Fleet Street

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Fleet Street

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 3 466 omdömen

Den här aktiviteten var den bästa under vår vistelse i London!

Freddy var en kunnig och trevlig guide och de övriga åtta som följde med på pubrundan var också trevliga. Två var från Texas, två från Michigan, två från Liverpool och två från Manchester. Freddy berättade många intressanta och roliga saker men kanske inte så mycket om Dickens och Shakespear som jag hade förväntat mig. Kanske jag missade det då jag samtalade med de övriga i sällskapet. Vi avslutade kvällen med att äta middag tillsammans på en Indisk restaurang som Freddy rekommenderade.

Demonastrationer två dagar av tre störde turerna en hel del

Mycket bra sätt att se London. Svårt med planeringen när demonstrationer två dagar av tre gjorde att bussarna inte kunde köra runt området kring Big Ben. Vi fick två kartor och de innehöll inte samma hållplatser.

Vår första guide var väldigt rolig och intressent. De andra var bra men inte lika roliga, inlevelsefulla. Bra utsikt från andra våningen på bussen. Bussarna kom ofta så man behövde inte vänta länge.

Turen och guiden var suveräna. Vi fick besöka ställen som vi annars ej hade besökt och vi fick ta del av mycket historiska berättelser, mycket uppskattat!

Vi hade en rolig och mycket intressant pubrunda!

Vi fick se 4 olika pubar som var väldigt olika. Mycket fakta om London mellan pubarna. Ett stort plus för vår härlige guide Rob!