Everglades nationalpark
Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter
Bästsäljare

Everglades nationalpark: Upplevelser

Se alla upplevelser i Everglades nationalpark
Se 41 upplevelser

Vad besökare tycker om Everglades nationalpark

Samlat omdöme
4.3 / 5
baserat på 2 617 omdömen

En upplevelse utöver det vanliga, går inte att jämföra med utflykterna med de motordrivna träskbåtarna. Så mycket fåglar vi såg. några alligatorer, även alligatorungar, sköldpaddor mm. Det som inte ger utflykten full poäng (men jag ger den full pott i stjärnor, vilket den förtjänar) var guidens jakt på några orkidéer som blommade, detta hade han hört av en annan guide och det händer tydligen inte så ofta. Givetvis så hittade vi även en blomma som blommade :)

- En kort och bra tur om du har en halvdag över. Vad som däremot irriterade var att du måste lösa in biljetten du köpt på plats. Fanns m a o ingen anledning att förbeställa eftersom du likväl fick köa (samma med mobilbiljetten). Dessutom tillkom någon avgift på plats.

Bra guide/chaufför som berättade väldigt mycket om Miami med omnejd när vi åkte. Guiden på åkturen var helt ok. Efterföljande uppvisning/guide var också väldigt intressant. Vi gillade dock inte på det sätt den större alligatorn uppvisades.

Mycket trevlig tripp. Busschauffören skulle behöva en kurs i att köra smidigt :-). Och med tanke på varför man är där så skulle motorerna på träsk båtarna behöva ljuddämpare för att störa mindre.

mycket duktiga guider. Väl värt ett besök. Vi såg alligatorer efter tre minuter. uppvisningen efteråt var mycket intressant