Fjärilshuset

1 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Fjärilshuset

Fjärilshuset: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Prag: Fjärilshuset Papilonia - ett exotiskt ekosystem i stan

Prag: Fjärilshuset Papilonia - ett exotiskt ekosystem i stan

Fjärilshuset Papilonia är ett specialbyggt, offentligt tillgängligt ekosystem som simulerar naturliga förutsättningar för ett hälsosamt och aktivt liv för exotiska fjärilar. Se hundratals levande fjärilar från regnskogsområden i Sydamerika, Mexiko, Thailand, Filippinerna, Afrika söder om Sahara och andra regioner. Det finns inga hinder mellan besökare och utställningar. Exotiska fjärilar har ingen inbyggd rädsla för människor och de kommer sannolikt att interagera med dig när du promenerar genom de olika utställningarna. Se dessa vackra varelser på nära håll och utnyttja många utmärkta fotomöjligheter. Fjärilshuset Papilonia i Prag är ett unikt koncept jämfört med världens övriga fjärilshus eftersom det byggts med konstgjord belysning och drivs helt oberoende av klimat eller väderförhållanden. Tack vare detta har fjärilarna inom utställningen konstanta och ideala levnadsvillkor.

De mest populära sevärdheterna i Prag

Att göra i Fjärilshuset

Städer i Tjeckien

Fjärilshuset: Fler aktiviteter och sevärdheter

Fjärilshuset: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Fjärilshuset

Samlat omdöme

4.3
(142 recensioner)

Det var en trevlig upplevelse, mycket lärorikt för barnen eftersom det ses från kokongen, när de föds och är vuxna. Det finns många typer och färger, de kan landa på dig och du kan begrunda dem i långa minuter. Platsen är lämplig med temperatur och klimat för dem, det finns många växter där de sitter och en vattenkälla. Rekommenderas helt, den har den extra som man sedan går ner till första våningen och där finns den stora leksaksaffären där man underhåller sig länge till. Jag skulle definitivt återvända

Det var en vacker upplevelse. Det är inget stort och om du verkligen bara gör slingan en gång bör det bara ta cirka 5-10 minuter. Men om du tar bilder och interagerar med fjärilarna, ha tålamod...de kommer fram till dig och sätter dig på dig ibland också! Oavsett om det är på benet, axeln, ryggen eller fingret.. Det är nödvändigt att vara extra försiktig när man springer eftersom fjärilarna också sitter på marken och att trampa på dem är inte trevligt!

Jag kan inte ge en fullständig ärlig recension för detta, eftersom min fru inte kunde hantera att stanna där! De få minuterna vi var där var fjärilarna enorma! Väldigt vackert, landar på människor runt omkring oss och du kan komma nära nog för några fantastiska bilder. Skulle ha varit bra att stanna längre, priset är bra för en aktivitet utan tidsbegränsning.

Rekommenderas absolut! Det är ett fantastiskt ställe att besöka, jag trodde att det skulle bli lite större men ändå gillade jag det väldigt mycket. Miljön är verkligen vacker och en stor blå härlig fjäril landade på min arm sedan jag klev in. Om du går med barn, försök gärna förklara dem att de inte ska röra fjärilarna.

En magisk plats där du kan se fjärilar på nära håll. De finns bokstavligen överallt och sitter villigt på människor, så du kan ta ett unikt foto som souvenir.