Välj datum

Florens Kultur och historia

425 upplevelser hittades
Sortera efter:
Sida 1 av 27

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Florens

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Florens?

Vilka är de bästa dagsturerna från Florens?

De bästa dagsturerna från Florens:

Pisa

Florens: Fler aktiviteter och sevärdheter

Florens: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Florens

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 17 022 omdömen

Historia under 1700-t

Roligt att beskåda den historia so finns för folk att ta del av utifrån valfria aspekter på dåtid och tolka utifrån exempelvis byggnadskonst , deras influenser till denna prakt samt vad som sedan kom att utveckla det som idag utgör själva Paris. En unik historia som följer världshistorien , men så pass med kultur av så många slag att det väl ska visas till många folk från världens alla hörn. Underbar park med fontäner och bassänger samt en stor logård som man först entrar. Rikt på souvenir butiker med specialite´er från Frankrike samt annat för service.

Mitt besök i Uffizi med en tidsinställd biljett var exceptionellt. Det överkomliga priset för unga européer upp till 25 år gjorde upplevelsen ännu roligare. Samlingen av konstverk var otrolig och jag rekommenderar också att skaffa ljudguiden som är mycket användbar för dem som inte känner igen verken de ser på egen hand. Jag rekommenderar starkt att boka i förväg för att undvika långa köer och för att ta del av de rabatterade priserna för ungdomar. 5 stjärnor utan tvekan!

Hela resan var en dröm, guiderna var väldigt tillmötesgående och även när jag var sen på grund av transportproblem var de vänliga nog att vänta på mig. Jag älskade hela resplanen och informationen som gavs var mycket insiktsfull och användbar, jag älskade allt från början till slut.

Det är så värt det! Det är ett litet men väldigt intressant museum. Du kan manipulera modellerna för uppfinningsprojekt och barnen älskar det. Utrymmet är lite litet, men det är väldigt trevligt. Butiken framför museet är ganska cool, men allt är dyrt. Mina döttrar älskade det.

Vacker rundtur med fantastiska reseguider, Motaz och Patricia som guidade oss hela tiden. Ärligt talat, turnén varar i 12 timmar.Det enda stoppet jag skulle ha undvikit var Siena, för det är vackert men det lockar mig inte som de andra.