Fjärilshuset

  • Entrébiljetter
1 upplevelser hittades
Sortera efter:

Fjärilshuset: Fler aktiviteter och sevärdheter

Fjärilshuset: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Fjärilshuset

Samlat omdöme

4.2 / 5

baserat på 79 omdömen

Vi älskade fjärilshuset. Det är på första våningen i Hamleys (leksaksaffär). Det är inte för stort, men värt ett besök. Fjärilarna flyger runt dig och med tur (som vi gjorde) kommer de VÄLDIGT nära (hade en på näsan och armen som inte ville gå). Huset är väldigt snyggt upplagt. Många fjärilar kläcks på plats. Men se upp: ibland sitter de på golvet. Man måste verkligen ha ögon överallt. Har du tid ska du bara sätta dig på bänkarna och vänta på att en fjäril ska komma till dig. Priset är värt ett besök

Det var en vacker upplevelse. Det är inget stort och om du verkligen bara gör slingan en gång bör det bara ta cirka 5-10 minuter. Men om du tar bilder och interagerar med fjärilarna, ha tålamod...de kommer fram till dig och sätter dig på dig ibland också! Oavsett om det är på benet, axeln, ryggen eller fingret.. Det är nödvändigt att vara extra försiktig när man springer eftersom fjärilarna också sitter på marken och att trampa på dem är inte trevligt!

Fjärilshuset ligger på källarvåningen i leksaksbutiken "Hamleys", en miljö som simulerar en tropisk skog med vegetation och ett varmt fuktigt klimat. Det finns olika typer av fjärilar och "inkubatorn" är också synlig där det finns kokonger och nyfödda fjärilar. Det finns också en terminal där du kan läsa egenskaperna hos dessa insekter på olika språk.

Att hitta fjärilshuset var lite svårare eftersom det ligger i källaren i en leksaksaffär. Personalen var riktigt vänlig och det fanns många olika fjärilar att se. Två har landat på mig. Men det är lite mindre än jag trodde.

Att se mycket vackra fjärilar och ta dem i handen. Mycket varmt och fuktigt inuti. Det finns skåp för jackorna.