Estoril

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Populära upplevelser i Estoril

Alla saker att se i Estoril

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Estoril? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Estoril

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 5 086 omdömen

Utflykten var helt perfekt Josè och Alex var jättebra guider.

Vi blev hämtade och lämnade vid vårt hotell av två mycket glada service inriktade guider José och Alex. Det var en mycket intressant och innehållsrik dag, fick se otroligt mycket. Jag rekommenderar denna utflykt till alla som vill se lite extra av Portugal. Vi stannade även vid en vingård med vinprovning, kul och gott besök. Perfekta guider som var lätt att förstå och väldigt kunniga om området. Till sist vill vi 10 kvinnor från Sverige rikta ETT STORT TACK till Josè och Alex för en toppendag, ni var grymma!!!!

Det var det bästa under hela min och pojkvännens resa i Lissabon. Jag kommer inte ihåg namnet på den kvinnliga guiden vi hade, men hon var super trevlig och gjorde hela upplevelsen intressant! Jag kan verkligen rekommendera att göra denna turen. Det enda som var lite jobbigt var att man var tvungen att gå upp för branta uppförsbackar i ca 20 minuter till Pena palatset.

Givande dag med varierande innehåll och utmärkt guide

Innehållsrik och intressant tur. Guidningen av Pedro Lopez var mycket intressant och gjordes på ett personligt sätt. Vi fick en heltäckande dag där vi lärde oss massor om Portugals historia, natur mm som t ex nutida förhållanden. Tack för en trevlig dagsutflykt!

En mycket trevlig tur med en av de bästa guiderna vi haft någonsin.

Hela vår grupp på nio personer fick rekommendation och resa till ett underbart matställe som guiden visade oss till. Trevlig chaufför och lagom stor grupp i bussen (16 personer)

Den här turen var riktigt bra täcker upp större delen av staden med många intressanta stop på vägen. Rekommenderas starkt.