Florens
Museum och utställningar

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Florens

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Florens? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Florens

Initierad guide som pratade mycket god engelska. Vi hade turen att bara vara två personer i gruppen så det blev i praktiken en privat guidad tur. Två timmar var tillräckligt för att hinna med de viktigaste konstverken, och ungefär vad man orkar ta in. Det kostar en slant med guide men värt varenda öre då man får en betydligt bättre förståelse för konstverken.

Trevlig upplevelse, jag rekommenderar, om inte konstexperter, att besöka Uffizi-galleriet med en guidad tur för att bättre förstå verk och hela denna underbara platsens historia. Vår guide, Cosetta, mycket bra och uppmärksam, har alltid lyckats hålla uppmärksamheten vid liv.

Vi köpte de prioriterade entrébiljetterna: allt är bra. Incheckning i tid och på några minuter. Besöket på David förtjänar biljettens fulla pris, även om det finns mer att se i akademin. Ljudguiden är ganska giltig, även om den verkligen kan förbättras.

Liten grupp, trevlig organisatör som mötte oss med fin information och trevligt bemötande. Oroligt skicklig guide med stora kunskaper om både Uffizi och alla konstnärer, så lärorikt på ett lättsamt sätt. Vi rekommenderar denna utflykt varmt!

Lång, lång kö även om vi hade tidsbestämd biljett. Trots allt värt att köa.