Ferrari World Abu Dhabi

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Alla saker att se i Ferrari World Abu Dhabi

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Ferrari World Abu Dhabi? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Ferrari World Abu Dhabi

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 630 omdömen

Fantastiskt !! Mycket praktiskt, för de tre attraktionskorten gjorde vi en middagskryssning i den ultra romantiska marinan (100 AED per huvud för att lägga till för obegränsad alkohol) båten var inte full, den var fantastisk, super desert safari (å andra sidan inkluderar det bara bilen, överföringen och måltiden "visar" allt annat är extra, kamel, hök, shisha, henna) och slutligen Den absolut lysande Atlantis vattenparken och tas till andel är mycket mycket dyr. Jag tror att vi verkligen har gjort stora besparingar och det är också väldigt praktiskt! Tveka inte! Observera att du måste ringa för att boka de flesta aktiviteterna (om ett schema är fixat eller en överföring är nödvändig)

Passet fyller sitt jobb. Ingen reflektion från leverantörernas sida. Jämförelse mellan en biljett köpt i kassan som säljs i genomsnitt för 80 euro för utlänningar (invånare betalar mindre) och kostpriset för passet mellan 38 och 45 euro beroende på formeln. Det skulle förtjäna, i beskrivningen av passet, att det i beskrivningen finns en direkt koppling till aktiviteten som beskrivs alltför kort. Till exempel Ballad in the desert, ok men vilken?

Vår första attraktion med Get your Guide-biljetten var Burj Khalifa. Som en ganska turistmagnet besöks tornet i enlighet därmed och är inte så roligt med alla folkmassorna och drivande. Med kupongen fungerade allt bra, vi var i vår egen kö för online-biljetter och vi fick biljetten till tornet direkt utan vår egen tid och kunde besöka den omedelbart efter att ha tagit fram biljetten - allt utan problem!

Allt fungerade perfekt, vi hade fantastisk guide Mounir, kunde inte önska oss en bättre. Han kände sitt jobb väl, vi kunde fråga om alla fakta, allt väl förklarat. Alla turné mycket personliga, inte stor grupp, som fungerade så bra för oss. Rekommenderar starkt till alla som gillar hans guide att vara mer av en vän.

Allt fungerade underbart, du bör vara uppmärksam på vissa aktiviteter om en bokning är nödvändig. Bokningar fungerade bra i sig själva, även om det uppenbarligen fanns några kopierings- och klistrafel i beskrivningen av Pass. Till exempel är inte alla beskrivningar av attraktionerna korrekta