Featherdale Wildlife Park

Bokad mer än 200 gånger förra veckan

Featherdale Wildlife Park
33 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Reser du nu? Se vad som är tillgängligt för dina datum

Toppsevärdheter nära Featherdale Wildlife Park

Featherdale Wildlife Park: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från Sydney: Heldagsutflykt till Blue Mountains

Från Sydney: Heldagsutflykt till Blue Mountains

Njut av en utflykt från Sydney till Blue Mountains. Besök Feather Wildlife Park och upplev den fantastiska variationen av australiensiska djur. Handmatning av känguruer, koalor, wombats och många andra inhemska australiensiska fåglar och vilda djur. Besök Leura Village, där du kan köpa din egen lunch på ett kafé eller bageri. Din tur omfattar de tre åkattraktionerna på Scenic World, Cableway, Skyway och Railway. Stanna vid Echo Point för att njuta av den fantastiska utsikten över Jamison Valley och Three Sisters, en massiv stenformation från ¨Dreamtime¨-eran.  Undvik Sydneys trafik på en färjekryssning längs Parramatta River till Circular Quay. Därefter tar du dig tillbaka till ditt boende på egen hand.

Från Sydney: Dagsresa till Blue Mountains & Scenic World

Från Sydney: Dagsresa till Blue Mountains & Scenic World

Följ med en liten grupp på denna all-inclusive dagsutflykt från Sydney till Blue Mountains med en lokal guide. Blicka på regnskogen på en guidad promenad i Scenic World, se de ikoniska Three Sisters från Echo Point och träffa endemiska djur på Featherdale Wildlife Park eller Western Sydney Zoo. Börja din tur tidigt på en av mötesplatserna och ge dig sedan av på ditt äventyr före stora grupper. Anländ till Scenic World i Blue Mountains och upplev alla åkattraktioner med din lokala guide. Åk Scenic Railway in i regnskogen, ta Skyway över dalen och se den magnifika utsikten över vattenfallet, och njut av linbanan. Hoppa över några av de allmänna köerna och gå direkt till åkattraktionerna. Ta en promenad på en strandpromenad genom regnskogen och hör allt om dess ekosystem. Följ sedan med din guide till en utsiktsplats vid en klippa och njut av panoramautsikten över Jamison Valley med sina rosa sandstensklippor och eukalyptusskogar. Gå sedan nerför vägen till Echo Point och beundra den vidsträckta utsikten över klippformationen Three Sisters från utkiksplatsen. Lär dig mer om dess kulturella betydelse av din guide. Sedan, om tiden tillåter, kan du njuta av lite tid på egen hand för att vandra runt och ta bilder. Efter att ha arbetat upp en aptit kan du äta lunch i Blue Mountains. Efter måltiden fortsätter du till Featherdale Wildlife Park eller Western Sydney Zoo för att tillbringa lite tid nära några av Australiens infödingar. Få en praktisk upplevelse med inhemska djur, inklusive handmatning av en känguru. Efter att ha tillbringat dagen i kontakt med naturen i det världsarvslistade området Blue Mountains, ta en färja tillbaka till Sydney längs Parramatta River. Se landmärken som Sydney Harbour Bridge och avsluta resan på Circular Quay Wharf. Denna tur är en allvädersaktivitet, vi rekommenderar gästerna att kontrollera vädret utanför 24 timmar, inga återbetalningar inom 24 timmar.

Från Sydney: Natur- och djurlivstur i Blue Mountains

Från Sydney: Natur- och djurlivstur i Blue Mountains

Avresa från Sydney och resa i en bekväm buss till hjärtat av Blue Mountains, som fått sitt namn efter den blå färgen som bergskedjan får när man ser den på avstånd. Njut av korta guidade bushwalks på 10-45 minuter utanför allfarvägarna till spektakulära utkiksplatser och vattenfall (om vädret tillåter). Utforska en avslappnad bergsby vid lunchtid. Besök Featherdale Wildlife Park, Sydneys ledande djurattraktion, där du kan se en koala, mata kängurur och se andra inhemska varelser som wombats, tasmanska djävlar, Black-Breasted Buzzards och många fler. Utforska sedan Blue Mountains National Park på en guidad bushwalk. Se fantastiska vattenfall och regnskogsflora och upptäck avskilda utkiksplatser. Gå till klippformationen Three Sisters som tornar upp sig över Jamison Valley vid Katoomba. Efter en härlig dag i den världsarvslistade Blue Mountains National Park återvänder ni bekvämt till staden i er utflyktsbil.

Blue Mountains: Scenic World, vattenfall och djurpark

Blue Mountains: Scenic World, vattenfall och djurpark

Besök Blue Mountains under en dag på denna dagsresa från Sydney. Du hämtas i Sydney och åker till Blue Mountains. Börja dagen med spännande kommentarer från din expertguide. Hör historierna om Australiens början med fångar till det moderna Australien. Innan du vet ordet av kommer du att avnjuta frukost i Blue Mountains omgiven av lokalbefolkningen. För att åka på världens brantaste järnväg vid Scenic World och se de magnifika Three Sisters omgivna av Jamison Valley. Beundra fantastiska klippor, vattenfall och vandringsleder. Efter lunchen kan du besöka djurparken. Se känguruer och låt dig fotograferas med en koala när du besöker Wildlife Park. I slutet av dagen blir du skjutsad till ditt hotell.

Sydney: Blue Mountains Featherdale och Wentworth Falls Tour

Sydney: Blue Mountains Featherdale och Wentworth Falls Tour

Utforska Blue Mountains-regionen på en tur från Sydney. Upptäck Featherdale Wildlife Park, en guidad bushwalk (vandring) till vattenfallen vid Wentworth Falls. Tillbringa eftermiddagen vid Echo Point och Cahill's Lookout. Börja med upphämtning från ditt hotell i Sydney. Se koalor, känguruer, dingos, kasuarier och andra inhemska australiska fåglar och djur på morgonen i Featherdale Wildlife Park. Vid Wentworth Falls vandrar du genom teeträdskogar, ormbunksrännor, grottöverhäng och förbi en mängd olika panoramavyer över Jamison Valley. Själva fallen är ett känsligt dimmigt vattenflöde som faller över tre nivåer av klippor. Din guide kommer att kunna ordna några alternativa rutter och genvägar för dem som tar det lugnt. För lunch besöker du Leura Village som erbjuder charmiga kaféer, restauranger och bagerier. Köp lunch på någon av dessa och njut av lite tid för att handla presenter i butikerna vid gatan. Fortsätt ner till Blue Mountains mest berömda utsiktsplats vid Echo Point. Njut av utsikten vid den perfekta tidpunkten på dagen, när solen skiner ner i dalen. Se de tre systrarna upplysta och en Blue Haze i bakgrunden. Ta dig ut ur Blue Mountains via Cliff Drive med utsikt över Narrow Neck Plateau och Magalong Valley. Sträck på benen en gång till för att upptäcka Cahills Lookout och Boars Head innan du åker tillbaka till Sydney.

Featherdale Wildlife Park Biljett till allmänt inträde

Featherdale Wildlife Park Biljett till allmänt inträde

Featherdale Sydney Wildlife Park är belägen i hjärtat av västra Sydney och ligger på tre hektar lummigt australiensiskt bushland för dig att utforska. Parken är hem för världens mest mångsidiga samling av australiska inhemska vilda djur. I över 50 år har familjer och djurälskare från hela världen valt Featherdale Sydney som sin favoritplats att njuta av och personligen interagera med koalor, vallabyer och kängurur, dingos. Featherdale Sydney erbjuder besökare chansen att lära sig om djurskydd samt hur parken spelar en viktig roll för att säkerställa att vårt djurliv skyddas för framtiden. I parken kan du uppleva personliga möten på nära håll där du kan mata våra känguruer och vallabyer, njuta av tid med våra koalor under ett koalamöte. Lär dig om djuren under personalens presentationer och demonstrationer under hela dagen. Gratis parkering vid parken eller anländ med kollektivtrafik med en busshållplats direkt utanför – buss #729 du kan ta från Bankstown tågstation och släpper av dig direkt utanför.

Blue Mountains: Dagstur till Wildlife Park & Bushwalks

Blue Mountains: Dagstur till Wildlife Park & Bushwalks

Dagen börjar med ett besök i en enastående djurpark där du kan komma nära, interagera med och lära dig mer om Australiens fantastiska djur, fåglar och reptiler. Kängurur, wallabies, koalor, emuer, wombats, dödliga ormar och cassowaries (också dödliga!) Längre västerut i bergen för din första korta promenad för att se den fantastiska utsikten över vildmarken Blue Mountains världsarv. Ta det perfekta Instagram-fotot innan du beger dig till den lilla staden Katoomba, där du har fri tid att utforska det varierade utbudet av butiker, kaféer, barer och matställen. Ta en utsökt lunch (på egen bekostnad) som passar din budget och dina kostbehov. Efter lunch (på egen bekostnad) tar vi med dig på en lång bushvandring långt från folkmassorna på nationalparksspår som stimulerar sinnena. Kom nära vattenfall, andas in den friska luften, känn doften av eukalyptusträd, se papegojor och till och med en lyrebird, symbolen för NSW:s nationalparker. Din dag är komplett med vårt sista stopp vid de ikoniska Three Sisters. Lär dig mer om Australiens aboriginska kultur, inklusive historien om de tre systrarna, bush tucker (mat) och inhemsk flora och fauna. Vår färgglada dagsutflykt till Blue Mountains fångar essensen av denna magnifika destination. Om du är ute efter en unik och rolig dag med likasinnade, älskar bushvandring och vill ha en underbar australiensisk upplevelse i den fantastiska nationalparken Blue Mountains, boka din tur med oss idag!

Blå bergen: Privat rundtur med djurliv och flodkryssning

Blå bergen: Privat rundtur med djurliv och flodkryssning

Njut av den privata turnén i lyxfordon som vi erbjuder som Audi Q7 / Mercedes vClass eller 11-sitsig buss beroende på antal bokade personer. Njut av inträde till prisbelönta Featherdale Wildlife Park för ett spännande möte med en koala och Kangaroos. Besök till de berömda klippformationerna Three Sisters, följt av ett besök i Scenic World för att njuta av en åktur i världens brantaste lutande tåg och utforska panoramautsikten över Three Sisters i Skyway-linbanan. Njut av utkiksplatserna och den naturliga skönheten enligt resplanen. Upphämtning och avlämning är tillgänglig från ditt hem / hotell / flygplats / airbnb / kryssningsterminal. Vi är flexibla med tiden och kan tillgodose speciella önskemål före bekräftelse. Vattenflaska och te / kaffe är gratis.

Från Sydney: Dagstur till Blue Moutains och Featherdale

Från Sydney: Dagstur till Blue Moutains och Featherdale

1. Start på Sydney Central Station: Vår extraordinära resa börjar vid den livliga knutpunkten Sydney Central Station. Härifrån beger vi oss ut på en spännande vilda djur-expedition till Featherdale Wildlife Park, en fristad som ligger i utkanten av Sydney. 2. Featherdale Wildlife Park: Featherdale Wildlife Park är din inkörsport till en värld full av förtrollande möten, där du kommer att stå ansikte mot ansikte med några av Australiens mest omhuldade och ikoniska varelser. Detta exklusiva äventyr utlovar en uppslukande och engagerande upplevelse, som ger dig möjlighet att intimt komma i kontakt med landets särpräglade djurliv. 3. Magin i den tidiga morgonen: För att till fullo ta del av Featherdales förtrollning rekommenderar vi ett besök under de tidiga morgontimmarna. Det är då parken vaknar och dess invånare sprudlar av vitalitet och är ivriga att få interagera. Bevittna dessa magnifika varelser när de vaknar ur sin slummer och skapar ett perfekt tillfälle för meningsfullt engagemang. 4. Kaffepaus på Featherdale Café: Medan du njuter av djurlivet kommer det att finnas tid för en härlig kaffepaus. Njut av din favoritbryggning på Featherdale Café. 5. Resa till Wentworth Falls: Med nya krafter i kroppen beger vi oss till Wentworth Falls i Blue Mountains. Här kommer du att gå en kort men häpnadsväckande promenad för att bevittna vattenfallen och den hisnande utsikten. Vårt äventyr fortsätter när vi gör ett kort stopp vid Lincoln's Rock, känd för sin privilegierade och häpnadsväckande bakgrund - en perfekt plats för att ta Instagram-värdiga bilder. 6. Echo Point: Vår nästa destination är den berömda Echo Point, där du kan njuta av den ikoniska utsikten över The Three Sisters. Ta in den imponerande skönheten och njut av chansen att delta i turistaktiviteter och njuta av lunch på ett av de lokala kaféerna. 7. Den natursköna världen: Vår resa tar oss vidare till den magnifika Scenic World, som ståtar med den "ikoniska Scenic Skyway, världens brantaste järnväg och södra halvklotets brantaste linbana". Här kan du njuta av oförglömliga aktiviteter, inklusive Scenic Skyway, Scenic Cableway och Scenic Railway - allt ingår i din rundtur. Du kan välja att ta en 20-minuters promenad genom Katoomba Falls, eller om du är mer sugen kan du stanna på Scenic Cableway och åka över till andra sidan, där vi återsamlas. 8. Fördjupande lokal historia och geologi: Under hela turen kommer du att få ta del av den fängslande världen av lokal historia och geologi i detta världsarv. Ta dig tid att ta till dig kunskapen och den fridfulla omgivningen, så att du kan koppla av och fundera en stund. 9. Återvänd till Sydney Central: När dagen är slut åker vi tillbaka till Sydney Central Station, där vi tar farväl av dig efter en dag fylld av äventyr, historiska insikter och en fördjupning i naturens underverk.

Sydney: Blue Mountains Scenic World, djurpark och lunch

Sydney: Blue Mountains Scenic World, djurpark och lunch

När du bara har en dag på dig att upptäcka de majestätiska världsarvslistade Blue Mountains är vår Blue Mountains All Inclusive Signature Experience ett enkelt val. Den innehåller de viktigaste upplevelserna av vilda djur och Scenic World för att säkerställa en underbar och givande dag, plus är 100% koldioxidneutral och uppfyller nationella standarder för hållbarhetsackreditering. Från kängurumatning till hisnande vyer, från utsökta läckerheter till åkattraktioner på skyhöga höjder - vi bjuder in er till en underbar dag av upptäcktsfärd! Ditt äventyr börjar med en tidig ankomst till Featherdale Wildlife Park, hem till världens mest omfattande samling av australiska djur. Rör vid, mata och lär dig mer om många av Australiens unika vilda djur, inklusive ett fantastiskt utbud av fåglar, kängurur, wallabies, wombats, dingos, echidnas, quokkas, emus, tasmanska djävlar och koalor (möjlighet till närbildsfoto). Väl uppe i bergen erbjuder vår första utsiktsplats en hisnande panoramautsikt över Jamison Valleys vidsträckta vildmark. Du kommer att uppskatta de fantastiska bilder du tar och njuta av välinformerade kommentarer från vår professionella guide. Nästa anhalt är den hyllade Scenic World, där ni kan välja till ett "Lunch & Rides"-paket. Välj din lunch från ett brett utbud av alternativ som tillgodoser alla smaker och kostbehov, inklusive glutenfria, halal- och veganalternativ. Njut av utsikten över Blue Mountains National Park medan du äter. Det finns inget bättre sätt att njuta av det dramatiska landskapet i världsarvslistade UNESCO Blue Mountains än med ett obegränsat Discovery Pass, som ger dig själv tillgång till världens brantaste järnväg, den ikoniska skywayen och södra halvklotets brantaste linbana. Utforska dalgången i din egen takt längs kilometerlånga upphöjda regnskogspromenader och håll utkik efter lyrebirdar och uråldriga trädormbunkar. Din guide möter dig sedan igen för att köra dig till Echo Point, platsen för de berömda tre systrarna. Lär dig mer om denna unika klippformation och de lokala aboriginernas berättelser, som går tusentals år tillbaka i tiden! Du återvänder sedan till staden med några underbara minnen och känner dig föryngrad och glad efter ditt dagsäventyr. Det är trevligt att ha enkla val i livet!

Featherdale Wildlife Park: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Från Sydney: Heldagsutflykt till Blue Mountains

Från Sydney: Heldagsutflykt till Blue Mountains

Njut av en utflykt från Sydney till Blue Mountains. Besök Feather Wildlife Park och upplev den fantastiska variationen av australiensiska djur. Handmatning av känguruer, koalor, wombats och många andra inhemska australiensiska fåglar och vilda djur. Besök Leura Village, där du kan köpa din egen lunch på ett kafé eller bageri. Din tur omfattar de tre åkattraktionerna på Scenic World, Cableway, Skyway och Railway. Stanna vid Echo Point för att njuta av den fantastiska utsikten över Jamison Valley och Three Sisters, en massiv stenformation från ¨Dreamtime¨-eran.  Undvik Sydneys trafik på en färjekryssning längs Parramatta River till Circular Quay. Därefter tar du dig tillbaka till ditt boende på egen hand.

Från Sydney: Dagsresa till Blue Mountains & Scenic World

Från Sydney: Dagsresa till Blue Mountains & Scenic World

Följ med en liten grupp på denna all-inclusive dagsutflykt från Sydney till Blue Mountains med en lokal guide. Blicka på regnskogen på en guidad promenad i Scenic World, se de ikoniska Three Sisters från Echo Point och träffa endemiska djur på Featherdale Wildlife Park eller Western Sydney Zoo. Börja din tur tidigt på en av mötesplatserna och ge dig sedan av på ditt äventyr före stora grupper. Anländ till Scenic World i Blue Mountains och upplev alla åkattraktioner med din lokala guide. Åk Scenic Railway in i regnskogen, ta Skyway över dalen och se den magnifika utsikten över vattenfallet, och njut av linbanan. Hoppa över några av de allmänna köerna och gå direkt till åkattraktionerna. Ta en promenad på en strandpromenad genom regnskogen och hör allt om dess ekosystem. Följ sedan med din guide till en utsiktsplats vid en klippa och njut av panoramautsikten över Jamison Valley med sina rosa sandstensklippor och eukalyptusskogar. Gå sedan nerför vägen till Echo Point och beundra den vidsträckta utsikten över klippformationen Three Sisters från utkiksplatsen. Lär dig mer om dess kulturella betydelse av din guide. Sedan, om tiden tillåter, kan du njuta av lite tid på egen hand för att vandra runt och ta bilder. Efter att ha arbetat upp en aptit kan du äta lunch i Blue Mountains. Efter måltiden fortsätter du till Featherdale Wildlife Park eller Western Sydney Zoo för att tillbringa lite tid nära några av Australiens infödingar. Få en praktisk upplevelse med inhemska djur, inklusive handmatning av en känguru. Efter att ha tillbringat dagen i kontakt med naturen i det världsarvslistade området Blue Mountains, ta en färja tillbaka till Sydney längs Parramatta River. Se landmärken som Sydney Harbour Bridge och avsluta resan på Circular Quay Wharf. Denna tur är en allvädersaktivitet, vi rekommenderar gästerna att kontrollera vädret utanför 24 timmar, inga återbetalningar inom 24 timmar.

Från Sydney: Natur- och djurlivstur i Blue Mountains

Från Sydney: Natur- och djurlivstur i Blue Mountains

Avresa från Sydney och resa i en bekväm buss till hjärtat av Blue Mountains, som fått sitt namn efter den blå färgen som bergskedjan får när man ser den på avstånd. Njut av korta guidade bushwalks på 10-45 minuter utanför allfarvägarna till spektakulära utkiksplatser och vattenfall (om vädret tillåter). Utforska en avslappnad bergsby vid lunchtid. Besök Featherdale Wildlife Park, Sydneys ledande djurattraktion, där du kan se en koala, mata kängurur och se andra inhemska varelser som wombats, tasmanska djävlar, Black-Breasted Buzzards och många fler. Utforska sedan Blue Mountains National Park på en guidad bushwalk. Se fantastiska vattenfall och regnskogsflora och upptäck avskilda utkiksplatser. Gå till klippformationen Three Sisters som tornar upp sig över Jamison Valley vid Katoomba. Efter en härlig dag i den världsarvslistade Blue Mountains National Park återvänder ni bekvämt till staden i er utflyktsbil.

Blue Mountains: Scenic World, vattenfall och djurpark

Blue Mountains: Scenic World, vattenfall och djurpark

Besök Blue Mountains under en dag på denna dagsresa från Sydney. Du hämtas i Sydney och åker till Blue Mountains. Börja dagen med spännande kommentarer från din expertguide. Hör historierna om Australiens början med fångar till det moderna Australien. Innan du vet ordet av kommer du att avnjuta frukost i Blue Mountains omgiven av lokalbefolkningen. För att åka på världens brantaste järnväg vid Scenic World och se de magnifika Three Sisters omgivna av Jamison Valley. Beundra fantastiska klippor, vattenfall och vandringsleder. Efter lunchen kan du besöka djurparken. Se känguruer och låt dig fotograferas med en koala när du besöker Wildlife Park. I slutet av dagen blir du skjutsad till ditt hotell.

Sydney: Blue Mountains Featherdale och Wentworth Falls Tour

Sydney: Blue Mountains Featherdale och Wentworth Falls Tour

Utforska Blue Mountains-regionen på en tur från Sydney. Upptäck Featherdale Wildlife Park, en guidad bushwalk (vandring) till vattenfallen vid Wentworth Falls. Tillbringa eftermiddagen vid Echo Point och Cahill's Lookout. Börja med upphämtning från ditt hotell i Sydney. Se koalor, känguruer, dingos, kasuarier och andra inhemska australiska fåglar och djur på morgonen i Featherdale Wildlife Park. Vid Wentworth Falls vandrar du genom teeträdskogar, ormbunksrännor, grottöverhäng och förbi en mängd olika panoramavyer över Jamison Valley. Själva fallen är ett känsligt dimmigt vattenflöde som faller över tre nivåer av klippor. Din guide kommer att kunna ordna några alternativa rutter och genvägar för dem som tar det lugnt. För lunch besöker du Leura Village som erbjuder charmiga kaféer, restauranger och bagerier. Köp lunch på någon av dessa och njut av lite tid för att handla presenter i butikerna vid gatan. Fortsätt ner till Blue Mountains mest berömda utsiktsplats vid Echo Point. Njut av utsikten vid den perfekta tidpunkten på dagen, när solen skiner ner i dalen. Se de tre systrarna upplysta och en Blue Haze i bakgrunden. Ta dig ut ur Blue Mountains via Cliff Drive med utsikt över Narrow Neck Plateau och Magalong Valley. Sträck på benen en gång till för att upptäcka Cahills Lookout och Boars Head innan du åker tillbaka till Sydney.

Featherdale Wildlife Park Biljett till allmänt inträde

Featherdale Wildlife Park Biljett till allmänt inträde

Featherdale Sydney Wildlife Park är belägen i hjärtat av västra Sydney och ligger på tre hektar lummigt australiensiskt bushland för dig att utforska. Parken är hem för världens mest mångsidiga samling av australiska inhemska vilda djur. I över 50 år har familjer och djurälskare från hela världen valt Featherdale Sydney som sin favoritplats att njuta av och personligen interagera med koalor, vallabyer och kängurur, dingos. Featherdale Sydney erbjuder besökare chansen att lära sig om djurskydd samt hur parken spelar en viktig roll för att säkerställa att vårt djurliv skyddas för framtiden. I parken kan du uppleva personliga möten på nära håll där du kan mata våra känguruer och vallabyer, njuta av tid med våra koalor under ett koalamöte. Lär dig om djuren under personalens presentationer och demonstrationer under hela dagen. Gratis parkering vid parken eller anländ med kollektivtrafik med en busshållplats direkt utanför – buss #729 du kan ta från Bankstown tågstation och släpper av dig direkt utanför.

Blue Mountains: Dagstur till Wildlife Park & Bushwalks

Blue Mountains: Dagstur till Wildlife Park & Bushwalks

Dagen börjar med ett besök i en enastående djurpark där du kan komma nära, interagera med och lära dig mer om Australiens fantastiska djur, fåglar och reptiler. Kängurur, wallabies, koalor, emuer, wombats, dödliga ormar och cassowaries (också dödliga!) Längre västerut i bergen för din första korta promenad för att se den fantastiska utsikten över vildmarken Blue Mountains världsarv. Ta det perfekta Instagram-fotot innan du beger dig till den lilla staden Katoomba, där du har fri tid att utforska det varierade utbudet av butiker, kaféer, barer och matställen. Ta en utsökt lunch (på egen bekostnad) som passar din budget och dina kostbehov. Efter lunch (på egen bekostnad) tar vi med dig på en lång bushvandring långt från folkmassorna på nationalparksspår som stimulerar sinnena. Kom nära vattenfall, andas in den friska luften, känn doften av eukalyptusträd, se papegojor och till och med en lyrebird, symbolen för NSW:s nationalparker. Din dag är komplett med vårt sista stopp vid de ikoniska Three Sisters. Lär dig mer om Australiens aboriginska kultur, inklusive historien om de tre systrarna, bush tucker (mat) och inhemsk flora och fauna. Vår färgglada dagsutflykt till Blue Mountains fångar essensen av denna magnifika destination. Om du är ute efter en unik och rolig dag med likasinnade, älskar bushvandring och vill ha en underbar australiensisk upplevelse i den fantastiska nationalparken Blue Mountains, boka din tur med oss idag!

Blå bergen: Privat rundtur med djurliv och flodkryssning

Blå bergen: Privat rundtur med djurliv och flodkryssning

Njut av den privata turnén i lyxfordon som vi erbjuder som Audi Q7 / Mercedes vClass eller 11-sitsig buss beroende på antal bokade personer. Njut av inträde till prisbelönta Featherdale Wildlife Park för ett spännande möte med en koala och Kangaroos. Besök till de berömda klippformationerna Three Sisters, följt av ett besök i Scenic World för att njuta av en åktur i världens brantaste lutande tåg och utforska panoramautsikten över Three Sisters i Skyway-linbanan. Njut av utkiksplatserna och den naturliga skönheten enligt resplanen. Upphämtning och avlämning är tillgänglig från ditt hem / hotell / flygplats / airbnb / kryssningsterminal. Vi är flexibla med tiden och kan tillgodose speciella önskemål före bekräftelse. Vattenflaska och te / kaffe är gratis.

Från Sydney: Dagstur till Blue Moutains och Featherdale

Från Sydney: Dagstur till Blue Moutains och Featherdale

1. Start på Sydney Central Station: Vår extraordinära resa börjar vid den livliga knutpunkten Sydney Central Station. Härifrån beger vi oss ut på en spännande vilda djur-expedition till Featherdale Wildlife Park, en fristad som ligger i utkanten av Sydney. 2. Featherdale Wildlife Park: Featherdale Wildlife Park är din inkörsport till en värld full av förtrollande möten, där du kommer att stå ansikte mot ansikte med några av Australiens mest omhuldade och ikoniska varelser. Detta exklusiva äventyr utlovar en uppslukande och engagerande upplevelse, som ger dig möjlighet att intimt komma i kontakt med landets särpräglade djurliv. 3. Magin i den tidiga morgonen: För att till fullo ta del av Featherdales förtrollning rekommenderar vi ett besök under de tidiga morgontimmarna. Det är då parken vaknar och dess invånare sprudlar av vitalitet och är ivriga att få interagera. Bevittna dessa magnifika varelser när de vaknar ur sin slummer och skapar ett perfekt tillfälle för meningsfullt engagemang. 4. Kaffepaus på Featherdale Café: Medan du njuter av djurlivet kommer det att finnas tid för en härlig kaffepaus. Njut av din favoritbryggning på Featherdale Café. 5. Resa till Wentworth Falls: Med nya krafter i kroppen beger vi oss till Wentworth Falls i Blue Mountains. Här kommer du att gå en kort men häpnadsväckande promenad för att bevittna vattenfallen och den hisnande utsikten. Vårt äventyr fortsätter när vi gör ett kort stopp vid Lincoln's Rock, känd för sin privilegierade och häpnadsväckande bakgrund - en perfekt plats för att ta Instagram-värdiga bilder. 6. Echo Point: Vår nästa destination är den berömda Echo Point, där du kan njuta av den ikoniska utsikten över The Three Sisters. Ta in den imponerande skönheten och njut av chansen att delta i turistaktiviteter och njuta av lunch på ett av de lokala kaféerna. 7. Den natursköna världen: Vår resa tar oss vidare till den magnifika Scenic World, som ståtar med den "ikoniska Scenic Skyway, världens brantaste järnväg och södra halvklotets brantaste linbana". Här kan du njuta av oförglömliga aktiviteter, inklusive Scenic Skyway, Scenic Cableway och Scenic Railway - allt ingår i din rundtur. Du kan välja att ta en 20-minuters promenad genom Katoomba Falls, eller om du är mer sugen kan du stanna på Scenic Cableway och åka över till andra sidan, där vi återsamlas. 8. Fördjupande lokal historia och geologi: Under hela turen kommer du att få ta del av den fängslande världen av lokal historia och geologi i detta världsarv. Ta dig tid att ta till dig kunskapen och den fridfulla omgivningen, så att du kan koppla av och fundera en stund. 9. Återvänd till Sydney Central: När dagen är slut åker vi tillbaka till Sydney Central Station, där vi tar farväl av dig efter en dag fylld av äventyr, historiska insikter och en fördjupning i naturens underverk.

Sydney: Blue Mountains Scenic World, djurpark och lunch

Sydney: Blue Mountains Scenic World, djurpark och lunch

När du bara har en dag på dig att upptäcka de majestätiska världsarvslistade Blue Mountains är vår Blue Mountains All Inclusive Signature Experience ett enkelt val. Den innehåller de viktigaste upplevelserna av vilda djur och Scenic World för att säkerställa en underbar och givande dag, plus är 100% koldioxidneutral och uppfyller nationella standarder för hållbarhetsackreditering. Från kängurumatning till hisnande vyer, från utsökta läckerheter till åkattraktioner på skyhöga höjder - vi bjuder in er till en underbar dag av upptäcktsfärd! Ditt äventyr börjar med en tidig ankomst till Featherdale Wildlife Park, hem till världens mest omfattande samling av australiska djur. Rör vid, mata och lär dig mer om många av Australiens unika vilda djur, inklusive ett fantastiskt utbud av fåglar, kängurur, wallabies, wombats, dingos, echidnas, quokkas, emus, tasmanska djävlar och koalor (möjlighet till närbildsfoto). Väl uppe i bergen erbjuder vår första utsiktsplats en hisnande panoramautsikt över Jamison Valleys vidsträckta vildmark. Du kommer att uppskatta de fantastiska bilder du tar och njuta av välinformerade kommentarer från vår professionella guide. Nästa anhalt är den hyllade Scenic World, där ni kan välja till ett "Lunch & Rides"-paket. Välj din lunch från ett brett utbud av alternativ som tillgodoser alla smaker och kostbehov, inklusive glutenfria, halal- och veganalternativ. Njut av utsikten över Blue Mountains National Park medan du äter. Det finns inget bättre sätt att njuta av det dramatiska landskapet i världsarvslistade UNESCO Blue Mountains än med ett obegränsat Discovery Pass, som ger dig själv tillgång till världens brantaste järnväg, den ikoniska skywayen och södra halvklotets brantaste linbana. Utforska dalgången i din egen takt längs kilometerlånga upphöjda regnskogspromenader och håll utkik efter lyrebirdar och uråldriga trädormbunkar. Din guide möter dig sedan igen för att köra dig till Echo Point, platsen för de berömda tre systrarna. Lär dig mer om denna unika klippformation och de lokala aboriginernas berättelser, som går tusentals år tillbaka i tiden! Du återvänder sedan till staden med några underbara minnen och känner dig föryngrad och glad efter ditt dagsäventyr. Det är trevligt att ha enkla val i livet!

De mest populära sevärdheterna i Sydney

Att göra i Featherdale Wildlife Park

Städer i Australien

Featherdale Wildlife Park: Fler aktiviteter och sevärdheter

Featherdale Wildlife Park: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Featherdale Wildlife Park

Samlat omdöme

4.7
(2 979 recensioner)

Jättebra resa. Tony fick oss dit vi behövde vara i tid och med stil. Hans lysande kommentar lärde oss en hel del om Sydney och Blue Mountains. Vårt stopp vid Featherdale Wildlife Park var jättekul att mata och klappa Roos och Wallabies och besöka många andra inhemska arter inklusive en mycket aktiv djävul. Lunch på Wayzgoose och shopping i Leura var en speciell njutning. Vi åkte järnväg och linbana flera gånger och tog in 3 Sisters, Echo Point och dalvandringar vid Scenic World. Köerna var långa på grund av semesterfirare på det kinesiska nyåret. Missade Skyway-turen. Slutligen var färjeresan tillbaka till Circular Quay förtjusande och lugn. Det var en fantastisk turné och Tony var fantastisk. Vi rekommenderar det starkt!

Baserat på beskrivningen förväntade jag mig något annat. Mer av en vandring genom Blue Mountains, men det är mest utsiktsplatser. Trots det gjorde vår guide Chris turnén till en upplevelse, försåg oss med massor av information och tog bussen säkert från plats till plats. Australian Wildlife Park var fantastisk! Du kan definitivt göra det för en dag. Lite dyrt kanske.

Tyvärr gjorde vädret det omöjligt att se bergen alls. Men besöket i featherdale park kompenserade för det helt och hållet eftersom vi tillbringade evigheter med att mata kängurur och wallabies; det var underbart! Vår guide Max var rolig och vänlig, och trots det ruttna vädret hade vi en fantastisk dag!

Förutom att vara en utmärkt, artig och professionell förare gjorde vår chaufför sig besväret att ge oss information om platserna vi passerade som en guidad tur. Alla aktiviteter var superintressanta. Utmärkt värde. TACK

Mycket trevlig guide, Scott, som delade med sig av kunskap och erfarenheter blandat med trevliga historier. Mycket kunnig. Lite trångt för benen i den lilla bussen för 25 personer. Annars supernöjd