Everglades

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära upplevelser i Everglades

Alla saker att se i Everglades

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Everglades? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Everglades

Samlat omdöme

4.3 / 5

baserat på 4 232 omdömen

Bra värde för pengarna Enkelt att hitta samlingsplats Något gammal buss för transport, tog 1,5 tim innan framme Ganska kort båttur men fick se en en hel del gators och fåglar Enkel information om Everglades och vid uppvisningen (enkel) En viss tid för egen rundtur att se gators på området innan återresan

Väldigt roligt med båten och se några krokodiler. Skulle jag gjort annorlunda skulle jag tagit en längre tur. Mycket bra guide som var både mycket rolig och informativ. Kul show med en person som lekte med alligatorer i en inhängnad efteråt också!

Bra guide/chaufför som berättade väldigt mycket om Miami med omnejd när vi åkte. Guiden på åkturen var helt ok. Efterföljande uppvisning/guide var också väldigt intressant. Vi gillade dock inte på det sätt den större alligatorn uppvisades.

Toppen utflykt. Missa dock inte att ringa och resavera eran plats på bussen. Vi missade denna detalj i bokningsmailet. Men som tur va så hade vi en toppen hjälp av Patricia som fixade så vi kunde åka på utflykten.

Fin tur ut i Everglades. Går bitvis mycket fort med airboaten cirka 35-40 knop och högljutt så tänk en gång extra om du tar med småbarn! Annars en fantastisk upplevelse!