Èze

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära upplevelser i Èze

Alla saker att se i Èze

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Èze? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Èze

Samlat omdöme

4.6 / 5

baserat på 4 106 omdömen

Mycket trevlig tur och bra guide. Perfekt tur vid weekendresa.

Får uppleva och se mycket av den franska sydkusten på en dag. Fantastiskt upplägg och även möjligheter att hinna med en del på egen hand vid de olika stoppen. Här får man uppslag till idéer som man kan utforska mer vid ett annat tillfälle. Lagom stor grupp på 7 personer. På denna tur så får man verkligen se lite av det mesta. Vi är supernöjda.

Mycket bra upplägg, vi var en grupp på 8 personer vilket var jättebra. Vår chaufför och guide Lionel var mycket proffsig, kunnig och trevlig. Man fick ut allt man kan tänka sig på en dag utav Franska Rivieran! Kan rekommemderas, värt varenda krona!

Alldeles lagom halvdagsutflykt med vackra vyer. Lyxigt att bli upphämtad och avsläppt på hotellet och slippa fixa med allt själv. Väldigt bra att utflykterna blir av oavsett om man är två eller full bil.

Trevlig tripp. Guidern hämtade upp oss i tid och var jätte trevlig/lättsam, informativ. Samtidigt som vi resenärer fick tid att gå på egen hand. Allt flöt på perfekt.

En perfekt dag med en utmärkt guide, Lionel, som mycket kunnigt guided oss runt på den franska rivieran. Ett bra sätt att få se mycket på samma dag, rekommenderas.