Lägg till datum

Florens
Kultur och historia

Kultur och historia
662 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Våra mest rekommenderade Florens Kultur och historia

Florens: Skip-The-Line Uffizi Gallery Tidsbestämd entrébiljett

1. Florens: Skip-The-Line Uffizi Gallery Tidsbestämd entrébiljett

Upptäck mästerverk på ett av Italiens (och världens) största konstmuseer och få tillgång till det världsberömda Uffizi-galleriet i Florens utan att behöva stå i kö. Se italiensk renässanskonst av några av de största konstnärerna genom tiderna. Se målningar av Michelangelo, da Vinci, Rafael, Giotto, Cimabue, Masaccio och fler. Gå till galleriets mest kända rum för att se den fantastiska samlingen av Botticellis målningar. Beundra hans "Primavera" och "Venus födelse" och reflektera över hans framställning av gudinnans födelse när hon träder fram ur havets skum. Slipp besväret och stressen i organiserade grupprundturer och utforska i din egen takt. Du kan stanna inne på museet så länge du vill. Om du vill se mer fantastisk konst kan du lägga till inträdesbiljetter med köföreträde till Pitti-palatset och Boboli-trädgårdarna till din resa genom att välja alternativet. Efter att ha besökt Uffizierna kan du besöka palatset och trädgårdarna i valfri ordning under de kommande fem dagarna.

Florens: Inträdesbiljett till Leonardo Interactive Museum

2. Florens: Inträdesbiljett till Leonardo Interactive Museum

Om du vill uppleva något helt nytt, är nyfiken på Leonardo da Vinci och vill besöka ett väldigt unikt museum måste du uppleva Leonardo Interactive Museum. Bege dig ut på en resa som låter dig upptäcka hans fantastiska värld - det största geniet genom tiderna - och prova på några av de vackra maskiner han skapade i sina anteckningar. Museet har varit öppet i över 20 år här i Florens centrum och passar för alla över sju eller åtta år. Här blir besökaren protagonisten i sin egen fantastiska historia. Upplevelsen är interaktiv på riktigt, med intressanta, roliga och stimulerande utställningar. Utforska Leonardos viktigaste uppfinningar, med hans studier i teknik, fysik, anatomi och måleri. Du får även upptäcka hur många av hans designer är förvånansvärt relevanta än idag, över 500 år senare. Inne på museet kan du prova på tanken, katapulten, spiralskruven, vertialskruven, hydralsågen, tryckpressen och många andra fascinerande maskiner och mekanismer som har skapats utefter ritningarna han lämnade efter sig i sina berömda böcker. Biljetter till museet säljs endast online för att undvika långa köer på plats. Välj själv vilken tid och dag du vill besöka museet på.

Florens: Michelangelos David Skip-the-Line inträdesbiljett

3. Florens: Michelangelos David Skip-the-Line inträdesbiljett

Upplev Michelangelos David med en skip-the-line-entrébiljett till Accademia Gallery Museum. Utforska denna pärla i Florens med tillgång till alla delar av museet. Detta museum innehåller fler skulpturer av Michelangelo än någon annanstans i världen. Efter att ha hoppat över biljettköerna kan du börja utforska mästerverk som skapats av konstnärer som levde och arbetade i Florens under renässansen, inklusive Botticelli, Filippino Lippi, Pietro Perugino, Paolo Uccello och många andra. Om du väljer alternativet med audioguide kan du koppla in hörlurarna och lära dig mer om museets höjdpunkter medan du utforskar. Fortsätt till de fyra fångarna och San Matteo i Michelangelos hall, ett imponerande rum som domineras av David. Gå till museet för musikinstrument, där du kan beundra pianot som är känt som det äldsta piano som finns i världen tillsammans med den ovärderliga Viola Stradivari, skapad för storprinsen Ferdinando Medici. Innan du avslutar ditt besök bör du se den renoverade Gipsoteca Bartolini, ett showroom med skulpturer och byster med anknytning till skulptören Lorenzo Bartolini.

Florens: Tidsbestämd entré till Michelangelos staty David

4. Florens: Tidsbestämd entré till Michelangelos staty David

Upptäck världsberömda målningar, skulpturer och gobelänger med denna tidsbestämda biljett till Accademia-galleriet i Florens.Se ikoniska verk av Michelangelo som "Fångarna", "Matteus" och David-statyn. Se verk av andra kända mästare som Bartolini.  Beundra den 5,17 meter höga marmorstatyn som föreställer den bibliska hjälten David, ett populärt ämne inom florentinsk konst. Statyn kom snart att symbolisera försvaret av de medborgerliga friheter som förkroppsligades av republiken Florens, en självständig stadsstat hotad från alla sidor av mäktigare rivaliserande stater och familjen Medicis herravälde.    I de angränsande rummen, som var en del av två före detta kloster, samlas viktiga konstverk från designakademin, konstakademin och undertryckta kloster.  Galleriet har nyligen berikats ytterligare med den viktiga samlingen av gamla musikaliska instrument från Conservatorio di Musica Luigi Cherubini.

Florens: Chiantis vingårdar med mat och vinprovning

5. Florens: Chiantis vingårdar med mat och vinprovning

Efter att ha träffat din guide och gått ombord på bussen åker gruppen till Chianti-regionen. På vägen till den första vingården delar din guide med sig av intressanta fakta om landmärken du ser längs vägen. Anländ till dagens första “kantina”, där du välkomnas av vinproducenterna. Efter att ha lyssnat på en kort introduktion om vingårdens historia och de typer av vin som görs där är det dags för en guidad tur runt anläggningarna och närliggande vingårdar. Lär dig allt om vinframställningsprocessen, de material som används för att göra tunnorna och vad som krävs för att klassificeras som en "Chianti Classico". Därefter börjar du din första provning av 4 olika viner. Du kommer att höra en förklaring om varje vin du provar, samt några tips om hur du kan njuta av vinet och förstå dess kvaliteter. Vinerna kommer att åtföljas av lokalproducerade tilltugg såsom ost, bröd, olivolja och salumi. Gå ombord på bussen och fortsätt till den andra vingården. Stanna vid en utsiktsplats längs vägen för att se den vackra vyn över Chiantis sluttningar. På den andra vingården lär du dig om produktionsmetoder, vad som gör vingårdens vinstockar unika och hur vädret kan påverka druvorna. Utforska anläggningarna under en kort guidad tur där du vandrar genom vingårdarna. Pröva sedan en ny runda med upp till 3 viner, medan den lokala, karismatiska vinproducenten berättar om särdragen hos varje. Efter egen tid är det dags att åka tillbaka till Florens.

Florens: Accademia Gallery guidad tur

6. Florens: Accademia Gallery guidad tur

Fördjupa dig i Italiens fascinerande historia, som den berättas av dess fascinerande konst. Följ med på en guidad rundtur i Accademia Gallery i Florens och lär dig allt om konstnärerna bakom varje verk. Se Michelangelos världsberömda David med egna ögon. Möt din guide och gå direkt in i Accademia Gallery utan att vänta i kö. Börja din insiktsfulla promenad genom den otroliga samlingen och upptäck majestätiska målningar av Filippino Lippi, Domenico Ghirlandaio och mer. Hör hemliga berättelser om konstverken och konstnärerna i galleriet, samt gamla historier om den mäktiga familjen Medici. Förstå varför renässansen föddes i Florens och varför denna familj var så viktig för Michelangelo. Och, naturligtvis, kom nära den gigantiska David.

Florens: Accademia Gallery Priority Entry Ticket med eBook

7. Florens: Accademia Gallery Priority Entry Ticket med eBook

Ta vara på din tid i Florens med en tidsbestämd entrébiljett till Accademia Gallery. Beundra en av världens mest berömda skulpturer, Michelangelos David, och se några av skulptörens andra verk. Utforska galleriet med en användbar guide i pdf-format. Hoppa över de långa köerna och gå in i galleriet via en separat ingång. Din reserverade biljett gör att du kan hoppa över biljettkontoret och undvika oro för om biljetter kommer att finnas tillgängliga eller inte. Besök huvudhallen för att se Michelangelos staty av David och några av hans oavslutade verk som fortfarande bär hans mejselmärken. Upptäck Gipsoteca som innehåller original gipsmodeller gjorda av florentinska skulptörer från 1800-talet. Se originalinstrument som tillhörde Medici, inklusive 3 som tillverkades av Stradivarius. Utforska sedan museets målningsgallerier och se mästerverk av medeltida och renässansmålare. Gå upp till översta våningen för att beundra enorma medeltida altartavlor innan du avslutar ditt besök.

Florens: Reserverad inträdesbiljett till Bobolis trädgårdar

8. Florens: Reserverad inträdesbiljett till Bobolis trädgårdar

Trädgårdarna sträcker sig över ett stort område och bildar ett friluftsmuseum med antika och renässansstatyer, grottor och stora fontäner.Genom att utforska dess många och varierande gångar kan man framkalla en känsla för livet i hovet. Grotta del Buontalenti är en konstgjord grotta fylld med falska stalaktiter och stalagmiter, med statyer av får, herdar och romerska gudinnor. Grottan ligger nära ingången till Boboliträdgården och i slutet av Vasarikorridoren. 

Florens: Michelangelos David Priority Ticket & Audio App

9. Florens: Michelangelos David Priority Ticket & Audio App

Dra nytta av vår prioriterade biljett, du har rätt att komma in på ditt valda datum och tid och du hoppar över kön för att köpa biljetten genom att träffa vår värd framför museet med din biljett redo för dig. Våra italiensk- och engelsktalande värdar kommer att introducera dig till säkerhetskontrollen. Dagen före ditt besök får du ett WhatsApp-meddelande med en påminnelse om mötesplatsen och instruktioner för att ladda ner vår inkluderade Mobile Audio Application på dina enheter; glöm inte att ladda din telefon och ta med dina egna hörlurar. Anslut nu hörlurarna till din enhet och njut av vår exklusiva ljudguide för mobilapplikationer för att upptäcka genialiteten hos den största konstnären genom tiderna, Michelangelo, genom hans många skulpturer på det omistliga Accademia Gallery of Art. Här kan du beundra Michelangelos David i original och se hur hans ansiktsuttryck förändras när du går genom rummet. Förundras över detaljerna och den elegans som mejslats in i ett enda stycke marmor, och ta själv reda på varför David har fängslat generationer över hela världen. David föreställer en biblisk hjälte som vinner över Goliat och symboliserar försvaret av medborgerliga fri- och rättigheter i republiken Florens, en självständig stad under medeltiden och renässansen. Dessutom kan du uppleva andra skulpturer som Michelangelo har snidat, till exempel Prigioni (Fångar). Dessa förvridna kroppar var avsedda för påven Julius II:s grav, men graven blev aldrig färdigställd. Utforska museet vidare och se statyer och målningar av andra renässanskonstnärer som Andrea Orcagna, Taddeo Gaddi, Domenico Ghirlandaio, Filippino Lippi och Sandro Botticelli. Du kan också besöka det rum som är tillägnat samlingen av gamla musikinstrument från Cherubini-konservatoriet, avdelningen för musikinstrument. I samlingen ingår en violin av Antonio Stradivarius som tillhör Medicean Quintet. Ta chansen att få en komplett upplevelse av Michelangelos Davids hus och boka ditt besök hos oss!

Florens: Uffizi Priority Ticket med flerspråkig ljudapp

10. Florens: Uffizi Priority Ticket med flerspråkig ljudapp

Undvik de långa köerna och gå in i Uffizi Gallery i Florens och gå in snabbt med denna snabbbiljett. Njut av besöket i din egen takt tack vare vårt exklusiva ljudinnehåll som skapats av vår konsthistoriker; dagen före ditt besök får du ett WhatsApp-meddelande med en påminnelse om mötesplatsen och instruktioner för att ladda ner vår mobila ljudapplikation på dina enheter; glöm inte att ladda din telefon och ta med dina egna hörlurar. På besöksdagen möter du en medarbetare från den lokala partnern framför entrén, under statyn av Benvenuto Cellini längs Loggiato, för att ta emot din biljett och gå igenom den obligatoriska säkerhetskön och du är inne. Njut av bekvämligheten att slippa både biljettköpskön och kön för att hämta ut biljetten. Utforska sedan ett av Europas äldsta museer med hjälp av vår mobila audioguideapplikation. Följ med på en resa genom konsthistorien från medeltiden till den italienska renässansen. Förundras över mästerverk som Botticellis "Venus födelse", Caravaggios "Medusa" och Michelangelos enda målning gjord på trä. Galleriet har en ovärderlig samling av antika statyer och byster från familjen Medici, som pryder korridorerna och består av antika romerska kopior av förlorade grekiska skulpturer. Vi ser fram emot att få förundra dig med denna upplevelse!

Sevärdheter du inte bör missa

Immersion-upplevelser

Florens

Florens

Vanliga frågor om Kultur och historia i Florens

Vad finns det för andra saker att göra än Kultur och historia som är värt att besöka i Florens?

Florens: Fler aktiviteter och sevärdheter

Florens: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Florens

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 17 022 omdömen

Jag anser att för vintern bör turen gå tidigare med tanke på att klockan 4 redan är väldigt mörkt och det inte är möjligt att fånga ruttens skönhet, det bör också vara 1,5 timme i Pisa och 1,5 timme i Siena för att täcka mer tid båda städerna Sammantaget är det en bra utflykt och du kan utforska Toscana Enrika var utmärkt

Vi har älskat! TACK! Fantastiskt att kunna göra 3 städer på en dag! Vi var UTROLIGA över att ha vår 1 januari upptagen medan allt var stängt i Florens. Inget besök var möjligt. Så tack ska du ha!

Michele är en superbra förare, han är försiktig och alltid väldigt punktlig, Ema förklarar allt väldigt bra och gör hela turen intressant, Andrea är också väldigt snäll och uppmärksam

Jag älskade de 3 vackra platserna, den mycket trevliga lastbilsturen, guiderna med många speciella detaljer i sina berättelser och organisationen av resan.

Jag vill tacka teamet för deras uppmärksamhet: föraren MICHEL och guiderna LUCA och ANDREA.