Florens
Museumsbiljetter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Florens

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Florens? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Florens

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 12 595 omdömen

En fantastisk och informativ turné. Alessandro Trabucco vår reseguide var utmärkt, med sin kärlek och passion för Venedig gjorde denna turné till en höjdpunkt under vår vistelse i denna vackra stad. Basilikan är en av de vackraste byggnader jag någonsin sett, och Alessandros berättelser om Dogepalatsets historia var fängslande. Jag rekommenderar starkt att ta denna turné med Alessandro!

Detta är ett bra alternativ att gå med om du vill ha ett par timmar i museet. Det är ett stort museum och vi fick gå i takt med vår egen trumma och lägga mer tid på saker vi ville vs en guidad tur. Obs: Gå tidigt !! Vi gick vid 9 och det var perfekt. Det börjar bli super trångt 10: 00-11: 00

Vi köpte de prioriterade entrébiljetterna: allt är bra. Incheckning i tid och på några minuter. Besöket på David förtjänar biljettens fulla pris, även om det finns mer att se i akademin. Ljudguiden är ganska giltig, även om den verkligen kan förbättras.

Det var ett jättebra besök!

Vi båda fick mycket inspiration och älskade detta Uffizien -besök! Så många intryck, vi tror att vi måste komma igen ... säkert! Samtidigt läser vi mycket om målarna, så att vi kan "surfa på en ny specifik våg" nästa gång!

Lång, lång kö även om vi hade tidsbestämd biljett. Trots allt värt att köa.