se några av skulptörens andra verk. Utforska galleriet med en användbar guide i pdf-format. Hoppa över de långa köerna och gå in i galleriet via en separat ingång. Din reserverade biljett gör att du kan hoppa över biljettkontoret och undvika oro för om biljetter kommer att finnas tillgängliga eller inte. Besök huvudhallen för att se Michelangelos staty av David och några av hans oavslutade verk som fortfarande bär hans mejselmärken. Upptäck Gipsoteca som innehåller original gipsmodeller gjorda av florentinska skulptörer från 1800-talet. Se originalinstrument som tillhörde Medici, inklusive 3 som tillverkades av Stradivarius. Utforska sedan museets målningsgallerier och se mästerverk av medeltida och renässansmålare. Gå upp till översta våningen för att beundra enorma medeltida altartavlor innan du avslutar ditt besök.

Florens: Michelangelos David Priority Ticket & Audio App

Florens: Michelangelos David Priority Ticket & Audio App

Dra nytta av vår prioriterade biljett, du har rätt att komma in på ditt valda datum och tid och du hoppar över kön för att köpa biljetten genom att träffa vår värd framför museet med din biljett redo för dig. Våra italiensk- och engelsktalande värdar kommer att introducera dig till säkerhetskontrollen. Dagen före ditt besök får du ett WhatsApp-meddelande med en påminnelse om mötesplatsen och instruktioner för att ladda ner vår inkluderade Mobile Audio Application på dina enheter; glöm inte att ladda din telefon och ta med dina egna hörlurar. Anslut nu hörlurarna till din enhet och njut av vår exklusiva ljudguide för mobilapplikationer för att upptäcka genialiteten hos den största konstnären genom tiderna, Michelangelo, genom hans många skulpturer på det omistliga Accademia Gallery of Art. Här kan du beundra Michelangelos David i original och se hur hans ansiktsuttryck förändras när du går genom rummet. Förundras över detaljerna och den elegans som mejslats in i ett enda stycke marmor, och ta själv reda på varför David har fängslat generationer över hela världen. David föreställer en biblisk hjälte som vinner över Goliat och symboliserar försvaret av medborgerliga fri- och rättigheter i republiken Florens, en självständig stad under medeltiden och renässansen. Dessutom kan du uppleva andra skulpturer som Michelangelo har snidat, till exempel Prigioni (Fångar). Dessa förvridna kroppar var avsedda för påven Julius II:s grav, men graven blev aldrig färdigställd. Utforska museet vidare och se statyer och målningar av andra renässanskonstnärer som Andrea Orcagna, Taddeo Gaddi, Domenico Ghirlandaio, Filippino Lippi och Sandro Botticelli. Du kan också besöka det rum som är tillägnat samlingen av gamla musikinstrument från Cherubini-konservatoriet, avdelningen för musikinstrument. I samlingen ingår en violin av Antonio Stradivarius som tillhör Medicean Quintet. Ta chansen att få en komplett upplevelse av Michelangelos Davids hus och boka ditt besök hos oss!

Vanliga frågor om Natur och äventyr i Florens

Vad finns det för andra saker att göra än Natur och äventyr som är värt att besöka i Florens?

Andra upplevelser du inte bör missa i Florens:

De mest populära sevärdheterna i Florens

Att göra i Florens

Städer i Italien

Utforska Florens

Läs vår kompletta guide till Florens eller upptäck stadens bästa upplevelser .

Vad besökare tycker om Florens

Samlat omdöme

4.6
(9 100 recensioner)

Guiderna Addo och Chris var passionerade och utmärkta, alltid på gott humör och motiverande trots kaotiska väderförhållanden med kraftigt regn i början av dagen. Vandringen kräver bra konditionsträning men utsikten är hisnande De 5 små städerna har en charm som gör dig mållös medan du njuter av den italienska dolce vita Mycket fartfylld stor dag Den enda nackdelen är att lunchen som erbjuds är ganska hastig och inte riktigt exceptionell. Vi har utmärkta minnen från denna dag, tack vare de två guiderna.

Vi besökte Boboli en väldigt varm dag, men i parken finns skuggiga svalare delar under träd och det finns vattenfontäner. Storleken på parken gör verkligen intryck och vi gladdes åt de fiskar, salamandrar och en liten groda som vi såg. Väl värt att gå ner till the Island basin och Lemon house!

Platsen är otrolig, mycket välorganiserad och guiden förklarade allt för oss, alltid mycket uppmärksam och uppmärksam på oss, det var ett bakslag med tågen, men det var utom guidens kontroll. Till slut erbjöd han oss ett alternativ och allt var fantastiskt. Jag älskade det, platsen är vacker

Guide Sebastian och föraren Paolo är mycket hjälpsamma och snälla. Sebastian talar utmärkt portugisiska och förklarar väldigt bra! Vi älskade turnén.

Utmärkta engagerade guider, som tog hand om oss på bästa sätt. Rekommenderar verkligen denna dagstur.