Upplevelser i
Florens

Toskanas hjärta är fyllt av renässansens inflytande som präglar stadens överflöd av arkitektoniska och konstnärliga underverk.

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Florens

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Florens? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Florens

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 58 217 omdömen

En bra organiserad resa med kunnig trevlig guide. Vi hann besöka alla fem byarna. Vi valde alternativet med vandring mellan två byar som blev en bra upplevelse trots ansträngande i +30C och många branta delar. Vi fick möjlighet till bad under dagen i två av byarna. Båtturen tillbaka till var fantastiskt fin. Det var inte mycket tid i varje enskild by men tillräckligt att få en känsla av platsen, ta foton och äta en glass eller ta ett snabbt bad.

Våra guider, Chris och Ado var utmärkta - de höll oss välinformerade, i takt, mycket personliga och kunniga och roliga. Sättet som turnén är upplagd på är utmärkt - buss dit, tåg, promenad, båt. Vi valde hike - skulle probs min nit göra det igen. Det var väldigt varmt och tog tid från att besöka orten.

Det var en så enkel, trevlig resa för vår grupp på 7. Vi hittade lätt bussarna och reseguiderna, var på en buss med AC i cirka 40 minuter till den första vingården som hade fantastiska viner och snacks och sedan var den andra vacker som väl. Du har också möjlighet att köpa deras produkter.

Tycket det var smidigt och enkelt att boka inträde och sparade på så sett tid.

Bästa Italien upplevelsen!! Vår guide Mattia var fantastisk!