Lägg till datum

Fjärilshuset

Fjärilshuset: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Prag: Fjärilshuset Papilonia - ett exotiskt ekosystem i stan

1. Prag: Fjärilshuset Papilonia - ett exotiskt ekosystem i stan

Fjärilshuset Papilonia är ett specialbyggt, offentligt tillgängligt ekosystem som simulerar naturliga förutsättningar för ett hälsosamt och aktivt liv för exotiska fjärilar. Se hundratals levande fjärilar från regnskogsområden i Sydamerika, Mexiko, Thailand, Filippinerna, Afrika söder om Sahara och andra regioner. Det finns inga hinder mellan besökare och utställningar. Exotiska fjärilar har ingen inbyggd rädsla för människor och de kommer sannolikt att interagera med dig när du promenerar genom de olika utställningarna. Se dessa vackra varelser på nära håll och utnyttja många utmärkta fotomöjligheter. Fjärilshuset Papilonia i Prag är ett unikt koncept jämfört med världens övriga fjärilshus eftersom det byggts med konstgjord belysning och drivs helt oberoende av klimat eller väderförhållanden. Tack vare detta har fjärilarna inom utställningen konstanta och ideala levnadsvillkor.

Tillgängliga aktiviteter

1 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Fjärilshuset: Fler aktiviteter och sevärdheter

Fjärilshuset: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Fjärilshuset

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 142 omdömen

Vi älskade fjärilshuset. Det är på första våningen i Hamleys (leksaksaffär). Det är inte för stort, men värt ett besök. Fjärilarna flyger runt dig och med tur (som vi gjorde) kommer de VÄLDIGT nära (hade en på näsan och armen som inte ville gå). Huset är väldigt snyggt upplagt. Många fjärilar kläcks på plats. Men se upp: ibland sitter de på golvet. Man måste verkligen ha ögon överallt. Har du tid ska du bara sätta dig på bänkarna och vänta på att en fjäril ska komma till dig. Priset är värt ett besök

Det var en vacker upplevelse. Det är inget stort och om du verkligen bara gör slingan en gång bör det bara ta cirka 5-10 minuter. Men om du tar bilder och interagerar med fjärilarna, ha tålamod...de kommer fram till dig och sätter dig på dig ibland också! Oavsett om det är på benet, axeln, ryggen eller fingret.. Det är nödvändigt att vara extra försiktig när man springer eftersom fjärilarna också sitter på marken och att trampa på dem är inte trevligt!