Florens
Kultur och historia

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Florens

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Florens? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Florens

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 17 022 omdömen

Fantastisk upplevelse. Det första stoppet, en mindre familje-vingård,Sant Appiano, var supercharmigt. Ägaren var väldigt informativ & vi lärde oss mycket. Det andra stoppet, även det ett familjeföretag var 300 år gammalt, Cantine 2 super Toscans. Lärde oss mycket där också med vilka chiantis som smakas bäst med div.tilltugg. Mycket underhållande ägare som visste hur man höll publiken i sin hand. Området i Toscana var bedövande vackert & det var ännu mer vackert än vad kunde föreställa oss. Vår guide Valtina var suverän med många härliga historier om det fiorintiska folket, men även mkt kunnig om chiant vinet & hur det framställs. Vi är supernöjda med allt den turen

Hade en bra eftermiddag i vinturen. Vår guide var Constantino (den vackra med blå ögon .. hans ord inte mina .. haha) Han var mycket informativ och charmig. Vi gick först till en traditionell familjedrivet vingård - utmärkt rundtur i källare och vin var underbart. Smakade 5 olika viner med en tallrik med lokal ost och salami och deras olivolja. Vi flyttade till nästa vingård. Modernt och företagsmässigt .. catering för VIP: s ... bra vin och underbar ost och smaksatta olivoljor .. allt att köpa. Vinvärden var mycket vänlig. 1 timme tillbaka till Florens. Constantino pekar ut intressanta platser längs vägen. Bra resa Rekommenderar starkt!

Initierad guide som pratade mycket god engelska. Vi hade turen att bara vara två personer i gruppen så det blev i praktiken en privat guidad tur. Två timmar var tillräckligt för att hinna med de viktigaste konstverken, och ungefär vad man orkar ta in. Det kostar en slant med guide men värt varenda öre då man får en betydligt bättre förståelse för konstverken.

Francesco var supertrevlig och rolig och hjälpsam, riktigt bra guide och man märkte att han gillar sitt jobb! Vingårdarna var mysiga och goda viner! Tips om man blir åksjuk, ta tabletter innan för vägarna är väldigt kringelikrokiga!

Ett bra sätt att komma ifrån stadens myller och se den vackra naturen i Chianti. Bussen tar en genom ett slingrande landskap, vi hade en väldigt bra guide som berättade lite historia om området. Goda viner och glada miner