Florens
Mat- och gourmetturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Florens

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Florens? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Florens

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 3 531 omdömen

Vi tänkte att nu ska vi äntligen åka på en vinprovning. Hade inte så höga förhoppningar när man bokar på nätet. men det var över all förväntan. Liten grupp om 12 personer i en minibuss. Fantastisk guide. Vi besökte två vingårdar. Fick höra om gårdens historia och vinframställningen. Värdarna var mycket engagerade. Provsmakning av fantastiska viner. Sen fick vi träffa andra fantastiska resenärer från USA och hade en toppentrevlig tur. Verkligen att rekommendera.

Bra guide/chaufför med massa humor och god kännedom om Toscanas viner. Stephano pratade hela 40 min tills vi var framme vid första vingården. Fick smaka på 7 viner. Rosé, vitt och rött. 3 olivoljor, bröd, bruchetta, salami, prosciutto . FANTASTISK TUR SOM JAG REKOMMENDERAR VARMT!!!!

En mycket trevlig tur ut på den toscanska landsbygden . Vi hade en väldigt trevlig och duktig guide som hette Guido, och han lärde oss mycket om oliv olja och vin. Kan verkligen rekommenderar denna tur , speciellt med Guido.

Trevlig resa med gott vin och vacker natur.

Det som var negativt var att guiden väntade för länge (45 min) på ett par som inte kom till utsatt tid. Vi blev därför försenad och hann inte med den guidade visningen vid en av vingårdarna.

Jättetrevlig tur som var väl värt sina 150 euro för två personer! :-) det enda negativa var gångavstånden från bussen till sevärdheterna.