Florens
Dagsturer till

Bokad mer än 700 gånger förra veckan

Dagsturer till
412 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Florens

Florens

De mest populära sevärdheterna i Florens

Att göra i Florens

Städer i Italien

Utforska Florens

Läs vår kompletta guide till Florens eller upptäck stadens bästa upplevelser .

Vad besökare tycker om Florens

Samlat omdöme

4.4
(8 310 recensioner)

Detta var en härlig resa till Toscanas Val D'Orcia-område. Vi besökte 2 vingårdar och smakade lite vin och ost och tog in några hisnande vyer. Cosimo, vår förare, var ett proffs. Vi blev förvånade över hur han navigerade på smala vägar i en stor buss. Phillipa, vår reseguide, var informativ och underhållande. Jag rekommenderar starkt denna turné.

Det var en underbar dag Bussen var fantastisk, med luftkonditionering. Chauffören och guiden Jacob berättade om ställena vi passerade, vi satt framför en vacker dal Den 2:a var det en resa tillbaka till det förflutna i en medeltida kantina. Jag skulle göra turnén igen, det var värt varenda euro som betalades! arrangör!

Platsen är otrolig, mycket välorganiserad och guiden förklarade allt för oss, alltid mycket uppmärksam och uppmärksam på oss, det var ett bakslag med tågen, men det var utom guidens kontroll. Till slut erbjöd han oss ett alternativ och allt var fantastiskt. Jag älskade det, platsen är vacker

Väldigt trevlig tur. Kanske ett litet stopp för mycket. Trevligt i sig men det gjorde att det blev lite stressigt på de övriga. Vinprovningen med lunch och gårdsförsäljning var toppen!

Ana var väldigt snäll under hela turnén, platserna vi besökte var underbara och hon gav oss tid att ta bilder och lära känna platsen, jag rekommenderar dem.