Saker att göra Florens

Toskanas hjärta är fyllt av renässansens inflytande som präglar stadens överflöd av arkitektoniska och konstnärliga underverk.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Florens

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Florens?

Vilka är de bästa dagsturerna från Florens?

De bästa dagsturerna från Florens:

Pisa

Florens: Fler aktiviteter och sevärdheter

Florens: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Florens

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 58 217 omdömen

Vackert palats och trädgårdar! Väl värt ett besök. Synd att vissa områden var stängda för närvarande men vi blev medvetna om detta innan vi köpte biljett och det fanns fortfarande så mycket vackra konstverk att se i Palatine Gallery. De reserverade entrébiljetterna räddade oss lite tid att köa, även om den normala kön inte alls var så lång. De var också väldigt snälla och lät oss komma in, även om vi kom sent på grund av att vår morgontur körde över.

Hade en bra stund! Förlorade vår pappersbiljett mellan palatset och trädgårdarna, men de anställda arbetade med oss och var så vänliga att hjälpa oss. Allt var underbart och vi älskade att se alla olika landskap. Jag rekommenderar definitivt att gå till palatset först, få all din människoskapade överflöd och sedan spendera tid på att vandra och gå vilse i trädgården för att få lite mer natur.

Vinprovningen var fantastisk! Två fina vingårdar med underbar vy! Inga problem med specialkost. Vi fick glutenfritt och vegetariskt. Generöst med vin (som alltid i Italien). Till och med påfyllning om man tyckte vinet var gott. Andra vingården fick man en liten genomgång på hur man smakar av ett vin på bästa sätt. Allt som allt mycket prisvärd guidning!

Andrea är en fantastiskt bra guide. Väldigt kunnig och stressade inte. Talar tydlig och bra engelska så man förstår. Vi fick även en extra tir på ca en halvtimme som vi uppskattade mycket.

Väldigt trevlig tur, båda vingårdarna hade trevliga guider och det var god mat. Vinprovningen var lärorik och välsmakande viner.