Florens
Kryssningar och båtturer

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Kryssningar och båtturer i Florens

Vad finns det för andra saker att göra än Kryssningar och båtturer som är värt att besöka i Florens?

Vilka Kryssningar och båtturer i Florens vidtar ytterligare säkerhetsåtgärder mot covid-19?

Alla saker att se i Florens

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Florens? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Florens

Samlat omdöme

5.0 / 5

baserat på 1 omdömen

Vi hade den mest fantastiska resan och rekommenderas starkt. Reseguiden Olivia var så kunnig och gjorde vår resa mycket angenäm och hon fick alla att känna sig speciella genom att chatta med oss alla på turnén. Ricardo bussföraren var en utmärkt förare och bussen var mycket ren och bekväm. Turnén i sig var så vacker Siena så historiskt fantastisk för ögat med fantastiska vyer. Lunchen var enastående och mer än tillräckligt med mat från pasta till kött och ostar med massor av vinprovning som hade fantastisk utsikt över det medeltida Manhattan känt som San gimignano uppe i en bergssluttning fantastisk! För att avsluta turnén tog vi oss till Pisa där monumenten var fantastiska att se och väl värda ett besök för att få lysande bilder. Återresan var mycket bekväm och dagen var lång 12 timmar men extremt bra valuta för pengarna. Bra jobbat med walkabout-turer, vi kommer att sprida ordet som en av de bästa turerna vi har gjort när vi reste Tracey och Trevor walker London England

Skulle 10/10 rekommendera denna dagstur. Det tog hela dagen, men det var väl värt det. Jag var mest exalterad över att prova vinet och åka till Pisa, och dessa delar av resan gjorde ingen besviken. Ändå fanns det mina minst favoritdelar. Vår guide var otrolig och insiktsfull, vi tog hela turer i Siena och San Gimignano (två vackra och spännande städer). Hela dagen var aktiv och äventyrlig, men kändes fortfarande avkopplande. Det var en fantastisk tid.

En bra organiserad resa med kunnig trevlig guide. Vi hann besöka alla fem byarna. Vi valde alternativet med vandring mellan två byar som blev en bra upplevelse trots ansträngande i +30C och många branta delar. Vi fick möjlighet till bad under dagen i två av byarna. Båtturen tillbaka till var fantastiskt fin. Det var inte mycket tid i varje enskild by men tillräckligt att få en känsla av platsen, ta foton och äta en glass eller ta ett snabbt bad.

Bra arrangerat med intressant information under bussfärden så att man var preparerad när man kom till sevärdheterna. Super bra guide Alessandro. Han hade koll på läget och var mycket kunnig. Resan gav en bra bild och lockade till att komma tillbaka. Att ta Pisa sist var mycket bra. Området kring katedralen och tornet var riktigt lugnt och väldigt få turistbuss turister.

Våra guider, Chris och Ado var utmärkta - de höll oss välinformerade, i takt, mycket personliga och kunniga och roliga. Sättet som turnén är upplagd på är utmärkt - buss dit, tåg, promenad, båt. Vi valde hike - skulle probs min nit göra det igen. Det var väldigt varmt och tog tid från att besöka orten.