Saker att göra i
Esporles

Våra mest rekommenderade saker att göra i Esporles

Santa Ponsa, Mallorca: Cabrio sportbilstur

Santa Ponsa, Mallorca: Cabrio sportbilstur

Upptäck några av de vackraste platserna Mallorca har att erbjuda på en cabriolet sportbilstur. Lämna Santa Ponsa, kör en elegant tvåsitsig Cabrio och ta dig genom Son Ferrer, Magaluf och Palmanova, och besök Calvias kust. Njut av ditt första stopp vid Port Portals, en av öns lyxhamnar. Med vacker utsikt över sydvästra kusten, kör till huvudstaden Palma. Kör längs Paseo Maritimo, besök katedralen och ta en kort paus. Fortsätt mot Esporles och Estellenchs, kör Serra de Tramuntanas blåsiga vägar. I Estellencs, stanna för en drink och gå upp till Ricardo Roca Viewpoint, en av de mest populära platserna på utflykten. Ta dig över bergen genom Port de Andratx och Camp de Mar. Kör genom Cala Fornells, som erbjuder vacker natur med utsikt över Medelhavet. Passera genom Paguera och avsluta turen i Santa Ponsa.

Peguera: Halvdagstur med slangbella

Peguera: Halvdagstur med slangbella

Upptäck Mallorcas skönhet med vår halvdagstur Sydvästra Slingshot. Efter en kort genomgång med vår reseledare ger vi oss ut på en spännande resa genom öns sydvästra region. Detta trehjuliga Slingshot-äventyr tar dig genom Palma, den fantastiska Paseo Maritimo, Esporles, Banyalbufar, Estellencs och mycket mer. Slingshot är en roadster med två framhjul och bara ett bakhjul från den amerikanska tillverkaren Polaris. Med sina 170 hk utlovar Slingshot oförglömlig körglädje.

Peguera: Quad heldagstur

Peguera: Quad heldagstur

Gör dig redo för en oförglömlig Quad Tour på sydvästra Mallorca. Efter en omfattande genomgång med vår erfarna reseledare börjar ditt äventyr. Här är vad du kan förvänta dig: Gör dig redo för en oförglömlig heldags Quad Tour på sydvästra Mallorca. Efter en omfattande genomgång med vår erfarna reseledare börjar äventyret. Här är vad du kan förvänta dig: Er resa tar er genom pittoreska vägar, inklusive de charmiga byarna Es Capdella, Gailea, Puigpunyent, La Granja, Esporles, Valdemossa, Port de Canonges, Banyalbufar, Estellencs, Mirador de Ricardo Roca, Andratx, Port d´Andratx och Camp de Mar. Längs vägen njuter du av fantastiska vyer och har möjlighet att stanna till vid viktiga sevärdheter. I Port de Canonges gör vi ett stopp vid stranden, där du har möjlighet att ta ett dopp i havet. Alla fyrhjulingar har automatisk växellåda för enkel användning, vilket garanterar en smidig körning. Vi prioriterar säkerhet och komfort, så du kommer att få hjälmar och kallt vatten för att hålla dig uppfriskad under hela turen. Observera att även om vi inte kräver någon deposition måste du visa upp ditt körkort i original på vårt kontor 30 minuter innan turen börjar. Detta är en förutsättning för deltagande. Tänk också på att fyrhjulingarna inte är lämpliga för terrängäventyr; vi utforskar den vackra öns vägar.

Trike Tour Mallorca för passagerare och självkörning

Trike Tour Mallorca för passagerare och självkörning

Efter den inledande hälsningen med en kort introduktion till vårt team och våra fordon. Våra reseledare tar er med in i öns inre genom Esporles och mot Tramuntanabergen som skyddas av U.N.E.S.C.O. Vi har fantastiska vyer och vacker natur och kör längs bergstopparna och stannar på vägen för att ta perfekta bilder mot Puerto Andratx. Här stannar vi för att du ska få lite tid att upptäcka den pittoreska fiskehamnen. På vägen tillbaka passerar vi hamnen i Palma och katedralen innan vi är tillbaka på vår bas. Denna tur tar cirka 4,5 timmar.

Yoga del Mar Spirit Festival på Mallorca / 4 dagars festival

Yoga del Mar Spirit Festival på Mallorca / 4 dagars festival

Följ med oss till Yoga del Mar Spirit Festival. Upplev artister som NESSI GOMES, HANUMAN PROJECT, JANAX PACHA, PACO COLOMBAS, KEVIN JAMES CARROLL, DAVID LUREY OCH MANY MORE. Rör din kropp med respekterade yogalärare, andas in i djupare närvaro med professionella andningscoacher, vidga dina sinnen och hjärtan med workshops och samtal från några av världens ledande experter och dela allt med en mångsidig och öppenhjärtig gemenskap som samlas i en omvälvande festivalatmosfär. Yoga del Mar Spirit Festival äger rum på fincaen "Only Summer" i Llubi, Mallorca. Vi kommer att vara omgivna av naturen med en magisk utsikt över Tramuntana-bergen i en drömsk boho-chic stil. Festivalområdet ligger bara 35 minuter med bil från Palma eller flygplatsen med gott om utrymme för kreativitet, dans och rörelse. Vi erbjuder också en glampingupplevelse med möjlighet att campa i lyxiga tält utrustade med jute-matta, madrasser och ljus direkt på festivalområdet. Vi har skapat en matzon med lokala kockar som tillagar färsk och utsökt vegetarisk och vegansk mat. På marknadsplatsen finns ett stort utbud av kläder från kreativa designers, handgjorda smycken, hållbara produkter och mycket mer. Förutom ett fullspäckat program med klasser och workshops är Yoga del Mar Spirit Festival ett familjevänligt evenemang med en Kids Zone som har ett eget program med lekfulla, engagerande och helt övervakade aktiviteter. Yoga del Mar är en yogastudio på en ö som ligger precis vid havet. Vårt hjärtas kall är att öka medvetenheten genom vår festival som ger bevarande, skydd och förnyelse av land och hav i Medelhavet. Med temat "Awakening" är vår vision att återknyta människor till sig själva, till naturen och till varandra.

Vanligt förekommande frågor (FAQ) om Esporles

Att göra i Esporles

Städer i Spanien

Esporles: Fler aktiviteter och sevärdheter

Esporles: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Esporles

Samlat omdöme

5
(18 recensioner)