Florens Kultur och historia
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bäst valuta för pengarna
från florens toscana dagstur med valfri lunch och vin

Från Florens: Toscana dagstur med valfri lunch och vin

Längd: 12 timmar
4 omdömen
GetYourGuide Originals
4

Upptäck vingårdar och medeltida arkitektur i Siena, San Gimignano och Pisa på en liten grupp eller privat heldags Chianti-resa med valfri lunch och…

Populära Kultur och historia i Florens

Visa alla Kultur och historia i Florens
Se 679 upplevelser

Vad besökare tycker om Florens

Utomordentligt fint att på förhand ha en biljett. Mycket bra guide!

Den svenskspråkiga guiden Veronica är utomordentligt kunnig och bra. Hon är insatt i hur konsten har utvecklats genom århundradena och kunde på ett pedagogiskt och givande sätt förmedla sin kunskap till åhörarna. Hon valde bra exempel för sin guidning och kunde så kronologiskt redogöra för målarkonstens utveckling. Hon gav betraktaren tillräckligt tid att bekanta sig med konstverken. Öronsnäckorna var bra och möjliggjorde att man kunde tillgodogöra sig gudingen trots att man inte stod bredvid guiden. En oförglömlig dag och konstupplevelse i Uffizierna

Florens: 2-timmars tidig morgontur på Uffizierna Omdöme från: Anonym, 2016-10-26

Mycket bra med bra guide som var mycket kunnig Gloria

Vi lärde oss mycket om olivolja som var väldigt intressant och bra att veta. Vi har fått sett underbara vingårdar och fått guidad tur genom hela vinproduktionen. Provat goda viner och fått god mat till. Vi kommer att rekommendera denna tur till vänner och bekanta. Vår guide Gloria var otroligt engagerad och kunnig. Mycket intressant att lyssna på henne. Hon var verkligen en tillgång under dagen.

Chianti Wine & Food Safari Omdöme från: Bengt, 2018-05-04

Stort museum som behöver upplevas vid flera tillfällen, inte bara ett.

Ett museum med många konstverk i en mycket vacker byggnad. Alla rum har otroligt vackra målningar i taket. Mängden konstverk gör att det är svårt att ta till sig allt vid ett enda besök och rekommenderar att åtminstone besöka museet vid två tillfällen. Vi använde varken guide eller autoguide men det kändes ändå att det gick bra att orientera sig i lokalerna.

Uffizierna: Tidsbestämd inträdesbiljett Omdöme från: Anonym, 2017-09-06

En fantastisk guide, Alessandra! Bättre än den bästa bok eller film.

Två timmar är väl avvägd tid för att hålla fokus och komma ihåg. Urvalet av konst var bra. Vi fick en spännande ingång till Florens storhetstid och familjen Medicis verk. Vår guide Alessandra berättade med inlevelse och vågade vara personlig. Jag hade intrycket av att jag lyssnade på en spänningsroman!

Florens: 2-timmars tidig morgontur på Uffizierna Omdöme från: Nina, 2017-04-12

Mycket smidigt att förboka och sedan slippa köa

Rekommenderas starkt att förköpa biljetter innan och sedan bara visa upp sin voucher och därmed slippa köa. Vi valde en slot på förmiddagen vilket var toppen med tanke på hur många besökande det sedan fyllde på med.

Uffizierna: Tidsbestämd inträdesbiljett Omdöme från: Anna, 2017-07-03