Empire State Building

Välj ett datum för att hitta tillgängliga aktiviteter

Bästa utsikten över Empire State Building

Manhattan skulle inte vara Manhattan utan sitt älskade Empire State Building som tornar upp sig högt över staden. Här är några av platserna med bäst utsikt över detta klassiska New York-monument.

Planera ditt besök

 • Praktisk information

  Empire State Building ligger på 350 5th Ave, mellan 33rd och 34th Street. Den närmaste tunnelbanestationen är 33rd Street på linje 6. Du kan även ta B-, D- F och Q-tåget eller linje 1/2/3 ttill 34th Street. Empire State Building har öppet kl. 08.00-02.00. Observera att sista hissen upp går kl 01.15. Glas, muggar, flaskor och burkar får inte tas med upp.

 • Bästa tiden att åka till Empire State Building

  Utsikten är helt sagolik både dag och natt. Om du åker på dagen ser du mer av själva geografin, nattetid lyser stadens miljoner ljus upp mörkret.

 • Gå förbi kön

  Empire State Building är känt för sina köer – biljettkassan, till säkerhetskontrollerna och sedan till hissen upp till 86:e våningen. Det bästa sättet att slippa långa väntetider är att köpa biljett i förväg på nätet. Om du är helt allergisk mot köer kan det vara värt att lägga några extra kronor på ett expresspass. Tänk dock på att du måste gå igenom säkerhetskontrollerna oavsett.

Praktisk information

 • När skall man åka?
  Varje dag i ur och skur, från kl. 08.00 till kl. 02.00. Sista hissen upp går kl. 01.15.
 • Vad kostar det?
  30-40 USD.
 • Behöver jag en guide?
  Nej.
 • Hur tar jag mig dit?
  Närmaste tunnelbanestationen är 33rd Street – fortsätt gå tills du kommer till 5th Avenue.
 • Ytterligare tips

  • Lämna alla vätskebehållare utanför säkerhetskontrollen.

  • Glöm inte kameran vad du än gör – utsikten är så vacker att du kommer att ta några av ditt livs bästa foton utan att ens behöva anstränga dig.

Alla saker att se i Empire State Building

Vill du upptäcka vad som finns att göra i Empire State Building? Klicka här för en fullständig lista.

Vad besökare tycker om Empire State Building

Samlat omdöme

4.5 / 5

baserat på 7 958 omdömen

Mycket bra intryck på imperiet, gå upp på morgonen inte trångt och på kvällen efter 21:00 mycket nära hotellet där vi var noga med att hissen släpper dig på 80: e våningen du gör yaaouu !! och du tar bilder men du har fönster på detta golv, medan du går upp till 86: e och det är bättre att ta dina bilder därifrån eftersom du inte längre har fönstren som kan förstöra dina bilder lite. Att göra absolut

Det fungerade bra och sparat dig mycket! Gå helt enkelt till attraktionen med ditt virtuella pass på din smartphone och samla in din biljett. Tyvärr kan vi inte säga om det kommer att spara mycket tid - tack vare jetlag var vi alltid där så tidigt att bara några få andra var där.

Uppe i ESB igen efter 8 år, denna gången med dotter 14 år för första gången. Mycket nybyggt att se sedan senast men lika imponerande varje gång.

Allt fungerade smidigt, det var också ekonomiskt värt. Definitivt att rekommendera.

Vi hade bokat passet med 4 aktiviteter. Allt fungerade underbart.