Fisher Island

Fisher Island

Fisher Island: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Miami: Skyline Cruise Millionaire's Homes & Venetian Islands

1. Miami: Skyline Cruise Millionaire's Homes & Venetian Islands

Koppla av på en fullt berättad sightseeingkryssning genom Biscayne Bay i Miami. Koppla av på det skuggiga övre däcket medan du ser det bästa av Miami på det sätt som människor från Miami älskar att se det - från vattnet. Gå ombord på båten vid Bayside Marketplace i hjärtat av Downtown Miami eller välj alternativet med upphämtning på hotellet för att njuta av en bekväm resa till fartyget. Koppla av under det skuggade däcket ombord på båten. Från Downtown kryssar du genom öarna i Biscayne Bay. Hibiscus Island, Palm Island, Star Island, Sunset Island och de berömda Venetian Islands är alla hem för många kändisar och deras lyxiga herrgårdar. Håll utkik efter Gloria Estefan, P. Diddy, Shaquille O'Neal, Enrique Iglesias, Phil Collins, Jennifer Lopez & Alex Rodriguez, Shakira, Ricky Martin, Matt Damon, Al Capone och många fler. Din erfarna tvåspråkiga guide kommer att peka ut alla de berömda hemmen och landmärkena. Därefter kryssar du förbi livliga South Beach, exklusiva Fisher Island och den livliga hamnen i Miami innan du åker tillbaka mot Downtown Miami. Downtown Miami har en av de mest spännande skylines som ständigt uppdateras och har många ikoniska byggnader. Se de lyxiga lägenheterna och hotellen i Brickell och Brickell Key och gå in i mynningen av Miami River. innan du går tillbaka till Bayside Marketplace för att avsluta din kryssning. Välj att lägga till mer äventyr till din dag med kombinationsalternativet med dubbeldäckad buss, där du kan hoppa på och hoppa av som du vill när du möter Miami från land med stopp vid South Beach, Bayside Marketplace, Little Havana och Wynwood Walls. Du kan också lägga till en 4-timmars Everglades Airboat Tour som inkluderar returtransport från South Beach till Sawgrass Recreational Park för en 30-minuters guidad Airboat Tour, en levande utställning av räddade reptiler och däggdjur, och upplevelsen "Meet a Baby Alligator".

Miami: Kvällskryssning på Biscayne Bay

2. Miami: Kvällskryssning på Biscayne Bay

Njut av Miamis vatten och stadens ljus från Biscayne Bay ombord på en kryssningsbåt. Se hur staden vaknar till liv på kvällen när solen går ner och stadens ljus tänds. Tusentals lampor lyser upp de otroliga höghusen och stadens skyline runt bukten. Under turen kan du smutta på en valfri dryck som du kan köpa i baren ombord. Ta del av sevärdheter som Millionaire's Row, Bayside och South Beach. Avsluta din kryssning med en månskådningsaktivitet och beundra månens reflektion på vattnet nedanför dig. Välj att lägga till mer äventyr till din dag med kombinationsalternativet med dubbeldäckad buss, där du kan hoppa på och hoppa av som du vill när du möter Miami från land med stopp vid South Beach, Bayside Marketplace, Little Havana och Wynwood Walls. Du kan också lägga till en 4-timmars Everglades Airboat Tour som inkluderar returtransport från South Beach till Sawgrass Recreational Park för en 30-minuters guidad Airboat Tour, en levande utställning av räddade reptiler och däggdjur, och upplevelsen "Meet a Baby Alligator".

Miami: Hop-on Hop-off sightseeingtur med öppen buss

3. Miami: Hop-on Hop-off sightseeingtur med öppen buss

Upplev magin i Miami med denna hop-on hop-off busstur. Luta dig tillbaka och koppla av ombord på en öppen dubbeldäckad sightseeingbuss medan du njuter av sevärdheterna och ljuden i en av USA:s mest livfulla städer. Njut av underhållande och informativa ljudkommentarer som guidar dig genom Miamis rika historia och dagliga liv och lyfter fram alla måste-se-platser längs vägen. Med flexibiliteten att hoppa av och utforska på din fritid, ta chansen att upptäcka Miamis ikoniska stränder, kubanska kultur och livliga livsstil. Få ut det mesta av din tid och njut av staden i din egen takt genom att bestämma när och var du vill hoppa av och utforska. Bussarna avgår var 30:e minut och du behöver aldrig vänta länge på att få fortsätta ditt äventyr. Fördjupa dig i Miamis unika atmosfär med möjlighet att utforska Design District med sin fantastiska Art Deco-stil och den vackra botaniska trädgården vid Soundscape Park med gratis allmän entré. Och när du är redo för en paus kan du njuta av de läckra restaurangerna runt Lincoln Road. Ge dig också ut på ett äventyr till den närbelägna Everglades National Park, där du kan se exotiska fåglar, ormar, fiskar och sköldpaddor i deras naturliga miljö. Och för en riktigt spännande upplevelse kan du ta en tur med en airboat längs gräsfloden. Bland de främsta sevärdheterna finns: - Bayside marknadsplats - Södra stranden - Soundscape Park - Design District - Wynwood Walls - Miamis centrum - Lilla Havanna

Miami: Biscayne Bay Celebrity Homes Sightseeing-kryssning

4. Miami: Biscayne Bay Celebrity Homes Sightseeing-kryssning

Åk till mötesplatsen och gå ombord på en bekväm yacht innan du ger dig ut på din sightseeingkryssning med kändishem. Navigera genom det vackra vattnet i Biscayne Bay och fascineras av panoramautsikten över Miamis skyline. Se den livliga hamnen i Miami, den avskilda Fisher Island och de solkyssta stränderna i Miami Beach. Ta sedan in utsikten när du seglar förbi de överdådiga herrgårdarna längs kusten, ett bevis på den överdådiga livsstilen för de rika och berömda. Välj att njuta av resan från den klimatkontrollerade komforten på yachtens huvudnivå eller gå till toppnivån för en luftig båttur utomhus. Lyssna på intressanta tvåspråkiga kommentarer under hela kryssningen och få insikter från din kunniga guide.

Miami: Sightseeing med motorbåt

5. Miami: Sightseeing med motorbåt

Kliv ombord på en kraftfull katamaran och ge dig iväg på en 45-minuter sightseeing längs med Miamis kust med en upplevelse som är som hämtad från "Miami Vice". Se vyerna av Miami och den spektakulära stadssiluetten från det bekväma och säkra sätet ombord på den lyxiga båten. Kryssa längs med Miamis kust och åk förbi kändisarnas dyra hus på Star Island, Fisher Island och Miami Beach. Uppskatta området Art Deco på South Beach från det unika perspektivet du får ombord på motorbåten på Atlanten. Ge dig ut på en båttur med den enda båten i Miami som åker ut på havet. Båten avgår varje dag, året runt, från Bayside Marketplace. Avgångar från kl. 11.00 till solnedgång: en gång i timmen på veckodagar och var 30:e minut på helger och lovdagar.

Miami: Solnedgångskryssning genom Biscayne Bay och South Beach

6. Miami: Solnedgångskryssning genom Biscayne Bay och South Beach

Ta en paus från det hektiska Miami och se solnedgången från vattnet. Kryssa runt Biscayne Bay och beundra den otroliga utsikten över Miamis och South Beachs skyline och miljonärshusen. Gå ombord på båten vid Bayside Marketplace i centrala Miami och koppla av på en bekväm tvåvåningsbåt med öppna fönster och ett skuggigt däck medan du lyssnar på livekommentarer från din tvåspråkiga guide. Under turen kan du smutta på valfri dryck som du kan köpa från den kompletta baren ombord. Beundra de rika och berömda hemmen när solen går ner på Star Island, Hibiscus Island, Palm Island, Sunset Island, Fisher Island och de berömda Venetian Islands. Håll utkik efter hem som tillhör Gloria Estefan, P. Diddy, Shaquille O'Neal, Enrique Iglesias, Phil Collins, Jennifer Lopez & Alex Rodriguez, Shakira, Ricky Martin, Matt Damon, Al Capone och många fler.

Miami: Rundtur med öppen buss, kryssning i Biscayne Bay & Everglades

7. Miami: Rundtur med öppen buss, kryssning i Biscayne Bay & Everglades

Gör dig redo att utforska den färgstarka och dynamiska staden Miami med vårt omfattande 3-delade resepaket. Detta paket är din biljett till att uppleva allt från det rikt varierade djurlivet i Florida Everglades till de stora herrgårdarna som ligger längs Miami Beachs stränder. Enkel rundtur i Miami med öppen buss Dyk in i hjärtat av Miami för en stadstur i solskenet på en öppen dubbeldäckare. Vi guidar dig runt stadens viktigaste landmärken, inklusive det livliga Wynwood-området, Little Havana, den ikoniska Miami Beach och det historiska Art Deco-distriktet. Under turen kommer du att se det bästa av staden med massor av insikter om lokala hotspots och Miamis måste-göra. Dessutom delar vi den fascinerande bakgrunden till Magic City, vilket ger dig unika insikter i dess historia och kultur. Kryssning i Biscayne Bay genom Millionaire's Row Koppla av med en sightseeingkryssning på det azurblå vattnet i Biscayne Bay. Från däck har du en fantastisk utsikt över Miamis hamn, Fisher Island och det passande namnet "Millionaire's Row". Det är här som kändisarna inom Hollywood, politik, sport och affärsliv har sina lyxbostäder. Att se dessa extravaganta egendomar från vattnet är en upplevelse i sig. Njut av den soldränkta utsikten från översta däck eller underifrån med en bar ombord. Upplevelse av Everglades Ta en spännande tur med luftbåt genom Everglades otämjda vildmark med en expertguide. Bevittna en mängd olika vilda djur i deras naturliga livsmiljö. Du kommer att se allt från alligatorer till exotiska fåglar. Sedan kan du njuta av en spännande djurlivsshow och få möjlighet att hålla en babyalligator. Det är en spännande upplevelse som kommer att lämna dig med oförglömliga minnen. Och oroa dig inte, vi tar hand om din transport till och från Everglades Holiday Park. Dra nytta av flexibel schemaläggning för att njuta av dessa upplevelser på separata dagar, enligt ditt eget schema. På så sätt kan du se till att du har gott om tid att absorbera skönheten och spänningen i varje del av turnén. Två avgångspunkter tillgängliga: Avgång från Miami Beach (Soundscape Park): 8:30, 9:00, 14:00 OCH 14:30. Avgång från Downtown Miami (Bayside Marketplace): 9:05, 9:35, 14:35 & 15:05

Miami: South Beach: Privat 30-minuters guidad flygtur med guide

8. Miami: South Beach: Privat 30-minuters guidad flygtur med guide

Njut av en magisk flygning över det glamorösa South Miami och se Miamis fantastiska skönhet från himlen. Du kommer att sväva över gyllene stränder och lyxiga herrgårdar på öar, innan du observerar skyskraporna i Downtown Miami från Biscayne Bay. Denna minnesvärda tur flyger dig över South Beachs strandlinje, Key Biscayne, Downtown Miami, Venetian, Star och Palm Islands och andra ikoniska platser.

Miami: Guidad kvällskryssning på Biscayne Bay

9. Miami: Guidad kvällskryssning på Biscayne Bay

Utforska den glittrande Biscayne Bay på en kvällskryssning, samtidigt som du får en inblick i livsstilen hos några av världens mest kända stjärnor. Kryssa genom Miamis hamn, den exklusiva Fisher Island och Miami Beachs stränder. Gå ombord på båten och beundra de höga skyskraporna i Miami Skyline från Biscayne Bay. Njut av livekommentarer från din guide ombord och intressanta fakta om staden och dess berömda invånare. Förundras över hemmen vid havet som tillhör internationellt kända stjärnor som Lionel Messi, Jennifer Lopez och David Beckham. Kryssa förbi lokala landmärken som Fisher Island, Port of Miami och Venetian Islands. Under kryssningen kan du också köpa drycker och snacks från baren ombord.

Miami: Den ursprungliga kryssningen i Millionaire's Row

10. Miami: Den ursprungliga kryssningen i Millionaire's Row

Den här 90-minuters båtturen som utgår från Bayside Marketplace Marina i centrala Miami är ett perfekt sätt att se Miamis kustnära höjdpunkter som du inte kan se på land. Eftersom Miami är en stad vid vattnet vetter många av dess finaste sevärdheter mot bukten snarare än mot gatan. Ta en avslappnad titt på några av södra Floridas vackraste sevärdheter medan en kunnig tvåspråkig guide berättar färgstarka historier om Miami. Du kommer att se vackra Brickell Key och exklusiva Fisher Island, kryssningsfartyg som lämnar hamnen, Miamis vackra stadssilhuett och lyxhem som tillhör de rika och berömda längs Millionaires Row. Njut av en kryssning på moderna båtar: Island Queen, Island Lady och Miami Lady, som erbjuder högsta möjliga komfort och stil. Varje fartyg har en luftkonditionerad lägre salong som omges av panoramafönster, samt ett övre däck där du kan ta in den friska havsbrisen och en markis som skyddar dig från direkt solljus och lätta skurar. Drycker och snacks finns att köpa ombord under kryssningen.

64 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Fisher Island

Fisher Island: Fler aktiviteter och sevärdheter

Fisher Island: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Fisher Island

Samlat omdöme

4.3
(4 152 recensioner)

Tjänsten busstur var utmärkt. Vid huvudhållplatsen finns en ansvarig som omvandlar den digitala QR-koden till pappersbiljetten som du sedan ska visa upp varje gång du kliver på vid de efterföljande hållplatserna. Hållplatserna ligger mitt på strategiska punkter, du kan kliva av utan bekymmer och besöka varje punkt, både i Miami City och Miami Beach. Väl ombord får du hörlurar för att kunna lyssna på guiden på valfritt språk. Om jag återvände skulle jag använda den här tjänsten igen eftersom den utmärkt ersätter användningen av Uber för resor till de olika sevärdheterna i staden.

Enkel åtkomst för att ta sig dit Trevlig personal föraren ser till att sätta stämningen, bra anekdoter om husen och deras ägare, hastighetsnivå av bra känsla även han kommer till och med förbi i slutet för att ta vår telefon och vi tar ett foto i båten

Det var verkligen riktigt bra!! Jag skulle rekommendera det till alla som vill se staden. Den enda lilla "nackdelen" skulle vara att man ibland inte direkt kan se hållplatsen där bussen stannar eller anländer. Men klagar på hög nivå.

Turnén var fantastisk även om det var ganska lågt att be folk som betalade för turnén att betala dricks 😕

Jag gillade inte sättet man tiggde om driks, man kände sig tvingad.