Florens
Arkitektur

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vanliga frågor om Arkitektur i Florens

Vad finns det för andra saker att göra än Arkitektur som är värt att besöka i Florens?

Alla saker att se i Florens

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Florens? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Florens

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 12 069 omdömen

Definitivt en fantastisk upplevelse som jag skulle rekommendera till andra resenärer till Florens för första gången. Min fru älskar kajakpaddling och båtutflykter, så jag tänkte att det skulle vara en bra idé att få denna upplevelse att gå längs Arno. Det är olik någon upplevelse att gå på gatorna, eftersom du får se staden från ett helt annat perspektiv. Vår guide var mycket trevlig och talade på perfekt engelska. Hon tog med sig 2 flaskor vin att dela mellan de 8 eller så passagerarna, så det var en bra liten touch också. Hon berättade om de olika byggnaderna samt historien och berättelserna bakom många av dem. Vår tur började klockan 18, så det var fantastiskt att starta i ljuset och avsluta under solnedgången. Det är inte en lång resa (1 timme), vilket var perfekt för oss, eftersom vi hade många saker att se och middagsreservationer. Sammantaget rekommenderar jag starkt denna upplevelse.

Välorganiserad turné med gott om tid vid varje stopp

Välorganiserad rundtur med gott om tid vid varje stopp. Vår guide höll ihop vår grupp och förklarade varje stopp och vad vi kan förvänta oss när vi kom. Det fanns gott om tid på varje destination och vi kände oss inte alls förhastade. Tränaren var ren och bekväm. Jag rekommenderar starkt denna turné.

fantastiskt fin upplevelse att cykla genom Florens med guidning!

Superbra guidad cykeltur! Vår guide, Federica, var fantastiskt kunnig kring Florens historia och det var skönt att sätta sig på cykeln och trampa lite mellan kyrkor, torg och byggnader.

Giovanni var duktig och kunnig och tog oss runt på ett utmärkt sätt. Mycket bra sätt att se staden

mycket prisvärd utflykt med duktiga och kunniga guiden Rosa.