Eyjafjallajökull Volcano

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Vad besökare tycker om Eyjafjallajökull Volcano

Samlat omdöme

4.7 / 5

baserat på 828 omdömen

Otroligt vacker natur. Bra kläder nödvändigt.

Allt vi såg var sevärt. Black beach höll på att ta andan ur oss fullständigt - det blåste storm. Tyvärr saknades hörlurar till paddorna och mina egna har en helt annan typ av kontakt. Flera av sätenas kontakter var sönderbrutna, som tur var fanns det gott om plats att välja mellan. Guiden var undermålig. Vi fick veta att islänningar äter hästkött och att det finns fler får och fler bilar än människor på ön. I övrigt verkade hans jobb bestå i att tala om när vi skulle vara tillbaka i bussen. Mot vissa resenärer var han rentav oförskämd. Lågvattenmärket var väl när han bad oss att inte stjäla de paddor han ev glömt att samla in. Så bra tur med kass guide.

Utflykten var jättebra med vackra sevärdheter och lagom lång tid på varje plats. Jag hade önskat att guiden hade pratat mera. Han pratade bara första ca 20 minuterna om isländsk polis och ölbryggning. Jag hade velat höra mer! Om historia, politiskt och ekonomiskt läge idag, platser vi åkte förbi med mera.

Det enda negativa var att jag inte innan resan fick information om att flygbussen skulle ta mig från city till busstationen där jag skulle byta buss.

Utflykten hade fått högsta betyg om inte bussen gått sönder på hemresa

utflykten hade fått högsta betyg om inte bussen gått sönder på hemresan och sinkat oss med 3 timmar. Men guiden gjorde vad hon kunde.