Florens Lokala smaker och närmiljöturer
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
På grund av Covid-19-utbrottet kan turer och attraktioner på stället vara temporärt stängda. Du hittar den senaste infon på vår reseuppdateringssida. Läs mer.
Bäst valuta för pengarna

Populära Lokala smaker och närmiljöturer i Florens

Visa alla Lokala smaker och närmiljöturer i Florens
Se 605 upplevelser

Vad besökare tycker om Florens

Vi tänkte att nu ska vi äntligen åka på en vinprovning. Hade inte så höga förhoppningar när man bokar på nätet. men det var över all förväntan. Liten grupp om 12 personer i en minibuss. Fantastisk guide. Vi besökte två vingårdar. Fick höra om gårdens historia och vinframställningen. Värdarna var mycket engagerade. Provsmakning av fantastiska viner. Sen fick vi träffa andra fantastiska resenärer från USA och hade en toppentrevlig tur. Verkligen att rekommendera.

Mycket bra med bra guide som var mycket kunnig Gloria

Vi lärde oss mycket om olivolja som var väldigt intressant och bra att veta. Vi har fått sett underbara vingårdar och fått guidad tur genom hela vinproduktionen. Provat goda viner och fått god mat till. Vi kommer att rekommendera denna tur till vänner och bekanta. Vår guide Gloria var otroligt engagerad och kunnig. Mycket intressant att lyssna på henne. Hon var verkligen en tillgång under dagen.

Chianti Wine & Food Safari Omdöme från: Bengt, 2018-05-04

Bra guide/chaufför med massa humor och god kännedom om Toscanas viner. Stephano pratade hela 40 min tills vi var framme vid första vingården. Fick smaka på 7 viner. Rosé, vitt och rött. 3 olivoljor, bröd, bruchetta, salami, prosciutto . FANTASTISK TUR SOM JAG REKOMMENDERAR VARMT!!!!

Mkt trevligt! Lagom liten grupp, så det blev att man pratade med alla. Extra plus till chauffören, som guidade på ett trevligt sätt mellan vingårdarna.

Från Florens: Vinprovningstur i liten grupp i Toscana Omdöme från: Magnus, 2019-09-21