Florens
Kyrkor och katedraler

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Florens

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Florens? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Florens

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 7 039 omdömen

COVID -sammanhanget har, tror jag, spelat mycket i uppskattningen av denna omgång. Vi satt i en minibuss, 5 personer. Anlände till Pisa runt 9 am, platsen var gles med bara några få personer. Vi gick upp till tornet med 10 personer. Det var bara runt 10:30 / 11:00 som platsen såg fler människor komma men utan jämförelse med vad det skulle ha varit utan COVID. Resten av turen var lika trevlig tack vare Francesco, vår guide och förare. Dagen är välanvänd, det är den perfekta typen av turné när du bara har 4 eller 5 dagar i regionen. Lunch och vinprovning är perfekt, inga klagomål om det. Att besöka Florens och dess region med så få turister är minst sagt anmärkningsvärt!

Det var en mycket välorganiserad utflykt, massor av information, tillräckligt med fritid och en mycket kompetent reseguide. Reseguiden pratade bara engelska, vilket jag inte kunde välja för den här resan, men var lätt att förstå. På vägen tillbaka till startpunkten kom vi in i en trafikstockning som antagligen inte skulle ha blivit som den sista skytteln till fartyget. Föraren tog oss sedan direkt till fartyget.

Sammantaget var det en underbar dag som jag inte kommer att glömma när som helst snart. Under utflykten kunde du lära dig mycket om historien och kulturen. Det var väldigt informativt utan att ens tråkigt. Vår guide var mycket väl förberedd, hjälpsam och mycket vänlig. Jag kan bara rekommendera denna turné till alla.

Turen är mycket komplett, det är det bästa alternativet att se dessa platser på bara en dag. Guiden, Carmen, var mycket vänlig och förklarade allt för oss underbart samt rekommenderade många saker. Det var en intensiv dag men full av goda tider på att besöka spektakulära platser.

Vale la pena lo repetiria. Utmärkt. Lo unico que recomendaria es que aunque sea tiempo frío dentro del bus hacia mucha calor en ocaciones se solicitó que lo encendieran pero no fué así. Lo demas muy Bueno.