Florens
Aktiviteter

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Florens

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Florens? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Florens

Vi hade ett fantastiskt reseguidsnamn Mano, som beskrev och förklarade all historia för alla tre öarna vi utforskar. Han tog ytterligare tid att svara på alla frågor vi hade. Det var ett nöje att ha någon som Mano att visa oss runt och även rekommenderat oss lite vin vi köpte. Han var mycket väluppfostrad och mycket artig. Vi kommer definitivt att rekommendera denna reseguide för andra turister att använda och utforska. Tack så mycket. Bra tid och pengar. PS vi kommer från USA, från Albuquerque, New-Mexico.

Chris var fantastisk! Han var entusiastisk, organiserad och gav oss individanpassade rekommendationer så att vi kunde få den bästa resan för vår familj. Det var helt underbart och hans rekommendationer var underbara! Det var en av de bästa dagarna i mitt liv och jag är så tacksam för upplevelsen. Jag rekommenderar verkligen!!!!

Mycket intressant resa ledd av professionella guider med levande känslor och vyer. Tiden i varje by är ganska kort, särskilt den efter vandringen. Så få den att räknas. Men totalt sett var det en underbar dag som avslutades med en trevlig båttur. PS Hoppa inte över vandringen - det kommer att bli utmanande, men det är värt det.

Sammantaget var det en underbar dag som jag inte kommer att glömma när som helst snart. Under utflykten kunde du lära dig mycket om historien och kulturen. Det var väldigt informativt utan att ens tråkigt. Vår guide var mycket väl förberedd, hjälpsam och mycket vänlig. Jag kan bara rekommendera denna turné till alla.

Giovanni var duktig och kunnig och tog oss runt på ett utmärkt sätt. Mycket bra sätt att se staden