Florens
Kultur och historia

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Kultur och historia i Florens

Vad finns det för andra saker att göra än Kultur och historia som är värt att besöka i Florens?

Vilka Kultur och historia i Florens vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Florens

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Florens? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Florens

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 17 022 omdömen

Åh min lanta - det här var den bästa dagen någonsin. Chris och Gabrielle var inte bara kunniga utan väldigt roliga. Dagen var äventyrlig, med en underbar vandring och massor av promenader, så klä dig därefter. Varje vy och rolig fakta var värt det. Gjord för både ensamresenärer eller med vänner/partner. Jag var ensamresenär och blev vän med andra ensamresenärer, så bli inte avskräckt om du åker ensam. Jag kände mig mycket välkomnad av guiderna och hade de mest fantastiska vyerna hela dagen lång. Detta var min favoritdag av hela min Italienresa hittills!

Superb guidad rundtur i Cinque Terre, speciellt omnämnande för Alessandro en av guiderna som var fantastisk: även om besöket var planerat på engelska, med tanke på antalet närvarande fransmän, tog han initiativet att ge oss besöket på franska vilket var mycket snällt av honom. De andra två guiderna Chris och Manolo var vänliga och gav goda råd. Vi hade en fantastisk tid, och lunchen var mycket god (bläckfisksallad eller charkuterier och pestopasta eller tomatpasta). Jag rekommenderar starkt denna byrå för turer, du kommer inte att bli besviken

En fantastisk dag där det verkligen känns som man fick mycket för pengarna! Tre helt olika vingårdar, mycket mat till lunch, trevlig guide, lagom stor buss, lagom med 12 deltagare. Toscana är fantastisk vackert och bara bussresan till de olika gårdarna är en upplevelse. Andrea var vår chaufför och Lorenzo vår guide - toppen båda två. Kan verkligen rekommendera denna tur! Finns inget vi saknade.

Mycket bra organiserat. Ledarna (med Gabrielle i spetsen) hade full kontroll på resenärerna och var mycket informativa, lyhörda och kommunikativa. Toppendag som avslutades med en båtresa förbi byarna. Man var rejält trött när vi vid 21 tiden var åter med buss i Florens.

Våra guider, Alessandro och Christian gjorde ett utmärkt jobb. De är mycket väldokumenterade och de har fantastiskt bibehållit stämningen i alla skeden av resan. Landskapet är vackert i Cinque Terre. Turnén är mycket välorganiserad.