Saker att göra i
Flic en Flac

Våra mest rekommenderade saker att göra i Flic en Flac

Mauritius: Ile Aux Cerfs katamaranutflykt med lunch och transfer

Mauritius: Ile Aux Cerfs katamaranutflykt med lunch och transfer

Din äventyrliga katamaranresa till Ile Aux Cerf börjar med att vi hämtar dig på ditt hotell någonstans på Mauritius. Du kommer att mötas och hälsas av vår certifierade guide och efter att ha stigit ombord på ditt bekväma fordon, beger du dig iväg till Trou D'eau Douce. När du anländer till Trou D'eau Douce kl. 09.15 går du ombord på din katamaran för att njuta av denna minnesvärda katamarankryssning från Trou D'eau Douce till Ile Aux Cerfs. Katamarankryssningen startar kl. 09.30 med avgång från Trou D'eau Douce på Mauritius östkust. Besättningsmedlemmarna ser till att du får en trevlig tid och berättar gärna om lokala berättelser, skämt och spelar lokal mauritisk musik som lyfter humöret hos alla ombord. Ni börjar resan med ett besök vid vattenfallet vid Grand River South East innan ni sätter segel mot ön Ile Aux Cerfs. När ni sedan kommer fram till Grand River åker ni med motorbåt för att besöka vattenfallen som finns cirka 500 meter uppströms. Om du har tur kan du se de nyfikna aporna hoppa mellan de stora gamla träden på flodstranden. Titta på de mauritiska fruktfladdermössen som vilar i de högsta träden när du närmar dig vattenfallet. Efter besöket vid vattenfallet åker ni tillbaka till katamaranen. Katamaranen kommer sedan att segla i lagunens kristallklara vatten tills den stannar för en snorkling- och simpavbrott, där hisnande korallrev och tropiska fiskar är i fokus. Efter snorklandet kommer du att njuta av en utsökt grilllunch på stranden eller på katamaranen. Vi serverar en 3-rätters meny ombord. Du kommer också att få ett urval av lokala drycker, inklusive läsk, juice, vatten, öl, vin och lokal rom. Därefter åker ni till ön Ile aux Cerfs som är en vacker ö nära Mauritius östkust. Den här fantastiska ön är den perfekta miljön för en avkopplande dag med soldyrkan. När du närmar dig ön med katamaranen kommer du att se de vajande palmerna och de rent vita stränderna inramade av det livliga turkosa vattnet. På Ile aux Cerf väntar en mängd olika uppfriskande aktiviteter som parasailing, tubing och undervattensvandring (valfritt). Efter att ha gjort dina aktiviteter kan du ta en promenad och absorbera den orörda naturmiljön, luta dig tillbaka och koppla av på de vita sandstränderna. På ön Ile aux Cerfs kommer du garanterat att få lite avkoppling och nöje på någon av de bildsköna stränderna eller njuta av ett dopp i det azurblå havet. Med sin lysande flora och fauna, obehindrade vind och sol och otaliga faciliteter som tillgodoser dina nycker är Ile Aux Cerfs den perfekta utflykten för alla som söker en ovanligt bekväm flykt. Efter besöket på Ile aux Cerfs kommer du att njuta av den vackra seglingen tillbaka till Trou D'Eau Douce. Ni förväntas anlända tillbaka till Trou D'Eau Douce vid 16:00. Därefter kommer vår chaufför att köra er tillbaka till ert hotell.

Tamarin: Simma och snorkla med delfiner, lunch Benitiers Island

Tamarin: Simma och snorkla med delfiner, lunch Benitiers Island

Börja på en heldagstur från Tamarin Bay och färdas med motorbåt när du letar efter delfiner i deras naturliga livsmiljö. Stanna för lunch, gå snorkling och njut av en heldag Gå till mötesplatsen och checka in för ditt heldags utomhusäventyr. Hoppa sedan ombord på en motorbåt och sätt ut till sjöss. Njut av underbar utsikt över det azurblå havsvattnet när du tar dig till Île aux Benitiers, där du kommer att stanna för att njuta av en BBQ picknick lunch. När du reser, håll ett öga på delfinerna som är infödda i dessa vatten och dra nytta av snorkelutrustningen ombord för att upptäcka undervattensvärlden.

Mauritius: Privat sydtur med upphämtning

Mauritius: Privat sydtur med upphämtning

Utforska Mauritius sydkust och västra inland på en privat dagstur med upphämtning från hela ön. Bli imponerad av den vulkaniska kratern trou aux cerfs, beundra den imponerande skönheten Grand Bassin Hindu Temple, se fantastiska bergslandskap, lyssna på kaskaderande vattenfall och den rika flora och fauna som gör denna ö till ett tropiskt paradis. Ditt äventyr börjar på ditt hotell där du kommer att hämtas och sedan tas till staden Curepipe och Floreal, båda kända för sin koloniala franska arkitektur. Efteråt kör du till toppen av Trou aux Cerfs-kratern för att se en utdöd vulkan som nu är bevuxen med naturen som har återvunnit den en gång utdöda vulkanen. Fördjupa dig i skönheten i inhemska växtarter, höga gröna tallar och bli fängslad av panoramautsikten 360-graders utsikt över staden Curepipe och de majestätiska bergskedjorna. . Gå sedan till Lord Shiva, Grand Bassin Hindu Temple som är omgiven av kratersjön Ganga Talao. Här har du chansen att lära dig om hinduisk kultur och traditioner och hur de kvarstår i det moderna Mauritius-samhället. Från templet kör sedan till Black River Gorges National Park och Alexandra Waterfall för att beundra de hisnande panoramabilderna över öns södra landskap och berg. För att avsluta ditt äventyr med ett sista stopp vid La Valley des Couleurs i Chamouny, där det 23 färgade jordundret väntar, kompletterat med en rad lokala aktiviteter. Din resa avslutas med en naturskön bilresa tillbaka till ditt hotell och lämnar dig med omhuldade minnen från en förtrollande dag i Mauritius.

Mauritius: Privat heldagstur till södra Mauritius

Mauritius: Privat heldagstur till södra Mauritius

Starta din privata heldagsutflykt med en upphämtning från valfri plats på Mauritius. Låt din guide veta vilka sevärdheter du vill se och hur mycket tid du vill spendera där. Utforska de lummiga omgivningarna kring den vilande vulkanen Trou aux Cerfs, som ligger i bergen i Curepipe. Njut av den lummiga grönskan och 360-graders panoramautsikt över de omgivande städerna. Ta en biltur till Grand Bassin, även kallad Ganga Talao. Denna kratersjö har höga träd, ett rikt djurliv och många statyer och heliga tempel där man dagligen utför gudstjänstceremonier. Besök Black River Gorges National Park, som täcker ungefär två procent av öns yta. Vandra längs de fridfulla vandringslederna och besök Alexandra Falls, som ligger uppe på toppen av en slingrande naturskön väg. Få en känsla för den mauritiska kulturen och dess förhållande till öns naturliga skönhet i byn Chamarel. Utforska byn, simma vid det närliggande vattenfallet eller bevittna romtillverkningsprocessen vid det närliggande Chamarel Rhumerie. Besök Chamarel Seven Coloured Earth Geopark, en 650 miljoner år gammal geologisk raritet som visar upp sin mångfärgade sand i strålande kontrast under soliga himmel. Fundera över de urgamla mysterier som måste ha ägt rum under jordytan för att skapa en sådan unik syn. Efter en dag med upptäcktsfärder och sightseeing åker ni tillbaka till ert hotell eller en annan plats på Mauritius.

Mauritius: Flygplats- och hotelltransfer

Mauritius: Flygplats- och hotelltransfer

Denna tjänst består av upphämtning och avlämning av en kund från hotell till flygplats eller från flygplats till hotell. Vid ankomst ska kunden tillhandahålla alla detaljer om passagerarna, flyginformation, antal bagage, kunder / passagerares namn, kontaktnummer för minst 1 resenär (WhatsApp) och viktigast av allt din avlämningsplats / hotellets namn. Vid avresa bör samma sak tillhandahållas av passagerarna inklusive bostad / hotellrumsnummer. För en avgång ska upphämtning ske minst 4 timmar före flygets start. För en ankomst bör kunden se till att rätt information tillhandahålls. Vid ombokning eller avbokning av flyg bör resenärer se till att kommunicera eventuella ändringar så snart som möjligt för att undvika missförstånd. En flygtransfer varar minst 75 minuter. inom denna tid kommer klienten att nå sin destination från vilken del av ön som helst.

Från Trou d'Eau Douce: Ile aux Cerfs Speedboat-tur med lunch

Från Trou d'Eau Douce: Ile aux Cerfs Speedboat-tur med lunch

Resan i motorbåt från Trou d'eau Douce, "Four A Chaux" till vattenfallet , Grand River South East som är den längsta floden i Mauritius som slutar sitt lopp i ett vattenfall. Magnifik utsikt över havet samt mycket gröna berg på båda sidor av floden som leder till vattenfallet. Sedan släpper vi av dig på öns strand; Simma och njut i din egen takt innan du kopplar av på den härliga sandstranden på Ile aux Cerfs. Senare kommer motorbåten igen för att överföra dig till ön i närheten som heter Ilot Mangenie där bbq-lunch serveras. Om tid finns kommer båten att släppa av dig igen på Ile aux Cerfs eller om du föredrar att koppla av efter lunch, då kommer motorbåten att köra dig tillbaka till Trou d'eau Douce. Massor av känslor. Massor av akvamarina vibbar. Uppskatta havsvattnets olika färger, njut av utsikten, lunchen och resan.

Chamarel 7 färger och vattenfall - exklusiv tur i sydväst

Chamarel 7 färger och vattenfall - exklusiv tur i sydväst

Resan börjar med upphämtning på ditt hotell / Airbnb var som helst i Mauritius. 1. Besök Trou aux Cerf-kratern. (Den vilande vulkanen i Mauritius där den frodiga vegetationen och tropiska växterna kommer att ta andan ur dig.) 2. Besök Mare aux Vacoas (den största reservoaren i Mauritius) 3. Fortsätt till Grand Bassin (det hinduiska templet och den heliga sjön) 4. Få se vilda apor i deras naturliga livsmiljö. 5. Utforska 7 Colored Earth Geopark och Chamaral vattenfall, 5. Besök ytterligare 2 vattenfall (Alexandra falls & Black River Gorge) 6. Möjlighet att äta lunch på Le chamarel Restaurant 7. Besök romdestilleriet i Chamarel (upplev tillverkningen av traditionell mauritisk rom) 8. Upplev Curious Corner (valfritt besök) 9. Besök utsiktsplatsen Gorge (få panoramautsikt över landsbygdslandskapet i Black River-distriktet och topparna på Le Morne Brabant-berget) 10. Efter dagsutflykten kör vi tillbaka till ditt hotell eller Airbnb.

Wild South West Private Tour med upphämtning

Wild South West Private Tour med upphämtning

Du kommer att bege dig till Trou Aux Cerfs, som är en krater omgiven av ett stort område med frodig skog bestående av inhemska växtarter och några gigantiska gröna tallar. Definitivt är en av de viktigaste höjdpunkterna 360-gradersutsikten över staden Curepipe och bergskedjan. Fortsätt till en lokal verkstad för modellering av flottan, som är känd för att designa historiska, handgjorda fartygsmodeller. Bläddra i museets samling, titta på när en hantverkare snickrar ett nytt projekt eller köp din egen souvenir för att få ett originellt reseminne. Efteråt kan du bege dig till Mare Aux Vacoas reservoar som har äran att vara den största reservoaren på ön och som samtidigt är ett ganska populärt stopp för turister som besöker södra delen av ön. Härifrån reser du till Grand Bassin, en helig sjö som ligger inbäddad runt en vulkankrater, förskönad med ett hinduiskt tempel där en berömd staty av Shiva står. Sedan är det dags att besöka Black River för en oförglömlig panoramautsikt, där du också kan få en glimt av Black River Gorge. Körningen fortsätter till Chamarel Village för att beundra det 90 meter höga Chamarel-vattenfallet och den märkliga 7-färgade jorden, ett naturfenomen som orsakas när basaltisk lava omvandlar lermineralen till livfulla nyanser av rött, brunt, violett, grönt, blått, lila och gult.

Mauritius: Naturskön helikopterflygning med transfer till hotellet

Mauritius: Naturskön helikopterflygning med transfer till hotellet

Beundra några av de bästa platserna i Indiska oceanens pärla på en helikopterflygning över Mauritius, med hotelltransfer inkluderad. Efter att ha lyft från basen i Triolet flyger du över den livliga huvudstaden Port Louis, som är hem för administrativa byggnader och den enda hamnen för internationell handel. Därefter beger du dig till Tamarin, där du kan få en skymt av delfiner om du har tur. Längre bort väntar ön Bénitiers med sin ovanliga geografi. När helikoptern rör sig mot sydvästra delen av ön kan du se det majestätiska berget Le Morne. Bevittna den optiska illusionen från vattenfallen under vattnet, följt av ett kalejdoskop av färger när du flyger över Chamarel och dess stupande raviner och frodiga gröna skogar som är hem för sju till synes oändliga vattenfall, som erbjuder hisnande vyer från himlen. Passera bergen Pouce och Pieter Both, som uppskattas av vandrare och naturälskare, och avsluta din flygresa över Mauritius.

Chamarel: Privat guidad dagstur i sydvästra Mauritius

Chamarel: Privat guidad dagstur i sydvästra Mauritius

Utforska den surrealistiska skönheten och den livliga kulturen i sydvästra Mauritius, inklusive en vulkanisk krater, romdestilleri och hindutempel, medan din privata lokala guide beskriver öns fascinerande historia och ekonomiska utveckling. Börja din dag med att besöka toppen av den spektakulära Trou aux Cerfs-kratern, där du sedan kan njuta av hisnande utsikt över ön nedan, liksom det närliggande berget Rempart. Fortsätt vidare till en lokal marinmodelleringsverkstad, känd för att designa historiska, handgjorda fartygsmodeller. Bläddra i museets samling, se när en hantverkare snider ett nytt projekt eller köp din egen souvenir för en original reseminne. Härifrån reser du till teplantagen där du kan se arbetarna plocka bladen Härifrån, Grand Bassin, en helig sjö som ligger runt en vulkankrater, utsmyckad med ett hinduiskt tempel där en berömd staty av Shiva bor. Då är det dags att besöka Black River för en oförglömlig panoramautsikt, där du också kan få en glimt av Black River Gorge. Ta en paus på La Rhumerie de Chamarel och lär dig om den lokala processen för destillering och kurering av mauritisk rom - och smaka på slutprodukten. Avsluta din dag genom att besöka de pittoreska Chamarel-vattenfallen och den surrealistiska geologiska formationen Seven Colored Earth, känd för sin mångfärgade vulkaniska sten.

Alla aktiviteter

40 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Flic en Flac

Vilka toppattraktioner bör jag inte missa i Flic en Flac?

Toppattraktionerna du inte bör missa i Flic en Flac:

Sevärdheterna i Flic en Flac du inte bör missa

Vilka är de bästa dagsturerna från Flic en Flac?

De bästa dagsturerna från Flic en Flac:

Se alla dagsturer från Flic en Flac på GetYourGuide

De mest populära sevärdheterna i Flic en Flac

Att göra i Flic en Flac

Städer i Mauritius

Flic en Flac: Fler aktiviteter och sevärdheter

Flic en Flac: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Flic en Flac

Samlat omdöme

5
(25 recensioner)