Española Way

Española Way

Española Way: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Miami: Matrundtur i South Beach, 3 timmars promenad

1. Miami: Matrundtur i South Beach, 3 timmars promenad

South Beach i Miami Beach har varit i epicentrum för många kulturella rörelser, från art deco-arkitekturen till dess gourmetrestauranger (och även hälsosamma köket). Njut av en tre timmar lång rundvandring i den fascinerande staden och utforska den genom sitt matarv. Börja med att studera de arkitektoniska underverken. Art deco-stilen inspirerade en hel generation av designers, inklusive Gianni Versace som hade en egendom i South Beach till sin förtidiga död. Andra som varit med att skapa stadsdelens historia inkluderar Al Capone Don Johnson och, inte minst, Gloria Estefan! Var och en av dem har bidragit med något extra till den unika South Beach-stilen och gjort avtryck som förändrat kulturen för evigt. Guiden förklarar både Miami Beachs och South Beachs historia mellan stoppen för drinkar och mat längs Ocean Drive och Espanola Way. Kolla in de hetaste kubanska, peruanska, italienska och judiska ställena för typiska maträtter. Varje provsmakning är en hyllning till den kulturella mångfalden i denna stad. Du gör stopp vid 5-8 restauranger eller matstånd medan du strosar ungefär 1,5 kilometer.

Miami Beach: Stadens höjdpunkter Guidad cykel- eller eBike-tur

2. Miami Beach: Stadens höjdpunkter Guidad cykel- eller eBike-tur

Utforska Miami på bästa möjliga sätt - på cykel! Cykla genom alla tre historiska distrikt och se det bästa som Miami har att erbjuda under den här två timmar långa guidade cykelturen. I denna vackra cykelvänliga stad kan du känna atmosfären i Ocean Drive och Espanola Way-distriktet, som definierar den rika kulturen och historien som utgör South Beach. Den här turen tar dig genom den botaniska trädgården, Holocaust Memorial och sedan längs den vackra cykelvägen som leder till South Pointe Pier. Få en inblick i Miamis och South Beachs kultur - bland annat genom att besöka Versace Mansion, som ligger inbäddad bland Miamis berömda Art Deco-hotell. Lär dig mer om Versaces inflytande på staden och ta vackra foton med de pastellfärgade Art Deco-byggnaderna som går tillbaka till början av 1900-talet. Den här avslappnade cykelturen är det bästa sättet att utforska staden - som en lokal! Den här guidade turen tar cirka 2 timmar, inklusive olika stopp nära viktiga sevärdheter medan våra guider ger djupgående berättelser och stannar för fotomöjligheter vid kända sevärdheter och gömda pärlor under hela turen.

Miami Beach: Självguidad rundvandring med audioguide

3. Miami Beach: Självguidad rundvandring med audioguide

Ge dig ut på en självguidad rundtur i detta soliga paradis. Promenera förbi historiska och moderna landmärken medan du lyssnar på ljudguiden på din smartphone-enhet. Lär dig mer om Washington Avenue, en av de mest kända gatorna i South Beach. Besök någon av platserna på rundturen eller andra attraktioner i din egen takt och fortsätt där du slutade. Beundra den fantastiska historiska botaniska trädgården, humanoiderna i Collins Canal Park, Colony Hotels ljusblå neonfyr och den berömda Casa Casuarina, mer känd som Versace Mansion. Kolla in lite av Miami Beach-kulturen på de historiska Sagamore- och Delano-hotellen. Hör de hjärtevärmande historierna bakom den spektakulära 2,5 hektar stora Soundscape Park, en oas i staden. Lär dig historien om Collins Avenue och njut av Miami Beach Ocean Boardwalk samtidigt som du får höra en del av dess historia och kultur. Lär dig historien bakom skapandet av Cameo Night Club, World Erotic Art Museum, Tiffany Hotel, Bass Museum of Art och några av de personer som är ansvariga för den revitalisering av South Beach som du ser idag. Hör om bakgrunden till många filmer och tv-program på Carlyle-, Cardoza- och Cavalier-hotellen. Promenera längs den berömda fotgängarpromenaden som kallas Lincoln Road och njut av den charmiga Espanola Way, som är utformad efter romantiska medelhavsbyar i Spanien och Frankrike. Utforska den arkitektoniska stilen som kallas Art Deco, som är så populär i South Miami Beach och som är hemvist för den största koncentrationen i världen. Förkroppsligandet av denna stil kan ses på The Webster och Marlin Hotels, Essex House och The Clevelander Hotels, Tides Hotel, Breakwater Hotel och McAlpin Hotel för att bara nämna några. Du kan lära dig ännu mer på Art Deco Museum and Welcome Centre.

Miami: Haunts of South Beach Ghost Walking Tour

4. Miami: Haunts of South Beach Ghost Walking Tour

Det är inte bara de levande som har ett nattliv i Miami. Mingla med andarna från synska, soldater, maffian och en mördare från 1990-talet på denna mörka och skruvade rundvandring av US Ghost Adventures. Du möter din erfarna guide i Lummus Park, där en utomjordisk varelse sägs förfölja sanddynerna tillsammans med hundratals rastlösa själar. Därifrån slingrar du dig genom sex ikoniska, hemsökta platser och får ta del av de hemska detaljerna på varje plats. Ta dig tillbaka till den 15 juli 1997, då den berömda modedesignern Gianni Versace sköts ihjäl på trappan till sin herrgård i Miami. Gräv fram CIA-hemligheter på Tides Hotel och slåss mot Capones kumpaner i Esapnola Way. Välj den förlängda turen för att besöka ytterligare 5 platser, bland annat World Erotic Art Museum, där gamla totems och figurer sägs kasta kraftfulla förbannelser över beskyddare. Är du modig nog att lära känna det riktiga Miami? Kliv in i skuggorna. Andarna väntar på dig.

Miami: Upptäck South Beach

5. Miami: Upptäck South Beach

Utforska Miami Beachs mest populära destinationer och dolda pärlor med en eldriven Swoop-vagn. Lär dig Miamis rika och ibland dramatiska historia medan du upplever den lokala kulturen. Upptäck Miami Beachs 50 främsta sevärdheter, till exempel den berömda Ocean drive-stråket, South of Fifth (SOFI)-kvarteret, South Pointe Park, Miami Beach Marina, det unika Art Deco-distriktet, Lincoln Road, Espanola Way och mycket mer. Upplev energin och gnistan i Miami Beach, lär dig om den dramatiska historien och bevittna bevarandet av Art Deco-distriktet på denna 1,5 timmar långa interaktiva rundtur. Ta bilder, ställ frågor, begär din favoritmusik och njut. Gruppstorlekar kan variera från 2-10 personer. Detta miljövänliga alternativ ger besökarna möjlighet att uppleva Miami Beach i en mer intim miljö. Stanna för att ta bilder, prata med lokalbefolkningen, interagera med din guide och njut av en skräddarsydd upplevelse.

Miami Beach: Versace City utforskningsspel

6. Miami Beach: Versace City utforskningsspel

Upptäck det historiska hjärtat av Miami Beach med ett spännande telefonspel där du följer i den världsberömda modeskaparen Gianni Versaces fotspår. Ladda ner appen och bege dig till det samtida konstmuseet The Bass för att börja din självguidade rundtur. Lös ledtrådar och genomför utmaningar i en modeorienterad berättelse som tar dig till Miamis art deco-underverk. Du kommer också att avslöja de dolda historierna om berömda glitterati-ställen. Slå dig ihop med vänner och familj eller gör det ensam, eftersom varje uppdrag låser upp ett nytt kulturellt landmärke, som The Carlyle Hotel, The Wolfsonian-Florida International University, The Lincoln Theatre och The Fillmore Miami Beach. Varje ledtråd ger dig exakta anvisningar så att du inte behöver någon karta, GPS eller guide. Promenera längs South Beach eller titta på folk på 24/7 News Cafe på Ocean Drive innan du avslutar på Villa Casa Casuarina, Versaces före detta residens. Turen tar 1,5 till 2 timmar att genomföra, men du kan pausa appen när som helst och ta del av sevärdheterna i lugn och ro.

Miami: South Beach Art Deco vandringstur

7. Miami: South Beach Art Deco vandringstur

Utforska South Beachs rika art deco-förflutna på en privat rundvandring på franska. Upplev områdets kontraster, från stränder till flashiga butiker, och känn dig som om du är med i en film på denna berömda inspelningsplats. Med din guide upptäcker du den största arkitektoniska Art Deco-samlingen i världen. Besök Ocean Drive, och ta ett steg tillbaka i tiden på den mytomspunna Española Way. Liv upp 1920- och 30-talen när du vandrar genom detta symboliska område som förevigats i film. Känn områdets gangsterinflytande, särskilt på kasinona, eftersom Miami Beach var ett favoritresmål för den amerikanska maffian.

South Beach Miami Beach: Rundtur med cocktails och godbitar

8. South Beach Miami Beach: Rundtur med cocktails och godbitar

Vi träffas på Espanola Way i South Beach och deltagarna ger sig ut på en utvald upptäcktsfärd bland olika etablissemang, som vart och ett erbjuder en distinkt upplevelse när det gäller cocktails, atmosfär och kök. Här är en sammanfattning av vad en sådan tur kan innebära: Olika platser: Turen tar med deltagarna till ett urval av barer, lounger och restauranger som är kända för sina unika cocktails och kulinariska erbjudanden. Dessa platser kan vara allt från eleganta cocktailbarer till mysiga lönnkrogar eller trendiga restauranger, vilket ger en mångsidig och eklektisk upplevelse. Hantverksmässigt framställda cocktails: Vid varje stopp har deltagarna möjlighet att njuta av välgjorda cocktails som tillagats av skickliga mixologer. Drinkarna är ofta en blandning av klassiska recept, innovativa blandningar och lokala specialiteter. Fokus ligger på kvalitetsingredienser, kreativa presentationer och ett varierat utbud av smaker. Kombinationer av små bitar: För att komplettera drinkarna serverar vissa ställen ett urval av små munsbitar eller aptitretare. Dessa kombinationer är noga utvalda för att förhöja den totala smakupplevelsen och skapa harmoniska kombinationer som frestar gommen. Kulinarisk utforskning: Resan ger deltagarna möjlighet att utforska olika kulinariska stilar och regionala smaker. Vissa stopp bidrar till ett gastronomiskt äventyr som går hand i hand med cocktailerbjudandena. Vägledning av experter: Kunniga guider eller värdar följer med gruppen och ger insikter om platsernas historia, konsten att mixa och de kulinariska inspirationerna bakom utvalda bitar. Detta ger upplevelsen ett pedagogiskt inslag som gör att deltagarna får en djupare förståelse för de smaker och tekniker som används. Vi utforskar Art Deco-distriktet och ger oss ut på en resa genom South Beachs mångsidiga kultur och utforskar historien som inkluderar förbudstiden, maffian och Miami Vice 80-talets popkultur. Gruppdynamik: Turerna genomförs ofta i små grupper, vilket skapar en social och interaktiv atmosfär. Detta gör det möjligt för deltagarna att dela med sig av sina tankar om cocktails och smårätter, vilket skapar en gemensam upplevelse där människor kan knyta band över sina kulinariska upptäckter. Variation och innovation: Turen kan innehålla en blandning av etablerade favoriter och dolda pärlor, som visar mångfalden i den lokala mat- och dryckesscenen. Innovativa vändningar på klassiska cocktails och experimentella kombinationer håller upplevelsen fräsch och spännande. Kulinariska och mixologiska demonstrationer: Vissa turer kan innehålla live-demonstrationer av kockar eller mixologer, vilket ger deltagarna en inblick bakom kulisserna i tillagningen av signaturrätter eller skapandet av specialcocktails. Flexibilitet och anpassning: Det kan finnas alternativ för anpassning, så att deltagarna kan välja teman (t.ex. whiskycentrerat, hantverksöl och biter). Vänligen ring för mer information om detta.

Topp 10 South Beach Highlights Tour - Lincoln Road & Espanola

9. Topp 10 South Beach Highlights Tour - Lincoln Road & Espanola

Denna 2,5 timmar långa vandringstur till South Beachs höjdpunkter tar dig med på en resa genom Miamis mest berömda strandkvarter, inklusive en del av National Art Deco District och de viktigaste sevärdheterna i det historiska shoppingdistriktet Lincoln Road, Espanola Way och så mycket mer. Med utgångspunkt från hjärtat av South Beach erbjuder din lokala expertguide en underbar och engagerande tur genom de livliga historiska gatorna i South Beach för att besöka en kombination av välkända platser och dolda pärlor där besökare kan se och uppleva så mycket mer än de skulle kunna göra på egen hand. Vi besöker bland annat det berömda Espanola Way-distriktet utanför South Beach, som visar upp alla fantastiska sidor av en konstnärlig gata full av dold charm och elegans från Miami Beach. En lokal Miami-expertguide kommer att leda dig på en spännande interaktiv rundtur, kryddad med fantastiska historier, engagerande berättelser och humor. Denna tur inkluderar också en helt guidad tur på historiska Lincoln Road som har varit värd för de rika och berömda i årtionden med anor från 1930-talet. Njut av ett fascinerande och extraordinärt besök i detta område av South Beach med ett stopp på en av de mest berömda autentiska kubanska kaffebarerna för att smaka på den magnifika lokala måste-ha när som helst på dagen. Njut av glamouren i underbara butiker, restauranger, barer och bra shopping längs Lincoln Road Shopping District medan din lokala expertguide också visar dig några dolda skatter inklusive en av de bästa platserna för att se den verkliga prakten i Miami Beach och bortom.

10 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Española Way

Española Way: Fler aktiviteter och sevärdheter

Española Way: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Española Way

Samlat omdöme

4.7
(137 recensioner)

Vår guide Christina var fantastisk! Hon fick alla att känna sig bekväma och var väl insatt i områdets historia samt maten vi åt. Att få uppleva olika livsmedel (peruansk, kubansk, mexikansk och italiensk) var precis vad vi ville ha. Det var en varm fuktig dag, men Christina hade oss inte stående i värmen. Hon fick oss att flytta från en luftkonditionerad restaurang till nästa med toaletter tillgängliga på 3 av 4 platser.

Vår reseguide var supertrevlig och pratsam. Förutom den varierade maten och drycken vi provade från olika kulturer fick vi också en bra mängd lokalhistorisk info, vilket var jättebra. Jag fick se delar av South Beach som jag inte hade utforskat ännu. Gelato i slutet var perfekt!

Vi hade en trevlig rundtur med Ria. Det fanns små godingar däremellan. Kulturen försummades inte heller. Rekommenderas definitivt.

Bra sätt att lära sig om historien och kulturen samt de bästa ställena att äta, dricka och vara glad på!