Florens
Arkitektur

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Florens

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Florens? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Florens

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 12 069 omdömen

COVID -sammanhanget har, tror jag, spelat mycket i uppskattningen av denna omgång. Vi satt i en minibuss, 5 personer. Anlände till Pisa runt 9 am, platsen var gles med bara några få personer. Vi gick upp till tornet med 10 personer. Det var bara runt 10:30 / 11:00 som platsen såg fler människor komma men utan jämförelse med vad det skulle ha varit utan COVID. Resten av turen var lika trevlig tack vare Francesco, vår guide och förare. Dagen är välanvänd, det är den perfekta typen av turné när du bara har 4 eller 5 dagar i regionen. Lunch och vinprovning är perfekt, inga klagomål om det. Att besöka Florens och dess region med så få turister är minst sagt anmärkningsvärt!

Turen är mycket komplett, det är det bästa alternativet att se dessa platser på bara en dag. Guiden, Carmen, var mycket vänlig och förklarade allt för oss underbart samt rekommenderade många saker. Det var en intensiv dag men full av goda tider på att besöka spektakulära platser.

Vale la pena lo repetiria. Utmärkt. Lo unico que recomendaria es que aunque sea tiempo frío dentro del bus hacia mucha calor en ocaciones se solicitó que lo encendieran pero no fué así. Lo demas muy Bueno.

Jättetrevlig tur som var väl värt sina 150 euro för två personer! :-) det enda negativa var gångavstånden från bussen till sevärdheterna.

Giovanni var duktig och kunnig och tog oss runt på ett utmärkt sätt. Mycket bra sätt att se staden