Välj datum
Saker att göra

England

Alla saker att se i England

Vill du upptäcka vad som finns att göra i England? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om England

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 206 834 omdömen

Med lite fördröjning (kaos i trafiken i London) började vi dagen med guiden Tobi. Tyvärr gjorde förseningen det lite stressigt i Oxford, men Tobi tog hand om vår grupp på cirka 30 personer med mycket entusiasm och motivation. Efter Oxford var vi i studion ca 3 timmar och 40 minuter, vilket räckte för att se allt inklusive ett kort stopp i butiken och en Butterbeer. För absoluta entusiaster rekommenderar jag en annan turné med en längre vistelse på studiorna. Absolut att rekommendera för barnfamiljer (5-16), då det finns lite mer för föräldrarna i Oxford.

En härlig dag på turné i Windsor, Bath och Stonehenge! Vår guide Bruce var informativ och underhållande. Vi var först i kön på Windsor innan det öppnade för dagen, och det var fantastiskt att vara först med att gå genom statsrummen innan det blev trångt. Resten av stoppen var också bra.

Jätte trevliga guider! Intressant! Men dock sjukt besvikna när vår match blev inställd. Men det var ju inte Liverpools fel. Vi fick se mer av Liverpool denna gång! Nästa gång hoppas jag verkligen jag och min son får se matchen!

Fantastiskt trevlig utflykt. Guiden var kunnig, trevlig och hade mycket humor. Full pott

Mycket trevlig tripp ..Trevliga guider Max och Brad