Välj datum
Florens

Museum och utställningar

  • Inträdesbiljetter
  • Guidade turer
  • Privata turer
  • Heldagsturer
  • Paketerbjudanden
169 upplevelser hittades
Sortera efter:
1 - 16 / 169

Vanliga frågor om Museum och utställningar i Florens

Vad finns det för andra saker att göra än Museum och utställningar som är värt att besöka i Florens?

Andra upplevelser du inte bör missa i Florens:

Vilka Museum och utställningar i Florens vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Florens

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Florens? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Florens

Allt fungerade som en klocka, men trots myllret av turister i staden var det väldigt lite som hände och en av sidoingången hade inte varit mindre snabb att ta sig in. Relativt lugn trädgård (park) oas mitt i den livliga staden. Bästa utsikten över katedralen. Inte alla områden är för närvarande tillgängliga på grund av byggnadsarbete, men 4,5 hektar vackert anlagda marker. Den botaniska trädgården stänger mellan 13.00 och 14.00 men får inte missa. Rätta lutningar, en viss nivå av kondition och rejäla skor är till hjälp.

Anlände 15 minuter före tiden och de släppte in oss i alla fall genom att hoppa över alla köer. Perfekt och lyssnad ljudguide för varje verk vi är intresserade av. Magnifikt galleri med massor av underbara verk som visas mycket bra. Mycket lång åktur men det har tillfredsställt oss på alla sätt !!

Jättebra service. Det kostade bara 2 € mer än Uffizis direktkanal, men de är alla värda det. På grund av hälsoproblem var jag tvungen att byta datum, jag följdes av hjälpen och var nöjd utan att förlora pengarna från den tidigare bokningen. Högt rekommenderad!

Ett fantastiskt interaktivt litet museum för unga och gamla. Förklaringarna gavs också på tyska, så att barnen kunde läsa självständigt. Du kan tillbringa en bra timme där och lära dig mycket om Leonardo da Vincis arbete.

Bra med en liten grupp, lätt att uppfatta informationen.