Florens
Dagsutflykter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Dagsutflykter i Florens

Vad finns det för andra saker att göra än Dagsutflykter som är värt att besöka i Florens?

Alla saker att se i Florens

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Florens? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Florens

Samlat omdöme

4.4 / 5

baserat på 8 310 omdömen

En bra organiserad resa med kunnig trevlig guide. Vi hann besöka alla fem byarna. Vi valde alternativet med vandring mellan två byar som blev en bra upplevelse trots ansträngande i +30C och många branta delar. Vi fick möjlighet till bad under dagen i två av byarna. Båtturen tillbaka till var fantastiskt fin. Det var inte mycket tid i varje enskild by men tillräckligt att få en känsla av platsen, ta foton och äta en glass eller ta ett snabbt bad.

Bra arrangerat med intressant information under bussfärden så att man var preparerad när man kom till sevärdheterna. Super bra guide Alessandro. Han hade koll på läget och var mycket kunnig. Resan gav en bra bild och lockade till att komma tillbaka. Att ta Pisa sist var mycket bra. Området kring katedralen och tornet var riktigt lugnt och väldigt få turistbuss turister.

Vi lyckades boka denna turné i sista minuten från Pisa. Reseledare Stephan (min turné var eftermiddagen den 17 maj) var fantastisk. Jag gillar hans sinne för humor och är absolut glad över att bli vägledd av honom. En turné jag starkt kommer att rekommendera och kommer tillbaka igen. Den här gången ska jag turnera i Florens!

Våra guider, Chris och Ado var utmärkta - de höll oss välinformerade, i takt, mycket personliga och kunniga och roliga. Sättet som turnén är upplagd på är utmärkt - buss dit, tåg, promenad, båt. Vi valde hike - skulle probs min nit göra det igen. Det var väldigt varmt och tog tid från att besöka orten.

Det var en så enkel, trevlig resa för vår grupp på 7. Vi hittade lätt bussarna och reseguiderna, var på en buss med AC i cirka 40 minuter till den första vingården som hade fantastiska viner och snacks och sedan var den andra vacker som väl. Du har också möjlighet att köpa deras produkter.