Es Baluard

Es Baluard

Es Baluard: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Palma de Mallorca: Stadssightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

1. Palma de Mallorca: Stadssightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Upptäck Palma de Mallorca och allt det har att erbjuda med hop-on hop-off upplevelsebiljetter. Ta in alla sevärdheter i en öppen buss och gå in i Museo Es Baluard och Bellver Castle eller Spanish Village med biljetter som ingår som en del av turnén. . Stopp vid 16 punkter i staden säkerställer att du inte missar något. Kolla in attraktioner som Palau de La Almudaina, ett kungligt palats som har stått sedan den arabiska erövringen, och Poble Espanyol, hem till olika typer av arkitektur som representerar de olika stilar som används runt om i landet. Välj den ultimata upplevelsen för att besöka Palma-katedralen, en av de mest emblematiska byggnaderna i Medelhavet. Börja bussturen vid hållplats 1, Antoni Maura, för den bästa upplevelsen. Du kan dock också gå ombord på bussen vid valfri stopp längs rutten. Buss rutt: 1. Antoni Maura 2. Placa Mercat 3. Ramblas 4. Plaza de España 5. Avenida Alexandre Rosselló 6. Porta des Camp 7. Passeig Maritim 8. Poble Espanyol 9. Slottet Bellver 10. Plaza Gomila 13. Avenida Joan Miro 14. Estacio Maritima 14b. Passeig Maritim 15. Avenida Gabriel Roca 17. Avenida Jaume III 18. Moll Comercial

Palma de Mallorca: Atmosfärisk kvällstur i Gamla stan

2. Palma de Mallorca: Atmosfärisk kvällstur i Gamla stan

Ta en rundtur i gamla stan i Palma och njut av den stämningsfulla miljön när natten faller på. Låt din guide leda dig genom de vindlande gränderna i Palma by night och visa dig den unika känslan i denna Medelhavsmetropol. Få insidertips om de hippaste hotspots och hör om platser som länge har varit favoriter bland stadens lokalbefolkning. Hör spännande berättelser om nattlivet i Palma och lär dig var så många otroliga händelser formade Palmas rika och mångsidiga historia. Låt en lokal nattlivsexpert visa dig det bästa staden har att erbjuda, från tapasbarer med välsmakande godsaker till historiska och dolda torg som sjuder av liv på somrarna efter att solen har gått ner. I slutet av den cirka 1 timme och 45 minuter långa rundturen kan du slå dig ner på en typisk tapasbar och välja bland ett urval av pintxos och tapas. Låt kvällen passera med en mängd olika nattliga sevärdheter och ljud som är unika för Palma.

Palma de Mallorca: Guidad rundtur i Gamla stan

3. Palma de Mallorca: Guidad rundtur i Gamla stan

Upplev en spännande och intressant stadsvandring i Palmas imponerande gamla stad. Res tillbaka i tiden och upptäck Palma som det var då, när det viktigaste ekonomiska området i världen var Medelhavet. Ta en gemensam tur ledd av en tysktalande guide eller en privat tur som finns på 3 språk (engelska, franska och tyska). Under turen får du veta mer om metropolens händelserika historia och lyssna på berättelser om stora byggherrar och arkitekter som Pere Morey, Guillem Sagrera (katedralen) eller Antoni Gaudís lärjungar (palats och herrgårdar). Se arkitektoniska mästerverk och viktiga kulturella platser, och särskilt de dolda skatterna i öns huvudstad, till exempel de utsmyckade innergårdarna som kallas "patios" på spanska. Historiska vittnesbörd om Palmas förflutna inkluderar börsen La Lonja nära katedralen, själva katedralen, men också många sekulära byggnader, palats, trädgårdar, torg och monument. Även det judiska kvarteret, regeringsbyggnaden, biskopspalatset och stadsmuren kommer att besökas och avslöja spännande historier. Få ett intryck av den kulinariska mångfalden i medelhavsköket medan du promenerar genom den livliga saluhallen. Vi erbjuder dig en uppfriskande tilläggstjänst för din tur: Om du anländer till mötesplatsen 15 minuter före den officiella starten av din rundtur, bjuder vi in dig till en uppfriskande stund av avkoppling. Slå dig ner i den mysiga atmosfären i restaurangen SIMBAD. Där väntar en gratis förfriskning per person (vatten, läsk) eller en varm dryck (kaffe, te) efter eget val. Ta tillfället i akt att använda de sanitära anläggningarna på din fritid och kom i stämning för den kommande turen. Detta erbjudande är en frivillig och kostnadsfri tilläggstjänst från vår sida, som möjliggörs genom sponsring. Observera att erbjudandet endast gäller 15 minuter före turens början. En senare inlösen eller en kontant återbetalning av drycken är inte möjlig. Vi är glada att kunna erbjuda dig denna extra service för att säkerställa en trevlig start på din tur och önskar dig en underhållande och informativ tur.

Palma de Mallorca: Guidad sightseeing på rundtur med Segway

4. Palma de Mallorca: Guidad sightseeing på rundtur med Segway

Ta dig fram genom Palmas gamla stad på en spännande Segway-tur. Du får en utbildning i hur du använder Segwayen innan du åker förbi sevärdheterna. Upptäck varierande arkitektur, restauranghotellets och kulturella landmärken innan du upptäcker några gömda skatter. Möt din guide på aktivitetsarrangörens centralt belägna kontor i Palma. Känn dig säker när du använder din Segway med en kort utbildning. Sätt på dig hjälmen och ge dig ut på ett Segway-äventyr genom Gamla stan. Beundra den gotiska arkitekturen i Santa Maria-katedralen i Palma, upptäck sevärdheterna runt Plaza Mayor och åk längs strandpromenaden Rambla i Palma. Res genom utsmyckade innergårdar och stanna för att ta en bild vid hisnande utsiktsplatser. Åk tillbaka till katedralen. När du har avslutat din upplevelse åker du tillbaka till startpunkten för att lämna tillbaka din Segway-utrustning.

Mallorca: Cykeltur i Palma de Mallorcas Gamla stad

5. Mallorca: Cykeltur i Palma de Mallorcas Gamla stad

Utforska Palma de Mallorca med cykel på en 3-timmars guidad tur i den historiska Gamla stan. Se monument från bysantinsk till muslimsk tid, tillsammans med fina exempel på öns Modernisme-arkitektur. Möt din guide nära Palmas katedral på Plaza del Rosari. Trampa sedan nerför några av stadens mest förtrollande gator. Lär dig mer om stadens historia och dess viktigaste byggnader medan du går vilse i Gamla stans gränder. Titta på den imponerande fasaden på Seu (Palmas katedral) och gå till det kungliga palatset La Almudaina, byggt som ett arabiskt fort och nu ett officiellt residens för den spanska kungafamiljen. Se resterna av den gamla stadsmuren och beundra de smala kolonnerna i La Lonja (marknaden). Cykla längs den lummiga La Rambla de Palma för att titta på blomsterförsäljare och gatuartister, och titta på fasaden till Ajuntament (stadshuset). Upptäck resterna av Banys Àrabs (arabiska bad) som är en av påminnelserna om Palmas moriska förflutna, och kika in genom fönstren i lyxbutikerna på Paseo del Borne.

Palma de Mallorca: Cykeltur i Gamla stan med goda tapas

6. Palma de Mallorca: Cykeltur i Gamla stan med goda tapas

Upptäck Gamla stan i Palma de Mallorca från ett annat perspektiv på en tre timmars cykeltur. Cykla till stadens viktigaste monument och byggnader och hitta dolda hörn längs vägen. Cykla till katedralen La Seu och upptäck den gamla stadsmuren. Åk till La Lonja för att upptäcka stadens centrum för nattliv. Besök Palacio Real de La Almudaina, som ursprungligen byggdes som en arabiskt fästning. Se Palma stadshus (Ayuntamiento de Palma de Mallorca) och sevärdheterna på Plaza Mayor, centrala Palmas sanna hjärta. Promenera nerför Rambla de Palma och gå till den trädkantade Paseo del Born för att uppleva stadens uteserveringskultur. Njut sedan av några läckra tapas på en spansk restaurang. Smaka på typiska mallorkinska rätter serverade som små tilltugg.

Mallorca: Palma de Mallorca All-Inclusive City Pass

7. Mallorca: Palma de Mallorca All-Inclusive City Pass

Upptäck Palmas unika skönhet med Palma de Mallorca Pass. Njut av fri tillgång till toppattraktioner som Palmas katedral, Palma Aquarium, Fundación Bartolomé March och njut av den magiska katamaranturen och upplev smaken av Palma med vår guidade mattur. Spara tid och pengar samtidigt som du upplever oförglömliga ögonblick på ön i din egen takt och välj mellan alternativ som sträcker sig från 1 till 3 dagar. Välj från: Landmärken och monument: - Katedralen i Palma - La Seu (biljett för att hoppa över kön) - Castillo del Bellver (slott) - Jardines de Alfabia Museer och Gallerier; - Fundación Bartolomé March Torre Cega (Villa) - Fundación Bartolomé March (Stadspalatset) - Diocesano Museum Hop On Hop Off och båtupplevelse: - Hop-On Hop-Off stads sightseeingtur genom Palma Aktiviteter och fritidsattraktioner: - Palma Aquarium (akvarium och nöjespark) - Katmandu Park - Golf Fantasia (Minigolf) Guidade turer: - Palma de Mallorca matrundtur Rabattpartners (spara upp till 20%): - Palma Aquarium (Souvenirbutik och restaurang) - Forestal Park (Klätterpark) - Barcos Azules (båtturer) - Rafa Nadal Museum Xperience

2 timmars sightseeingtur med E-Bike i Palma de Mallorca

8. 2 timmars sightseeingtur med E-Bike i Palma de Mallorca

Vi erbjuder dig en unik upplevelse, en 8 km tur i Palma de Mallorca utan ansträngning i en bekväm elcykel som besöker den gamla staden med sina vackra smala kullerstensgator, gamla kyrkor och byggnader, kloster med magiska traditioner och några andra intressanta platser, gamla byggnader från olika kulturer genom åren. Vi tar också en tur längs strandpromenaden där vi kan njuta av en vacker utsikt över den gamla staden på ena sidan och Medelhavet på den andra sidan. Så varsågod och ge dig chansen att uppleva en makalös upplevelse, att njuta av otroliga landskap och vår vänlighet och närhet.

Palma: Vandringstur med Medelhavets delikatesser

9. Palma: Vandringstur med Medelhavets delikatesser

Gå med på en rundvandring som tar dig förbi Palmas höjdpunkter och färdas tillbaka genom årtusendena. Lär dig mer om hur den gamla staden formades och byggdes av romarna, ostrogoterna, vandalerna, bysantinerna, morerna och Aragoniens kungligheter. Vandringen börjar under katedralen på Parc de la Mar och inleds med en närmare titt på grundandet av staden och förändringarna i den politiska situationen genom historien. Gå ut till fiskehamnen och förbi den maritima handelsbörsen till Consulado del Mar, som är en historisk byggnad vars användning har förändrats genom åren och är idag den viktigaste politiska byggnaden på de Baleariska öarna. Gå sedan igenom den gamla fiskestadsdelen till det gamla fästningskomplexet Es Baluard, där du hittttar en otrolig vy över staden och hamnen. Fortsätt vidare förbi Museu d'Art Modern i Contemporani för att komma vidare till en fascinerande labyrint av gator i gamla stan. Upptäck romantiska Paseo del Borne och se den äldre aristokratins tidigare hus, som idag är 5-stjärniga hotell. Fortsätt in i den övre delen av staden och upptäck det historiska rådhuset, parlamentet och Almudainaslottet. Njut av den imponerande utsikten över katedralen med dess rika historia.  Fortsätt till marknaden Mercat de L'Olivar, som har ett otroligt utbud av produkter från Medelhavsområdet, vilka regionala rätter kan lagas av. Provsmaka ett urval av lokala specialiteter och lär dig mer om vad det är som gör medelhavsmaten så unik.

Palma: Stadens höjdpunkter och Segway-tur vid havet

10. Palma: Stadens höjdpunkter och Segway-tur vid havet

Njut av en tre timmar lång segwaytur genom Palmas gamla stad, en av de vackraste platserna i staden. Slinka förbi den panoramiska bukten och glid genom den berömda Passeig del Born, förbi kända monument och populära stränder längs vägen. Susa längs de smala gatorna i Gamla stan, som befolkas av palats, kyrkor, konstnärsverkstäder och små butiker som säljer alla slags godsaker. Gör fotostopp vid de mest fascinerande sevärdheterna längs vägen. Under färden kan du se attraktioner som det kungliga palatset La Almudaina, Es Baluard Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma, Puerto de Palma de Mallorca och mycket mer. Detta är det perfekta sättet att lära känna Palma på kort tid och lära sig om dess historia på vägen.

14 aktiviteter hittades
Sortera efter:

Toppsevärdheter nära Es Baluard

Es Baluard: Våra mest rekommenderade turer och aktiviteter

Palma de Mallorca: Stadssightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Palma de Mallorca: Stadssightseeing Hop-On Hop-Off Busstur

Upptäck Palma de Mallorca och allt det har att erbjuda med hop-on hop-off upplevelsebiljetter. Ta in alla sevärdheter i en öppen buss och gå in i Museo Es Baluard och Bellver Castle eller Spanish Village med biljetter som ingår som en del av turnén. . Stopp vid 16 punkter i staden säkerställer att du inte missar något. Kolla in attraktioner som Palau de La Almudaina, ett kungligt palats som har stått sedan den arabiska erövringen, och Poble Espanyol, hem till olika typer av arkitektur som representerar de olika stilar som används runt om i landet. Välj den ultimata upplevelsen för att besöka Palma-katedralen, en av de mest emblematiska byggnaderna i Medelhavet. Börja bussturen vid hållplats 1, Antoni Maura, för den bästa upplevelsen. Du kan dock också gå ombord på bussen vid valfri stopp längs rutten. Buss rutt: 1. Antoni Maura 2. Placa Mercat 3. Ramblas 4. Plaza de España 5. Avenida Alexandre Rosselló 6. Porta des Camp 7. Passeig Maritim 8. Poble Espanyol 9. Slottet Bellver 10. Plaza Gomila 13. Avenida Joan Miro 14. Estacio Maritima 14b. Passeig Maritim 15. Avenida Gabriel Roca 17. Avenida Jaume III 18. Moll Comercial

Palma de Mallorca: Atmosfärisk kvällstur i Gamla stan

Palma de Mallorca: Atmosfärisk kvällstur i Gamla stan

Ta en rundtur i gamla stan i Palma och njut av den stämningsfulla miljön när natten faller på. Låt din guide leda dig genom de vindlande gränderna i Palma by night och visa dig den unika känslan i denna Medelhavsmetropol. Få insidertips om de hippaste hotspots och hör om platser som länge har varit favoriter bland stadens lokalbefolkning. Hör spännande berättelser om nattlivet i Palma och lär dig var så många otroliga händelser formade Palmas rika och mångsidiga historia. Låt en lokal nattlivsexpert visa dig det bästa staden har att erbjuda, från tapasbarer med välsmakande godsaker till historiska och dolda torg som sjuder av liv på somrarna efter att solen har gått ner. I slutet av den cirka 1 timme och 45 minuter långa rundturen kan du slå dig ner på en typisk tapasbar och välja bland ett urval av pintxos och tapas. Låt kvällen passera med en mängd olika nattliga sevärdheter och ljud som är unika för Palma.

Palma de Mallorca: Guidad rundtur i Gamla stan

Palma de Mallorca: Guidad rundtur i Gamla stan

Upplev en spännande och intressant stadsvandring i Palmas imponerande gamla stad. Res tillbaka i tiden och upptäck Palma som det var då, när det viktigaste ekonomiska området i världen var Medelhavet. Ta en gemensam tur ledd av en tysktalande guide eller en privat tur som finns på 3 språk (engelska, franska och tyska). Under turen får du veta mer om metropolens händelserika historia och lyssna på berättelser om stora byggherrar och arkitekter som Pere Morey, Guillem Sagrera (katedralen) eller Antoni Gaudís lärjungar (palats och herrgårdar). Se arkitektoniska mästerverk och viktiga kulturella platser, och särskilt de dolda skatterna i öns huvudstad, till exempel de utsmyckade innergårdarna som kallas "patios" på spanska. Historiska vittnesbörd om Palmas förflutna inkluderar börsen La Lonja nära katedralen, själva katedralen, men också många sekulära byggnader, palats, trädgårdar, torg och monument. Även det judiska kvarteret, regeringsbyggnaden, biskopspalatset och stadsmuren kommer att besökas och avslöja spännande historier. Få ett intryck av den kulinariska mångfalden i medelhavsköket medan du promenerar genom den livliga saluhallen. Vi erbjuder dig en uppfriskande tilläggstjänst för din tur: Om du anländer till mötesplatsen 15 minuter före den officiella starten av din rundtur, bjuder vi in dig till en uppfriskande stund av avkoppling. Slå dig ner i den mysiga atmosfären i restaurangen SIMBAD. Där väntar en gratis förfriskning per person (vatten, läsk) eller en varm dryck (kaffe, te) efter eget val. Ta tillfället i akt att använda de sanitära anläggningarna på din fritid och kom i stämning för den kommande turen. Detta erbjudande är en frivillig och kostnadsfri tilläggstjänst från vår sida, som möjliggörs genom sponsring. Observera att erbjudandet endast gäller 15 minuter före turens början. En senare inlösen eller en kontant återbetalning av drycken är inte möjlig. Vi är glada att kunna erbjuda dig denna extra service för att säkerställa en trevlig start på din tur och önskar dig en underhållande och informativ tur.

Palma de Mallorca: Guidad sightseeing på rundtur med Segway

Palma de Mallorca: Guidad sightseeing på rundtur med Segway

Ta dig fram genom Palmas gamla stad på en spännande Segway-tur. Du får en utbildning i hur du använder Segwayen innan du åker förbi sevärdheterna. Upptäck varierande arkitektur, restauranghotellets och kulturella landmärken innan du upptäcker några gömda skatter. Möt din guide på aktivitetsarrangörens centralt belägna kontor i Palma. Känn dig säker när du använder din Segway med en kort utbildning. Sätt på dig hjälmen och ge dig ut på ett Segway-äventyr genom Gamla stan. Beundra den gotiska arkitekturen i Santa Maria-katedralen i Palma, upptäck sevärdheterna runt Plaza Mayor och åk längs strandpromenaden Rambla i Palma. Res genom utsmyckade innergårdar och stanna för att ta en bild vid hisnande utsiktsplatser. Åk tillbaka till katedralen. När du har avslutat din upplevelse åker du tillbaka till startpunkten för att lämna tillbaka din Segway-utrustning.

Mallorca: Cykeltur i Palma de Mallorcas Gamla stad

Mallorca: Cykeltur i Palma de Mallorcas Gamla stad

Utforska Palma de Mallorca med cykel på en 3-timmars guidad tur i den historiska Gamla stan. Se monument från bysantinsk till muslimsk tid, tillsammans med fina exempel på öns Modernisme-arkitektur. Möt din guide nära Palmas katedral på Plaza del Rosari. Trampa sedan nerför några av stadens mest förtrollande gator. Lär dig mer om stadens historia och dess viktigaste byggnader medan du går vilse i Gamla stans gränder. Titta på den imponerande fasaden på Seu (Palmas katedral) och gå till det kungliga palatset La Almudaina, byggt som ett arabiskt fort och nu ett officiellt residens för den spanska kungafamiljen. Se resterna av den gamla stadsmuren och beundra de smala kolonnerna i La Lonja (marknaden). Cykla längs den lummiga La Rambla de Palma för att titta på blomsterförsäljare och gatuartister, och titta på fasaden till Ajuntament (stadshuset). Upptäck resterna av Banys Àrabs (arabiska bad) som är en av påminnelserna om Palmas moriska förflutna, och kika in genom fönstren i lyxbutikerna på Paseo del Borne.

Palma de Mallorca: Cykeltur i Gamla stan med goda tapas

Palma de Mallorca: Cykeltur i Gamla stan med goda tapas

Upptäck Gamla stan i Palma de Mallorca från ett annat perspektiv på en tre timmars cykeltur. Cykla till stadens viktigaste monument och byggnader och hitta dolda hörn längs vägen. Cykla till katedralen La Seu och upptäck den gamla stadsmuren. Åk till La Lonja för att upptäcka stadens centrum för nattliv. Besök Palacio Real de La Almudaina, som ursprungligen byggdes som en arabiskt fästning. Se Palma stadshus (Ayuntamiento de Palma de Mallorca) och sevärdheterna på Plaza Mayor, centrala Palmas sanna hjärta. Promenera nerför Rambla de Palma och gå till den trädkantade Paseo del Born för att uppleva stadens uteserveringskultur. Njut sedan av några läckra tapas på en spansk restaurang. Smaka på typiska mallorkinska rätter serverade som små tilltugg.

Mallorca: Palma de Mallorca All-Inclusive City Pass

Mallorca: Palma de Mallorca All-Inclusive City Pass

Upptäck Palmas unika skönhet med Palma de Mallorca Pass. Njut av fri tillgång till toppattraktioner som Palmas katedral, Palma Aquarium, Fundación Bartolomé March och njut av den magiska katamaranturen och upplev smaken av Palma med vår guidade mattur. Spara tid och pengar samtidigt som du upplever oförglömliga ögonblick på ön i din egen takt och välj mellan alternativ som sträcker sig från 1 till 3 dagar. Välj från: Landmärken och monument: - Katedralen i Palma - La Seu (biljett för att hoppa över kön) - Castillo del Bellver (slott) - Jardines de Alfabia Museer och Gallerier; - Fundación Bartolomé March Torre Cega (Villa) - Fundación Bartolomé March (Stadspalatset) - Diocesano Museum Hop On Hop Off och båtupplevelse: - Hop-On Hop-Off stads sightseeingtur genom Palma Aktiviteter och fritidsattraktioner: - Palma Aquarium (akvarium och nöjespark) - Katmandu Park - Golf Fantasia (Minigolf) Guidade turer: - Palma de Mallorca matrundtur Rabattpartners (spara upp till 20%): - Palma Aquarium (Souvenirbutik och restaurang) - Forestal Park (Klätterpark) - Barcos Azules (båtturer) - Rafa Nadal Museum Xperience

2 timmars sightseeingtur med E-Bike i Palma de Mallorca

2 timmars sightseeingtur med E-Bike i Palma de Mallorca

Vi erbjuder dig en unik upplevelse, en 8 km tur i Palma de Mallorca utan ansträngning i en bekväm elcykel som besöker den gamla staden med sina vackra smala kullerstensgator, gamla kyrkor och byggnader, kloster med magiska traditioner och några andra intressanta platser, gamla byggnader från olika kulturer genom åren. Vi tar också en tur längs strandpromenaden där vi kan njuta av en vacker utsikt över den gamla staden på ena sidan och Medelhavet på den andra sidan. Så varsågod och ge dig chansen att uppleva en makalös upplevelse, att njuta av otroliga landskap och vår vänlighet och närhet.

Palma: Vandringstur med Medelhavets delikatesser

Palma: Vandringstur med Medelhavets delikatesser

Gå med på en rundvandring som tar dig förbi Palmas höjdpunkter och färdas tillbaka genom årtusendena. Lär dig mer om hur den gamla staden formades och byggdes av romarna, ostrogoterna, vandalerna, bysantinerna, morerna och Aragoniens kungligheter. Vandringen börjar under katedralen på Parc de la Mar och inleds med en närmare titt på grundandet av staden och förändringarna i den politiska situationen genom historien. Gå ut till fiskehamnen och förbi den maritima handelsbörsen till Consulado del Mar, som är en historisk byggnad vars användning har förändrats genom åren och är idag den viktigaste politiska byggnaden på de Baleariska öarna. Gå sedan igenom den gamla fiskestadsdelen till det gamla fästningskomplexet Es Baluard, där du hittttar en otrolig vy över staden och hamnen. Fortsätt vidare förbi Museu d'Art Modern i Contemporani för att komma vidare till en fascinerande labyrint av gator i gamla stan. Upptäck romantiska Paseo del Borne och se den äldre aristokratins tidigare hus, som idag är 5-stjärniga hotell. Fortsätt in i den övre delen av staden och upptäck det historiska rådhuset, parlamentet och Almudainaslottet. Njut av den imponerande utsikten över katedralen med dess rika historia.  Fortsätt till marknaden Mercat de L'Olivar, som har ett otroligt utbud av produkter från Medelhavsområdet, vilka regionala rätter kan lagas av. Provsmaka ett urval av lokala specialiteter och lär dig mer om vad det är som gör medelhavsmaten så unik.

Palma: Stadens höjdpunkter och Segway-tur vid havet

Palma: Stadens höjdpunkter och Segway-tur vid havet

Njut av en tre timmar lång segwaytur genom Palmas gamla stad, en av de vackraste platserna i staden. Slinka förbi den panoramiska bukten och glid genom den berömda Passeig del Born, förbi kända monument och populära stränder längs vägen. Susa längs de smala gatorna i Gamla stan, som befolkas av palats, kyrkor, konstnärsverkstäder och små butiker som säljer alla slags godsaker. Gör fotostopp vid de mest fascinerande sevärdheterna längs vägen. Under färden kan du se attraktioner som det kungliga palatset La Almudaina, Es Baluard Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma, Puerto de Palma de Mallorca och mycket mer. Detta är det perfekta sättet att lära känna Palma på kort tid och lära sig om dess historia på vägen.

De mest populära sevärdheterna i Palma de Mallorca

Att göra i Es Baluard

Städer i Spanien

Es Baluard: Fler aktiviteter och sevärdheter

Es Baluard: Vill du se alla aktiviteter? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Es Baluard

Samlat omdöme

4.8
(508 recensioner)

Turnén var fantastisk... även om vi närmade oss turnén med olika förväntningar på grund av "tapas"-dominansen i titeln. Det var en klassisk stadsrundtur i skymningen med mycket spännande och intressanta detaljer, berikad med många värdefulla historiska fakta... Palma är en fantastisk stad med en spännande historia... Turen var väldigt, väldigt underhållande och extremt informativ, tack vare passionerade människor Guide. Insidertipsen för centrum var också bra. Turen avslutades i en tapasrestaurang av mycket hög kvalitet, där gruppen kunde avsluta kvällen på ett avslappnat och bekvämt sätt. Maten var mycket, mycket välsmakande. .... vi utnyttjade denna möjlighet och njöt av den. Allt som allt var det en lyckad kväll.

Turnén genomfördes mycket individuellt. Reseledaren svarade på våra önskemål och överraskade oss gång på gång med oväntad information. Turen var mycket informativ och väckte intresse för mer, så att det nästan är obligatoriskt att besöka Palma igen. Avslutningen av turnén är särskilt värd att nämna. På rekommendation av reseledaren slutade detta i en tapasbar "Restaurang Simbad". Det finns inget mer spanskt sätt att avsluta en kvällspromenad genom Palma. Drickandet, maten och servicen i tapasbaren var fantastiskt bra. Vid det här laget vill vi återigen tacka personalen, köket och Sven, vår reseledare.

Maja, vår lokala guide hämtade oss vid mötesplatsen vid överenskommen tid och en superintressant och läcker resa genom Palma de Mallorca började. Det stod snabbt klart att det inte bara var en bokad tur – Maja tog oss till HENNES stad och hon förmedlade intressanta fakta om denna förtrollande stad med hjärta och expertis. Historien och arkitekturen beskrevs på en mängd olika sätt, stadens små hemligheter delades och några av de godaste restaurangerna besöktes. Vi kan till 100 % rekommendera denna turné med denna guide. Tack Maya!

Turen genom Palma med avslutning och provsmakning i saluhallen var jättebra. Vi hade tur och var totalt 4 deltagare. Upphämtningsstället var lätt att hitta. Turen går genom staden i ett behagligt tempo. Du lär dig aktuell och historisk information, tillräckligt för att få en överblick Stort tack till Stefan, vår guide.

Mycket bra guidad tur, mycket välgrundad; en hel del intressanta fakta om historia, land och folk; massor av insidertips om alternativ efter turné - vi kommer att rekommendera denna turné till någon av våra vänner som besöker Palma; tack så mycket igen; Hälsningar till Petra